Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Kaikki blogit puheenaiheesta Kuka ymmärtää Putinia?

Putin varoitti uusneuvostovastaisuuden noususta Suomessa 1.4.2018

Kuin sattumalta samana päivänä heti Atte Kalevan paljastettua Venäjän kolme todellista motiivia kemiallisen aseen käytölle Britanniassa, iski uutistoimisto Kremlintern Today takaisin: 

Tarvitaan kansalaisten ruohonjuurikampanja "#weboycotttoo"

Sudeettivenäläisiä eli Vladimir "V.I." Putinin ulkomailla asuvia maanmiehiä näemmä tuon tuostakin kuolee ennenaikaisesti likipitäen kuin Kominternin aikoina, vaikka jotkut myös kipuavat ilman näkyvää ansiota merkittävien itärahoitteistaustaisten yritysryppäiden tms. maanmiesmaalaisen agentin kellokkaiksikin (oikea ranne). Britanniassa on ollut viime vuosikymmeniä useita tapauksia kumpaakin lajia.

Ruotsin Svt uskalsi - entä Suomen Yle?

Ruotsin Svt on julkaisemassa Oliver Stonen neliosaisen, yhteensä 3½ tuntia kestävän sarjan Putinin haastatteluista. Ne ovat vaatineet tusinan verran haastattelukertoja ja pitää ihmetellä että Ruotsin tv ylipäätään on päässyt yksimielisyyteen siitä että ne näytetään. Vaarassahan on että Ruotsissa syntyy paljon uusia putinisteja, kun se dokumentti osoittaa että tuossa haastatellaan viisasta, kansansa parasta ajattelevaa suuren luokan valtiomiestä. Stone on osannut hommansa ja haastattelut sujuvat hyvässä hengessä.

Venäjän TV:ssä haaveiltiin Suomen liittämisestä Venäjään

100-vuotiasta Suomineitoa on 'kunnioitettu' Niinistön ja Putinin tapaamisen jälkeen eri tavoin. Venäläisen tv-kanavan ajankohtaisohjelmassa keskusteltiin IL:n mukaan Suomen historiasta ja haaveiltiin Venäjän vanhojen rajojen palauttamisesta. Asiantuntijan mukaan Suomi menetti Viipurin, koska nousi vastarintaan Stalinia vastaan. "Viipuri on Pietari Suuren vanha valloitus, jonka Aleksanteri I jostain syystä lahjoitti Suomelle. Kukaan ei ajatellut, että Suomi lähtisi ja veisi sen mukanaan."

Kansanedustaja ojensi/opasti "sivistymätöntä" Putinia Suomi 100 -unohduksesta!

NOLOA: Jukka Gustafsson (sd) arvostelee Venäjän presidenttiä huonoista tavoista, sivistymättömyydestä ja arvostuksen puutteesta ja jopa kirjoitti suivaantuneena Putinin puolesta onnittelupuheen 100-vuotiaalle Suomelle FB-päivityksessään, Iltalehti kertoo.  - Onpa Jukalla otsaa! 

Putinin vierailu ja uusi YYA?

Putinin vierailu ja Venäjän tulevaisuus

”Naapurin pojan” – presidentti Vladimir Putinin vierailu Suomeen on ollut maassamme valtaisa mediatapahtuma. Median hähinä on liikuttavaa: kesätoimittajat hössäävät ja nostelevat esille mitä eriskummallisimpia asioita. Missä presidentti yöpyy, mitä sieniä ja olutta hän maistelee? Millä laivalla presidentit matkaavat Olavinlinnaa?

Putin: Keski-Venäjä oli suomalaismaata ennen maahantunkeutumisryssintää

Alkuperäiskielinen versio poikkeaa otsikosta vain tyylitasolla, itse sanoman substanssista ei jää epäilystä. Isovenäläinen imperialismi ja kolonialismi haittavaltasivat meidän ja muiden alkuperäisomistajien maat. 

Presidentti: Pahalle on pantava rajoja ja Putin ei ole kiltti Juuso-nalle!

Tasavallan presidentin uudenvuoden puhe itsenäisyytemme satavuotisjuhlavuoden 2017 alkajaisiksi sisälsi parikin diplomaattikielistä tamminiemologis-kremlologis-mäntyniemologista rivienvälisanomaa: https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/211399-sauli-niinistopahalle-pantava-rajoja  - Kiteytettynä oikeatulkintaisesti dekoodattu sanoma on tämä näin:

"Make America Great Again"

"Make America Great Again", oli Donald Trumpin vaalilause hänen pyrkiessään  USA:n presidentiksi.  Trump valittiin vastoin ennakkokäsityksiä ja vastoin mielipidetielusteluja USA:n presidentiksi. Se tarkoittaa sitä että kun kukaan ei oikeastaan uskonut Trumpin presidenttiyteen, kukaan ei jaksanut pitempään pohtia hänen vaalilauseitaan, niitä pidettiin tyhjänä retoriikkana. Nyt olisi aika tarkastella näitä tyhjinä pidettyjä hokemia tarkemmin, koska Trumpille on nyt muodostunut velvoite pyrkiä toteuttamaan ne.

Добро пожаловать президент России Владимир Путин

Tervetuloa Suomeen naapurimaan päämies. Suomi on ylpeä siitä, että herra presidentti voi tulla tänne ja vierailunne on meille iloinen asia. 

Paistakoon Naantalissa aurinko koko vierailunne ajan. Sauli pitää teistä hyvää huolta, eikä meillä tarvitse taistella tiikereiden kanssa, vaikka Suomen Leijonaa onkin syytä kunnioittaa.

Naapurisovun yksi pääteemoista on keskinäinen luottamus ja hyväntahtoisuus.

Tervetuloa!

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä