Liberaali ei pure

Suomessa kaikki hyvin sanoo liberaali, koska hänellä ei ole Putousveijarin kaltaista hokemaa. Liberaali ei vastusta mitään, liberaali antaa kaikkien kukkien kukkia vaan.

Ei sellaisella politiikalla saa kannatusta jossa ei vastusteta mitään. Hyväksytään maahanmuuttaja , rajat annetaan olla levällään ja ei välitetä Päivi Räsäsen Pride-kiukuttelusta.

Liberaali on ”nössö” kansalaisen mielestä kun ei ota mihinkään asiaan jyrkkää kantaa, liberaali on kuin mies orgasmin hetkellä, silloin häneltä voi pyytää mitä vain ja vastaus on kyllä.

Suomen poliittinen nelikenttäanalyysi kertoo, että poliittiset vaikuttajat löytyvät jostain muualta kuin vapaiden liberaalien joukosta. Suomen poliittinen vaikuttajakenttä löytyy vasemmalta. Lähes kaikki porvaritkin esiintyvät vassareiden laatikossa.

Suomi on Euroopan vasemmistolaisin maa ja liberaalit hyväksyvät senkin. Ei ole asiaa mitä ei liberaalit hyväksyisi.

He eivät vastusta mitään hehän ovat liberaaleja. Liberaalit hyväksyvät Trumpin muuriajattelun ja samalla tavalla he hyväksyvät Putinin ryöstöpolitiikan josssa suvereenin maan alueita voidaan lunastaa itselle häpyä tuntematta.

Liberaaleille ei ole vaikeuksia hyväksyä että ei ole tai on kylmä sota, mutta kylmää sotaa vastaan ei heillä ole mitään lääkettä, paitsi vapaamileisyys.

Liberaalit vastustavat yhteiskunnan holhoamista ja vaativat yksilöille enemmän vapautta. Vapaus ei äänestäjiä taida miellyttää koska äänestäjät äänestävät puolueita jotka asettavat meille rajoja. Rajat kiinni, suuri suosio. Homot hiiteen, suuri suosio. 

Rajat ja sitoutuminen ei ole liberaalien juttu. Jos liberaali on jyrkkänä jostain asiasta hän juurikin vesittää siinä ihannoimaansa vapautta. Mitä tekisimmikään liberaalilla päättäjällä, joka ei päättäisi mistään mitään, koska kaikille olisi sallittava vapaus.

Liberaalien on muutettava politiikkaansa, jotta pääsisivät nauttimaan kansan suosiosta. Liberaali ihminen ei äänestä liberaaleja, eikä taida äänestää ollenkaan. Onko suuri nukkuvien joukko, suomalaisia liberaaleja, sitä ei voi kukaan tietää, koska he eivät käy äänestämässä. Koska heille on aivan sama kuka asioista päättää.

 

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu