Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen natojäsenyys

Kansa valitsi puolueettomuuden, tasa-arvon ja rauhan tien

Presidenttivaaleissa kaikki ehdokkaat paitsi Nils Trovalds olivat sitä mieltä, ettei Suomella ole syytä hakea Nato-jäsenyyttä. Asiaa suoristaen natovastaisuus sai 98% äänistä. Kansa halusi pysyä jatkossakin sotilasliittojen ulkopuolella. On rehellistä myöntää, että istuvaa presidenttiä on aina vaikeaa voittaa. Sauli Niinistön huikea äänipotti osoitti sen, että näin epävakaassa maailmassa suomalaiset halusivat pitää kiinni tutusta ja turvallisesta vaihtoehdosta.

Vihreiden vahvin puheenjohtajaehdokas vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä täysin

Vihreiden nykyinen puheenjohtaja Ville Niinistö ajaa Vihreiden uudeksi puheenjohtajaksi ensimmäisen kauden kansanedustajaa Emma Karia, joka on 31-vuotias Helsingistä kotoisin oleva vihreä ammattipoliitikko. Hän on toiminut Ville Niinistön erityisavustajana, joten Ville Niinistön mieltymykset Karia kohtaan ovat sangen ymmärrettäviä.

Ihme uutinen

Venäjän Suomen suurlähettiläs Aleksander Rumjantsev on todennut venäläiselle uutistoimisto RIA-Novostille,että hän pitää Suomen mahdollista Nato-jäsenyyttä Suomen sisäisenä asiana. Hän toteaa kuitenkin lisäksi, että Venäjä joutuisi tilanteen analysoimaan sotilaallisen ja poliittisen tilanteen muuttuessa.

Mielestäni varsin kummallinen uutinen? Kenelle sitten Suomen mahdollinen Nato-jäsenyys voisi kuulua Suomen ja Naton lisäksi?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1455016457165.html

Jotenkin asian uutisoiminen kertoo uussuomettumisesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä