Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Tuokaa jo Isis-vaimot ja lapset Suomeen!

Suomi voi nyt näyttää hurjan luontonsa.

https://yle.fi/uutiset/3-10802014 Tai sitten ei?

Minä ottaisin Isis-vaimot ja lapset Suomeen avosylin vastaan.

Ei elämä ole kostamista tai näköalattomuutta kokonaisuuksien suhteen. Nyt suomalaisilla olisi hyvä tilaisuus kostaa hyvällä. Muistelenpa tässä omin sanoin Raamatusta Luukkaan evankeljumista ”Tuhlaajapoika ja hänen veljensä”, kristityllä on nyt omantunnon paikka näyttää onko meillä sydäntä olla ihmisiä ja elää Raamatun oppien eikä Koraanin mukaan.

Luukkaan evankeljumissa Jeesus sanoi vastaavasta asiasta näin:

Miehellä oli kaksi poikaa, joista nuorempi ehdotti isälleen: ”Anna faija minulle osuuteni perinnöstäni”. Ja isä jakoi omaisuutensa poikien kesken.

Eipä aikaakaan, kun nuorempi poika kokosi kamppeensa ja häipyi maisemista. Hän meni tahtonsa mukaan ja tuhlasi koko omaisuutensa viettäessään huolimatonta elämää. ( Hän lähti soitellen Syyriaan ja kun Isis oli hävinnyt hänen rahansa ja kunniansa joutui tämä onneton pakolaisleirille lastensa kanssa).

Kun hän sitten mustassa kaavussaan mietti sitä mitä oli tullut tehdyksi, ei kukaan kuunnellut häntä. Hänellä ja hänen lapsillaan oli puutetta ruoasta ja vaatteista. Nälkäänsä hän olisi syönyt vaikka sikojen ruokaa, mutta sitäkään ei hänelle annettu.

Silloin Isis-vaimo ajatteli:

- Olenpa toiminut tyhmästi, minulla oli Suomessa hyvä olla, mutta ajattelin islamin olevan luterilaisuutta parempi uskonto. Ei ole. Mutta minkäs teet pakolaisleiriltä ei pääse Suomeen, vaikka mitä tekisi. Onko kristilliset Isistä pahempia, eivätkä armoa hekään tunne?

Vaimo päätti ottaa yhteyttä Suomeen, mutta toimitusministeri Myöhänen vastasi tylysti, että ei puhettakaan paluusta tänne takaisin. Pitää sinut tuomita kansainvälisesti teoistasi. Alaikäiset lapsesi voimme säälistä pitkin hampain tänne ottaa, mutta aikuiset saavat olla siellä mihin ovat joskus vapaaehtoisesti lähteneet.

Kristityt eivät saa tehdä sellaista virhettä, että lähtevät Syyriaan leikkimään muslimia, sitä suomalaiset eivät salli, eivät ainakaan perussuomalaiset. Ja perussuomalaisten jytkyn pelossa kukaan ei halua antaa perussuomalaisille vaaliasetta näin meppivaalien aattona.

Luukkaan kertomuksessa nuorempi poika sentään pääsi palaamaan isänsä eteen, mutta nykymaailmassa tätä ei enää sallita.

- Kun raamatun tuhlaajapoika oli vielä kaukana, isä näki hänet ja heltyi. Hän juoksi poikaa vastaan, sulki hänet syliinsä ja suuteli häntä.

- Sitten isä sanoi palvelijoilleen: ’Hakekaa joutuin parhaat vaatteet ja pukekaa hänet niihin, pankaa hänelle sormus sormeen ja kengät jalkaan. Tuokaa syöttövasikka ja teurastakaa se. Nyt syödään ja vietetään ilojuhlaa!

 

Jeesuksella oli muitakin vertauksia, eli hyvä paimen jättää katraansa etsiäkseen kadonneen lampaansa. Tai jos joku pudottaa yhden kymmenestä kultarahastaan hän ottaa lyhdyn ja etsii sen.

 

Mitäpä muutamasta Isis-vaimosta ja heidän lapsistaan, kunhan emme vain suututa perussuomalaisia. Saattavat vielä voittaa vaalit jos saavat vettä myllyynsä.

 

Suomi ja suomalaiset hylkäävät omat lapsensa jotka ovat kulkeneet eksyksissä Syyrian autiomaassa. Onko kristitty yhtään sen parempi kuin Isis, joka tuhosi ja kylvi vihaa ja kuolemaa tuntematta armoa. Kun luen päivän uutistarjontaa en huomaa kristittyjen ja Isiksen välillä  eroa, oma itsekäs aate peittää alleen kaiken armon ja oikeuden.

 

Hävettää olla suomalainen, hävettää olla tuntematta mitään noita leirillä riutuvia Isis-vaimoja ja heidän lapsiaan kohtaan. Mikä on se virheen suuruus jonka jälkeen ei ihminen armoa saa?

 

Turha on kristityn saarnata, että kolkuttakaa niin teille avataan, kun ei avata!

 

Häpeä maailma miksi olet niin paha.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (116 kommenttia)

Käyttäjän harrivirtanen kuva
Harri Virtanen

Odota nyt vaan rauhassa. Kyllä te vielä tahtonne lävitse saatte. Ennen kuin lumi on maassa, jokainen näistä langenneista enkeleistä on jo sopuisasti kotosuomessa selkään taputeltavana. Sopivaa ainesta demareiden puoluekenttään.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Samaa mieltä Arin kanssa.

Jos ovat tehneet jotain väärää, sitten vastaavat siitä oikeudessa ja tarvittaessa mukulat huostaanotetaan. Lapset eivät kuitenkaan lienne tehneet mitään sellaista miksi pitäisi kuolla nälkään ja tauteihin.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Onpa kumma, että ministerikin pullikoi laillista järjestystä vastaan (no semmoinen Länsi-Venäjähän me olemme, vaikka länsimaaksi kovasti yritetään naamioitua).

X

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Suomessa on osaamista arvioida em rouvien altistumista aivopesulle tai ns Tukholma-syndroomalle. Jäsenyys Europolissa taas auttaa selvittämään noiden naikkosten tekemisiä tai tekemättä jättämisiä vaikka persuille se onkin ongelma.
Jos taas ei suomalaiseen tai eurooppalaiseen osaamiseen luoteta niin Natolla on käynnissä koulutusohjelma helpottamaan kyseisten tapausten tutkintaa.

Käyttäjän pakanapoika kuva
Torsti Karuranta

"...niin Natolla on käynnissä koulutusohjelma helpottamaan kyseisten tapausten tutkintaa."

Juuri tällaisen koulutusohjelman perään olen kysellyt blogissani. Onko tarkempaa tietoa näistä ohjelmista, joilla pahat ajatukset saadaan taas puhtaiksi?

http://pakanapoika.puheenvuoro.uusisuomi.fi/271492...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Eikä totisesti pidä unohtaa perheenyhdistämistä.

On mahdotonta kuvitella pelkän kriisiterapian auttavan eheytymisprosessissa täällä kotimaassa, jos rakastavat puolisot eivät ole Suomessa jakamassa taakkaa yhteisistä terrorismimuistoista.

Käyttäjän harrivirtanen kuva
Harri Virtanen

Niinpä! Omille verkkokalvoille on piirtynyt kuva Isis-terroristeista katkomassa polvillaan olevien vääräuskoisten vankien kauloja. Tällaisia videoita äimisteltiin vielä pari vuotta sitten. Nyt lienee nämä tällaiset yksityiskohdat jo valtaosalta unohtunut ja teot on anteeksi annetut! Ei muuta kuin tervetuloa Suomeen sekä itse tekijät, että ideologian symppaajat!

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Niin, en ihan samalla tavalla Jeesukseen vetoaisi. Ei meidän valtiona tai edes suomalaisinakaan Jeesuksen oppeja noudattaa. Suomen valtiolla on velvollisuuksia kansalaisiaan kohtaan eikä kansalaisten kotiinpaluuta pidä estää.

Olet oikeassa, että näiden ihmisten osalta Suomen pitää auttaa heidän kotiinpaluunsa järjestämisessä. Ennenkaikkea lapset pitää saada kotiin ja heitä pitää auttaa ja tukea. Lasten osalta apua tarvitaan paljon. He ovat nähneet paljon sellaista, mitä kukaan ei soisi lapsen näkevän.

Vaimojen tekemiset tulee selvittää. Kuten todettua, viranomaisilla on välineet ja tarvittava tietotaito ratkaista syytteiden nostamistarve.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Niinhän se tiesi Päivi Nerg jokaisen maahantulijan ja hänen taustansa.
Meillähän on "välineet ja tietotaito".
Kyllä pitää olla naivia.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eikös Jeesuksen oppeihin pidä kristityn voida turvautua aina?

Käyttäjän JarmoHenttonen kuva
Jarmo Henttonen

Miksi meidän pitäisi turvautua Jeesuksen oppeihin, tiettävästi isikseen liittynetkään eivät turvaudu jeesuksen oppeihin, he turvautuvat aivan eri oppeihin.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #66

Aivan! Juuri siksi meidän tulee pysyä omissa opiessamme ja niiden ohjeissa.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Itsehän en enää kuulu kirkkoon, joten olisin kiitollinen jos en joutisi rekan alle teidän moraaliposeerauksenne takia.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #75

Kukaan ei sinua rekkojen alle ole tässä mananut tai rienannut. En minäkään kirkkoon kuulu, mutta tunnen kristilliset opit.

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen Vastaus kommenttiin #89

Muslimit eivät taida kristillisen opeista juuri perustaa. Muslimipakolaiset mm. Heittivät mereen kristittyjä . Saksassa muslimipakolaisia auttanut raiskattiin ja ruumis viilleltiin kiitoksena muslimipakolaisten auttamisesta. Muslimit riitelevät keskenään; sunnit ja Shiiat.Suomessa on 11000 ympärileikattua, silvottua lasta. Nämä eivät ole kristittyjä. Kunniaväkivaltaa ja kostoa . Suurin osa raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä. . Oma äitini sai osansa näistä lähi-idän pakolaisista: äidin yläkertaan sijoitettiin Syyrialainen muslimiperhe. Nämä heittivät tupakantumpit äidin kukkapenkkiin, juhlivat yöllä jatkuvasti , äiti ei saanut nukuttua sydänvikaisena. Perheen poika hakkasi äitiä itse tehdyllä puumiekalla pihalla. PakolAiskeskuksesta kävi tulkki kertomassa asumissäännöt mutta Syyrialaiset eivät välittäneet noudattaa tulkin ohjeita. Tekivät vesivahingon äidin asunnon puolelle . Perheen poika sai tehdä ihan mitä päähän keksi. Äiti ei saanut komentaa poikaa, koska oli ala-arvoisempi sukupuoleltaan kuin poika. Vain isä sai komentaa poikaa. Äiti kuoli sydämen petettyä , Syyrialaiset jatkavat juhlimista ja ramadanin viettoa .

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

Voihanse kristitty turvata Jeesuksen oppeihin , mutta Suomen valtion ei pidä ruveta Jeesuksen oppien perusteella turvallisuuspolitiikkaa ja oikeutta harjoittamaan.

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

Terroristi turvautuu Sharialakiin; jos käden katkaiseminen on Sharialaissa, se on oikein. Näin sanoi Suomalainen ISIS - Kalifaattiin lähtenyt Sanna. Nämä kalifaatin nais- jäsenet ovat kiduttaneet jesidiorjiaan. ISIS terroristit raiskasivat lapsia, seksiorjina kaapattuja nuoria tyttöjä, joista osa teki itsemurhan mieluummin kuin alistui terroristien orjiksi. En soisi näiden terroristien kalifaatissa eläneiden tulevan Kelan rahoille Suomeen. Kelan rahoille soisin parempaa käyttöä.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Suomen valtion ei pidä toimia omia lakejaan eikä lakien henkeä vastaan. Tästä seuraa se, ettei valtio voi jättää näitä ihmisiä leireille. Mutta yhtälailla on vaikeaa nähdä, että nämä äidit voisivat pitää lapsensa sen jälkeen mitä he ovat tehneet niin itselleen kuin lapsilleen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jätetään tämä arviointi meidän viranomaisille. On itsetunnon puute suuri, jos emme uskalla luottaa omaan systeemiin ja ottaa vajaata 50 henkeä joista suurin osa on lapsia huostaamme.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

#22 Mistä me tiedämme kuinka paljon tulijoita on? Nämä ”vaimot” – käytän lainausmerkkejä, koska käsitteeseen vaimo ei sisälly viheliäinen elämä, jonka ainoa tarkoitus on tuottaa lapsia islamin levittämiseen – elävät todennäköisesti polygamiassa joten, kun nämä ”vaimot” haetaan Suomeen, tulee käymään niin, että perheen yhdistämisen myötä jokainen vaatii kaikkien ”taistelijan” vaimojen ja heidän lapsien saattamista Suomen suojaan, lapsien ikärakenne on todennäköisesti on 1-25 vuotta riippuen ”taistelija” iästä. Taistelija on myös haettava Suomeen, jos näin tehdä he keplottelevat itsensä tänne joka tapauksessa turvapaikanhakijoiksi. Homoseksuaalisuutta eivät usko edes suomalaiset vastaanottajat, mutta kristityksi kääntyminen on naula joka vetää. Jollei sekään auta, voi ilmoittaa, että karkotus tarkoittaa hänelle hirttotuomiota, näin aukeaa taivas vääräuskoisten maassa, sosiaalit pyörii joten ei muuta kuin jatkaa siitä mihin rauhanuskon levittäminen niin kiusallisesti päättyi. On myös erittäin suuri vaara, että tämä hakuprosessi tuottaa uusia innovaatioita turvapaikanhakijoiden keskuudessa.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Tuo tuhlaajapoikavertaus nyt vaan ei toimi tässä yhteydessä ollenkaan. Kyse ei missään nimessä ole kostonhalusta, vaan siitä, että nuo naiset ovat suuri turvallisuusriski. Sitähän Raamatun tuhlaajapoika ei tiettävästi ollut.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#9

>....nuo naiset ovat suuri turvallisuusriski....

ooo

hhmm.... hyvä ystävä........tunnetko heidät, vai mistä tiedät?

Pari vuotta sitten maahan tuli mm 10- 15 000 naista, keneellä kaapu, kenellä ei. Mukana oli nelisentuhatta lasta.
Ovatko he turvallisuusriski, jos ovat siitä pitää (lain mukaan) ilmoittaa poliisille.

Olkaamme iloisia että yhteiskuntamme on näin terve ja rikas.
Valmis se ei ole mutta paljolti oikealla tiellä.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

"Pari vuotta sitten maahan tuli mm 10- 15 000 naista, keneellä kaapu, kenellä ei"

Nyt vetäisit hatusta liian ison p..kakikkareen, yli 80% oli miehiä.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll Vastaus kommenttiin #37

#37

Tarkkuus on hyvä, suurpiirteisyydellä mennään eteenpäin.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Vai vielä turvallisuusriski, kuinka pelkureita me olemme, minä ainakin uskallan heidät avosylin ottaa vastaan. Häpeä edes hiukan Tuula.

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Onko tämä blogi ja kommentointinsa siihen Arilta sittenkin suurta sarkasmia? :)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #35
Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #44

Sorry. Nyt vasta tajuan että oli. Ari on siis edelleen järjissään :)

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Ehkäpä me kaikki emme ole yhtä rohkeita ja ennakkoluulottomia. Tuskinpa he sinun suojaasi kaipaavat. Jahka asiat on hoidettu, eli Kelan lypsäminen on saatu kuntoon, onkin aika mennä moskeijaan kiittämään Allahia vääräuskoisten matelemisesta herrakansan edessä.

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

Kuinka avosylin jesidiorjiaan kiduttaneet terroristit tulee ottaa vastaan? Tuleeko maksaa asuminen ,toimeentulo, ympärileikkaukset? Verorahoille luulisi olevan inhimillisempää käyttöä kuin julmuuksia ja kiduttamista harrastaneiden elintason maksaminen. Rikollisen paikka o n vankilassa sovittamassa rikosta ja poissa yhteiskunnasta. Ei hotellissa palvelujen äärellä palkintoa rikoksesta nauttimassa.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Et sitten ymmärtänyt blogistin tekstiä. Et edes vertausta.

Kyse ei ole turvallisuusriskistä, vaan siitä, että on hyvä saada tuo turvallisuusriski pois maailmalta, kuolemanleiriltä.

Lasten huostaanotto ja saattaminen avun piiriin on tärkeää. Emmehän halua uusia isis-uskovia emmekä sen työnjatkajia.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Näin juuri. Paras tapa poistaa katkeruus on antaa jotain kitkeryyden tilalle. Jos kätämme heidät leiriin ei heidän ajatukset meitä kohtaa juurikaan lämpene, mutta jos pääsevät tänne ovat ikuisesti kiitollisia.

Kumpi on Suomen ja maailman kannalta parempi asia 44 kiukkuista katkroitunutta kuolemanleirillä, vai sama määrä ihmisinä rauhallisessa maassa?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #91

Niin että jos emme ota heitä kiltisti kotiin elätettäviksi, riippumatta siitä mitä ovat tehneet, niin he kenties alkavat kiukuttelemaan ja ehkä uhkaamaankin?
Eivätkö he jo kun lähtivät rakentamaan kalifaattia väkivallall aj tewrrorilla osoittaneet riittävän suurta "katkeroitumista"?

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Hunnut ylös ja naamat näkviin, sitten vasta oikeutta ?

Pitäisi olla jonkinlainen EU:n yhtenäinen käytäntö isisporttojen kanssa, mutta Unioni on taas kerran kädetön.

Mm. britit totesivat jo aiemmin, että taistelijat, näiden rouvat ja lapset ovat ei toivottuja henkilöitä Britanniaan, ja voivat täten hakea tulevaisuutens mistä haluavat Britannian ulkopuolelta.

Käyttäjän KikkaCoombes kuva
Kikka Coombes

"Tuokaa jo isis-vaimot ja lapset Suomeen."

Eli siis toivot, että Suomen viranomaiset (ketkä?) matkustavat eri maiden pakolaisleireille ja kysyvät ihmisiltä kuka tulee Suomesta eli erityiskohtelu heille verrattuna muihin pakolaisiin?

Lieviä käytännon ongelmia, puhumattakaan moraalisista.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kuka näin on sanonut? Järjestys on viranomaisten käsissä, yleinen mielipide taas meidän kansalaisten oikeus.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Islamilaisen kansanmurhaseuran puheenaolevat jäsenet ovat Suomen kansalaisia, näin olen käsittänyt. Ei Suomen kansalaisilta voi estää maahanpääsyä, kun sitä ei kerta estetä tuntemattomien maiden paperittomilta ihmisiltäkään.
Kyse on kaiketi siitä, miten paljon ja millä aikataululla näitä kansalaisiamme pyritään Suomeen verovaroin auttamaan. Ilmeisestikin lasten osalta viranomaisilla on enemmän haluja pikaiseen auttamiseen, lapsiasiavaltuutetulla ainakin.

Oliko Norjassa vai Tanskassa, missä kaikille vastaaville kansanmurhien tukijoille tulee syyte? Ei olisi minusta väärin Suomessakaan.

Voisikohan SPR järjestää rahankeräyksen kuljetuskustannuksia varten?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Eiköhän SPR:llä ole tärkeämpiäkin rahanreikiä.
Omillaanhan nuo menivät, kai ovat varanneet paluurahat?

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

”Tuokaa jo Isis-vaimot ja lapset Suomeen!” Tämä on ironian muotoon puettua sarkasmia. Perussuomalaisten sekoittaminen tähän kielii omituisesta huumorintajusta.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Tästä kyllä näkee missä väestöräjähdys tapahtuu. Lienee hieman kulttuuri/uskontosidonnaista. 11 vaimoa 33 lasta ja osa jo kuulemma kuollutkin. Olosuhteista viis.

Tänne vaan. Turviksiahan ei nyt muuten enää kovin paljon tulekkaan. Kaikienlaisin muin syin kyllä saapujia piisaa näiltä kriisialueiltakin. Joten ei tuo siihen nähden mikään suuri määrä ole.

Epäilen kyllä suomen viranomaisten kykyä selvittää yhtään mitään näistä taustoista.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Minäkin ottaisin suomalaiset lapset ja naiset takaisin Suomeen. Sen sijaan lopettaisin oitis uskonnollisten järjestöjen tukemisen veronmaksajien rahoista. Samaten lakkauttaisin kirkon verotusoikeuden. Primitiivisyys kun on saanut nostetta myös kirkossa, samalla kun uskonnonvapaus-trendin aikana maahan on pesiytynyt uskonnollinen kunnia- ja häpeäväkivalta. Pyhä-ja koraanikoulutkin sopisi aloittaa äänestysikäisenä.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Mikä etuoikeus naisilla on?
Riittääkö se että on nainen takuuksi siitä että ei ole osallistunt kapinointiin ja julmuuksiin?
Kun nyt kerran elämme ”tasa-arvoisessa” maailmassa niin ollaan sitten tasa -arvoisia.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Kannattaisi perehtyä hiema näiden Ummien menneisyyteen.

Ei ne nyt aivan vahingossa sinne Syyriaan joutuneet murhaajaterroristeiksi.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

#17 Pyhä- ja koraanikouluun tulisi mennä, vasta kun on lukenut raamatun ja koraanin ja ymmärtänyt mitä niihin on kirjoitettu, eli tajunnut ettei näillä kirjoilla pitäisi olla mitään sijaa nykymaailmassa. He jotka eivät tajua päntätköön valitsemaansa opusta päähänsä häiritsemättä muita ihmisiä uskollaan. Kristittyjen keskuudessa on varovaisesti jo alkanut versoa ajatus uskontonsa vajavaisuudesta, muslimit ovat tästä kehityksestä vuosisatojen päässä. Joitakin vuosia sitten silloinen Suomen pääimaami sanoi, että islam on tullut Suomeen jäädäkseen tänne ikuisesti. Suomi ei ole ikuinen, joten ei islamkaan. Suomen alueella on ollut asutusta tuhansia vuosia ennen islamia, jollei ihminen itse tuhoa elinympäristöään, niin täällä asutaan vielä senkin jälkeen kun islam on siirtynyt historian romukoppaan kaikkien muiden ainoiden oikeiden ja ikuisten uskontojen kanssa. Uskonnot menevät ja tulevat, ei islam tee tässä poikkeusta.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ei pidä tuoda Suomeen. ISIS-porukka saa asustella leireillä ja Suomi tekee velvollisuutensa kun yrittää järjestää YK:n kautta leireille kohtuulliset olot.

Porukan rikosvastuussa olevat tulee määritellä sijaintipaikan lakien mukaan, ei Suomen lakien. Samoin sijaintipaikan viranomaiset saavat tuomita mahdolliset rikolliset heidän omien lakiensa mukaisesti. Jos rikollisilla on omia toiveita sharian tai ISISin oman lain noudattamisesta kohdallaan, sitäkin voisi noudattaa rangaistuksen osalta, jos se ei ole ristiriidassa sijaintipaikan lain kanssa.

Lasten asema on että he saavat olla vanhempiensa kanssa. Vanhemmathan ovat eläneet unelmaansa jo vuosia eikä tätä unelmaa tule riistää heiltä. He vastaavat lastensa oloista niin kauan kuin heitä ei tuomita vankilaan tai kuolemaan, ja kuten aiemmin oli puhetta, YK saa hoitaa lasten oloja paremmaksi leirillä. Jos lapset jäävät yksin, YK osannee hoitaa lasten hoidon ja sijoituksen sijaintipaikan maassa tai lähialueilla.

Suomi tekee velvollisuutensa hoitamalla rikolliset vastuuseen sijaintipaikalla ja turvaa lasten asemaa YK:n kanssa toimien.

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Ymmärtääkseni naisten palauttaminen ei ole aivan niin yksinkertainen, koska ainakin osa näistä äideistä on osallistunut rikoksiin paikallisia lakeja ja sotatoimiin vallanpitäjiä vastaan. Päästetäänkö heidät poistumaan maasta, jossa rikokset ovat tapahtuneet?

Tsetseniassa ja Palestiinassa pahimpia terroristeja ovat tapettujen terroristien lesket. Palestiinalaisterroristien lesket ilmoittautuvat mielellään vapaaehtoiseksi itsemurhapommittajiksi.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Itse en toisi ISIS vaimoja lapsineen, vaan tavan tavallisia nuoria kauniita naisia meille miehille. Haluaisin kuulla feministeiltä ulinaa hella poliisista, ne vie meidän miehet ;);).

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Olisin hyvin ihmeissäni, jos yksikään nainen itkeskelisi sen vuoksi, että joku ulkomaan elävä huoli Laineen. ;) Jos jotain tuntisivat, niin helpotusta! ;);)

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Tämän aiheen käsittely nyt vaikuttaa kovin sukupuolittuneelta, mihin mikään lainsäädäntö tai tasa-arvoperiaate ei anna minkäänlaisia perusteita. Jokin nainen viaton uhri / mies pahantekijä syyllinen -diskurssi ohjaa tätä keskustelua.
Lasten osalta voisi todeta että huostaanotto on aina tapauskohtainen päätös, kun vanhemmat todetaan kyvyttömiksi huolehtimaan lapsestaan ja päätökseen tarvitaan perusteet ja avohuollon tukitoimia. Ulottuuko suomalaisen lastensuojelun toimivalta ulkomaille?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

”Ulottuuko suomalaisen lastensuojelun toimivalta ulkomaille?”

Ei tietenkään, ei millään Suomen viranomaisella ole toimivaltaa Suomen rajojen ulkopuolella.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Mikä velvollisuus Suomella on auttaa näitä leireillä nyt olevia palaamaan Suomeen? Täällä joku vetosi ”lailliseen järjestykseen”. Mikä se sellainen on ja mitkä laitSuomea tässä asiassa velvoittavat? En minä sellaisia lakeja löydä.

Mitä enemmän tästä lässytetään ja käytetään surkeita argumentteja, sitä selvemmäksi oma kantani muuttuu. Ei olemitään syytä ottaa Suomeen lisää turvallisuusriskin muodostavia, kun Suomella ei ole yhtään minkäänlaisia valmiuksia hoitaa asiaa.

Helsingin Sanomissa jonkun Isis-vaimon äiti kysyi, onko Suomi oikeusvaltio. Ihmeellinen kysymys, joka ilmeisesti tarkoitti sitä, että hänen tyttärensä ja tämän lapset tulisi noutaa oikeusvaltion varoin Suomeen, antaa terapiaa loppuelämä ja elättää nämä ihmiset. Kumman houkuttelevalta shariaa ajaneiden mielessä tuntuu nyt jälkeenpäin Suomen lempeä lainsäädäntö.

Kannattaisi muuten miettiä, luovutetaanko nämä ihmiset sieltä leireiltä hakijoille tuosta vain, koska joukossa on mahdollisesti myös rikosepäiltyjä.

Saahan ihmisillä olla unelma, sellaista toitotettiin muutama vuosi sitten oikein suurella joukolla.

Käyttäjän harrivirtanen kuva
Harri Virtanen

Näköjään meiltäkin vaan se yhteinen linja löytyy, vaikka oman aihetta käsittelevän blogini kohdalla oletin, että siinäpä vasta varsinainen vastarannan kiiski omaan ajatusmaailmaani nähden.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Niin, kirjoitit sen verran sekavasti...minulla oli kyllä ihan selvä kanta jo silloin: ei pidä hakea.

Se kanta vain vahvistuu, kun näkee onnettomia argumentteja haun puolesta. Raamattuun vetoaminen oli naurettavuuden huippu, ”evankeliumi” vieläpä väärin kirjoitettuna. Raamatulla ja sen evankeliumeilla suurin osa suomalaisista varmaankin perustelee päätöksiään.

Johonkin laillisuusnäkökohtiin on myös turha vedota näiden ihmisten osalta. Ei kansalaisuus tuo ihan sellaisia etuja kuin kuvitellaan.

Käyttäjän harrivirtanen kuva
Harri Virtanen Vastaus kommenttiin #34

"Niin, kirjoitit sen verran sekavasti...minulla oli kyllä ihan selvä kanta jo silloin: ei pidä hakea."

Väsynein silmin taisin kommenttejasi silloin lukea. Nyt hyvin levänneenä niitä ajan kanssa uudelleen tarkasteltuani, aika johdonmukaiselta ne nyt jälkikäteen vaikuttavat.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto Vastaus kommenttiin #34

#34 Minulla on käsitys, että he jotka vetoavat raamattuun moraalisena ohjenuorana, eivät ole lukeneet sitä, tai eivät ole ymmärtäneet lukemaansa. Jos perustelee tekemisiään koraanin antamin ohjein, on kysymys jo edesvastuuttomasta henkilöstä. Todellinen helmi näiden taistelijoiden vaimojen mielipiteissä oli, kun yksi heistä totesi, että ihmisen päänleikkaaminen on oikein, jos se tehdään koraanin ohjeiden mukaisesti. Hän oletti ilmeisesti, ettei Suomessa ole kyllin oppineita koraanin tuntijoita, joten hän voi palata rauhallisin mielin. Onko siis niin, että Suomen kuten koko Euroopan lainsäädäntö laahaa jäljessä tämän uuden todellisuuden edessä. Pitäisikö se päivittää? Oscar Wilde sanoi, tulleensa sivistyksen pariin, kun näki hirsipuun saavuttuaan matkoiltaan kotimaahansa. Käykö Eurooppa uuteen renessanssiin hirsipuiden saaristojen kautta?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Taas tätä: ”Kun luen päivän uutistarjontaa en huomaa kristittyjen ja Isiksen välillä eroa, oma itsekäs aate peittää alleen kaiken armon ja oikeuden.”

Ramadanin aikaan parissa viikossa islamistit saivat aikaan yli 350 kuolonuhria ja yli 400 havoittunutta.

Kuinka monta ne Alsion kristityt tappoivat ja haavoittivat jouluisissa pommi-iskuissaan?

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Tappaahan ne kristitytkin! Viimeisten parin tuhannen vuoden aikana on lukuisia uhreja tullut paljon, varmasti myös viittaamasi Joulun aikaan !1¡

Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti

#40 Joo, ja myös muinaiset roomalaiset ja kreikkalaiset tekivät sitä ja tätä, eivät tosin ihan viime aikoina...

Käyttäjän ialybr kuva
Juhani Heiska

Mites tuo periaate "useasta huonosta ratkaisusta vähiten huono"? Ja periaate "vaikeita ratkaisuja on myös pakko tehdä". Eli seitsemän sisarta lapsineen Suomeen ja homma käyntiin!!!!

Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti

Ari Alsio kirjoitti: ”Hävettää olla suomalainen,...”

Suomalainen?

Ja millä tavoin Suomen valtion toiminta tässä asiassa poikkeaa kaikista muista? Tähänkin kysymykseen saatiin näköjään linkitettyä se perisuomalainen, syyllisyydentäyteinen kokemus jonkinlaisesta suomalaiskansallisesta, kollektiivisesta häpeästä, jota meidän kaikkien suomalaisten tulisi tuntea, milloin mistäkin syystä.

Minä en häpeä lainkaan tunnustaa, ettei minua ollenkaan hävetä oma kokemukseni siitä, ettei näitä ISIS -liikkeen piirissä toimineita tulisi ikinä auttaa takaisin Suomeen, ainakaan minkään virallisten kanavien kautta.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

”Hävettää olla suomalainen” ja ”Suomen maine maailmalla on mennyt, jos emme tee näin” tai ”mitä muut meistä ajattelevat” ovat kaikkein surkeimpia argumentteja.

Ei yhtään hävetä, vaikka nuo ihmiset jätetään sinne, minne kuuluvatkin. Suomella ei ole minkäänlaista mainetta maailmalla, kun sitä ei tunneta. Kukaan ei ajattele meistä kansana yhtään mitään, ainoastaan tapaaminaan yksilöinä.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Suomen perustuslaki 9 § 3 momentti:
"Suomen kansalaista ei saa estää saapumasta maahan, karkottaa maasta eikä vastoin tahtoaan luovuttaa tai siirtää toiseen maahan. Lailla voidaan kuitenkin säätää, että Suomen kansalainen voidaan rikoksen johdosta tai oikeudenkäyntiä varten taikka lapsen huoltoa tai hoitoa koskevan päätöksen täytäntöönpanemiseksi luovuttaa tai siirtää maahan, jossa hänen ihmisoikeutensa ja oikeusturvansa on taattu. (24.8.2007/802)"
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

X

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Miten tuo liittyy siihen, että Alsio haluaa hakea nuo ihmiset Suomeen? En minä kiistä Suomen kansalaisen oikeutta tulla Suomeen ja jopa lähteäSuomesta katkomaankauloja, mutta kun otsikko kuuluu ”Tuokaa...”, niin sellaisesta velvollisuudesta en löydä yhtäkään lainkohtaa.

Eikä ketään olla luovuttamassa mihinkään, siellähän nuo näyttävät jo olevan.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Kunhan esitän, mitä perustuslaki asiasta sanoo.

X

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #47

Ja missä velvoitetaan nimenomaisesti hakemaan suomalaiset Suomeen? Ei tuo lainkohta sellaiseen valtiota velvoita. Nyt sinä esität sen sellaisena ja tyhmemmät alkavat vedota perustuslakiin.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #52

En minä sellaista ole väittänytkään vaan totesin sen, mitä perustuslaki maahanpaluusta sanoo.

X

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #54

Alsio sen käsitti niin, aivan selvästi alla olevista kommenteista päätellen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #56

Höpö höpö, älä ajattele minun päähäni asioita jota et voi tietää. Et ole minun päässäni käynyt.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #60

”toimitaan Suomen lain mukaan”, näinhän sinä tuossa kirjoitat. Mitä muuta se tarkoittaa?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

"Tuokaa" tarkoittaa otsikossa sitä, että lopetetaan vatvominen ja toimitaan Suomen lain mukaan. He ovat ilmaiseet tahtonsa ja laki kieltää heitä torpetoimasta joten jäljelle jää heidän tuominen Suomeen.

Suomi on Suomi senkin jälkeen. PÖÖ, ei ole mitään pelättävää, sanoisi Paavo Lipponen.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #50

Koeta nyttajuta, että ”lain mukaan toimiminen” ei tarkoita tuomista/hakemista valtion varoin Suomeen. Tulkoot omin avuin, jos pääsevät.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski Vastaus kommenttiin #50

Jos sinulla Ari loppuu rahat ulkomailla, eikä ole matkalippua, niin edes sinua ei tuoda takaisin Suomeen valtion rahoilla. Saati sitten jos olisit tunnettu terroristi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #59

Enkä pyytäisikään suomalaisilta apua, jos olisin itse töpännyt. Mutta siltikin nuo naiset ja lapset voitaisiin tuoda Suomeen. Pilkunviilaajien kanssa voi aina kisailla, mutta kuka osaa tehdä päätöksiä??? Missään ei ole myöskään sanottu, etteikä Suomi suvereenina itsenäisenä valtiona voi näin toimia, kuten ehdotin.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #50

Terroristinaiset ovat selvästi ilmaisseet, että heillä ei ole itsellään varaa matkustaa Suomeen. Asia siis loppuun käsitelty.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Näin sanoo laki. Ja onhan se oikeassa, kun on kerran kirjoitettu.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ei mikään laki tue sinun tuokaa-kehotustasi millään tavalla.

Näinhän ei tietenkään saisi tässä ihmisoikeuksien ja kaiken muun rajattoman hyvän maailmassa sanoa, mutta minua ei vähääkään kiinnosta noiden ihmisten kohtalo. Paljon enemmän kiinnostaa se, millaisia moraalisia kuperkeikkoja näiden Suomeen palauttamista ajavat kykenevät tekemään esittäessään hyviä ja anteeksiantavia ihmisiä, joilla on niin avara sydän, että siihen mahtuvat molempien Isis-puolisoiden veitset.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #49

Ja kuten aina avaaja on loppukädessä se suurin RIKOLLINEN;)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #49

Kuka toi veitset tähän keskusteluun. Meillä ei ole holttia kantaa huolta Suomen kansalaisista maailmalla, mutta aina on mielikuvitusta maalata piruja tai veitsiä kuutamolle.

Kuka tietää heidän todellisen tarinansa heitttäköön ensimmäisen kiven. Minusta paras ratkaisu on suomalaisena vastuu kantaa suomalaisista, vaikka olisivat minkälaisen mielikuvituskauhun turmelemia.

Ensin asia tutkitaan ja sitten vasta avaaja hutkitaan;)

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #55

Niin, hastateltujen kertomuksista päätellen kaikki miehet ovat ajaneet ambulanssia ja irtopäitä on vain ilmestynyt yllättäen. Omaisuuden anastamiseen näistä jokainen on joka tapauksessa syyllistynyt, vai olivakot ne asunnot vuokralla entiseltä omistajalta, jonka pää oli eri paikassa kuin muu ruumis? Entäpä ajoneuvot? Saat sinä uskoa unelmiisi, ei sitä kukaan kiellä.

Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti Vastaus kommenttiin #55

#55 Minusta olisi moraalisesti paljon oikeutetumpi ja arvokkaampi teko auttaa maailmalla vaikkapa vastaavaa lukumäärää niitä ISIS :n terrorin uhreiksi joutuneita aivan tavallisia ihmisiä, kansalaisuudesta riippumatta, kuin näitä ISIS -järjestön piirissä toimineita suomalaisia. Meidän ei todellakaan tule kantaa minkäänlaista kollektiivista vastuuta suomalaisten tekemisistä maailmalla; kaikkien meidän toimintaamme tulee arvioida ainoastaan yksilöidä, eikä ainakaan minkään etnisnationalististen silmälasien läpi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #61
Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti Vastaus kommenttiin #63

#63 Olen, Punaisen Ristin / Punaisen puolikuun Syyriassa tehtävän katastrofiavun kautta. Entä itse?

Käyttäjän antsu1 kuva
Antero Metso
Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti

#68 Edellä on jo todettu, ettei mitään sellaista juridista vastuuta ole olemassakaan. ISIS -lasten virallinen asema on myös epäselvä, ellei heidän kohdallaan ole tehty siitä selvitystä, perusteena äidiltä periytynyt kansalaisuusasema. Näistä ulkomailla syntyneistä lapsista ei todennäköisesti ole edes tehty asiaankuuluvaa ilmoitusta maistraatille kansalaisuusaseman määrittämistä varten.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Alsio ei pidä noita naisia turvallisuusriskeinä. Eivät nuo siellä kotiäiteinä toimineet, hyvin kattava koulutus annettiin vartiointitehtäviin. Vuoden 2017 alusta naiset määrättiin osallistumaan kaikkiin jihadin vaatimiin sotatoimiin.

Lehdistö, suomalaiset toimittajat etunenässä luovat tätä ”isis-vaimo, kotiäiti”-kuvaa tietämättömyydessään. Samanlaisia taistelijoita ja murhaajia naiset siinä joukkiossa olivat kuin miehet. Kannattaa lukea oheinen tutkimus.

https://icsr.info/wp-content/uploads/2018/07/ICSR-Report-From-Daesh-to-‘Diaspora’-Tracing-the-Women-and-Minors-of-Islamic-State.pdf

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Nyt on Jussilalla kovin kritiikitön kuva kotimaisesta lehdistöstämme. En ole huomannut yhtään kirjoitusta, joissa isis-vaimojen rikosepäilyjä olisi jätetty mainitsematta. Lasten huostaanotostakin on lehdistössä puhuttu, tukitoimena.

Suomessa ei ole kuolemantuomiota eikä kuritushuoneita enää olemassa. Pyrimme siihen, että ulkomailla tuomion saaneet pääsevät Suomeen rangaistusta kärsimään.

Leirillä elävien elinolosuhteet ovat kaikilla mittareilla mitaten äärettömän huonot. Vangitsijoilla ei ole mahdollisuuksia järjestää vangeilleen olosuhteita paremmiksi eikä varsinkaan reiluja oikeudenkäyntejä.

Suomalaiset isis-vaimot ovat turvallisuusuhka. Sitä kukaan ei pyri kiistämään eikä muuksi muuttamaan. Ei se ole kuitenkaan inhimillisyyden este.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Täysin kritiikittömiä nuo kirjoitukset ovat olleet. Naiset esitellään kotiäiteinä, joita he eivät suinkaan ole olleet, vaan heillä näyttää tutkimusten valossa olleen jihadissa (juuri niin Niemeläinen, jihadissa) hyvinkin aktiivinen rooli.

Minä en tiedä, miksi sinä yrität valistaa minua Suomen tuomiojärjestelmästä. Taidan kuitenkin tuntea sen sinua paremmin ja tiedän tarkkaan, mitä voi tuomita ja mitä ei. Mahdolliset rikoksensa nuo naiset ovat tehneet vieraalla maalla, jonka sopii aivan hyvin myös tutkia heidän tapauksensa. Valmiudet siellä ovat Suomea paremmat. Suomen lastensuojeluviranomaisilla ei ole minkäänlaista valtaa tuolla alueella, joten se siitä.

”Pyrimme siihen, että ulkomailla tuomion saaneet pääsevät Suomeen rangaistusta kärsimään.” Kuka tai mikä siihen pyrkii EU:n ulkopuolella? Ei Suomella ole yhtään sopimusta ko. asiasta tuohon suuntaan. Et näemmä tunne tätäkään asiaa, kunhan kirjoitat. Suomi ei luovuta henkilöä, jota uhkaa mm. kuolemantuomio, mutta siellä paikan päällä nuo ovat, ei tarvitse luovuttaa.

Naiset ovat täysin vapaaehtoisesti lähteneet kalifaattiin ja haastatteluista päätellen hyväksyneet täysin kaiken siellä tapahtuneen. Kun sharian mukaan on kauloja katkottu, se on oikein esimerkiksi tämän ”Sannan” mukaan, hänhän omien puheidensa mukaan ”uskoo shariaan”. Mitäpä jos tuomio tulee sittensharian mukaan?

Minä en valitettavasti tunne minkäänlaista myötätuntoa noita naisia kohtaan, joille itselleen inhimillisyys näyttäytyy vain esteenä toteuttaa uskomaansa jihadia ja shariaa.

Kysymys ei tässä asiassa ole Suomen perustuslaista tai mistään abstrakteista ihmisoikeuksista, jotka velvoittaisivat hakemaan naiset pois.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #81

Jihad-sanan merkityksestä sinua on valistettu tarpeeksi, vaikket sanan varsinaista merkitystä edelleenkään näytä sisäistäneen. Tuota kilvoittelua ääri-islamistit käyvät siinä ainoassa merkityksessä, jonka sinä tunnet. Nyt puhumme ääri-islamistien tapauksesta, joten jihadilla ei voi nähdä muutakaan merkitystä. Yhdyn näkemykseesi. Käytät tällä kertaa jihad-sanaa oikein määriteltynä.

"Minä en tiedä, miksi sinä yrität valistaa minua Suomen tuomiojärjestelmästä."

On hyvä perustella näkemyksensä, myös silloin, kun peruste on yleisesti tunnettu.

"
”Pyrimme siihen, että ulkomailla tuomion saaneet pääsevät Suomeen rangaistusta kärsimään.” Kuka tai mikä siihen pyrkii EU:n ulkopuolella? Ei Suomella ole yhtään sopimusta ko. asiasta tuohon suuntaan. Et näemmä tunne tätäkään asiaa, kunhan kirjoitat. Suomi ei luovuta henkilöä, jota uhkaa mm. kuolemantuomio, mutta siellä paikan päällä nuo ovat, ei tarvitse luovuttaa.
"

Katselin joku aika sitten tilastoja rikoksiin syyllistyneiden palautuksista. Suomi ei toissa vuonna ole hylännyt yhtään hakemusta, jossa ulkomailla tuomittu suomalainen on hakenut rangaistuksen siirtoa Suomeen. Käännät asian ihmeellisesti toisin päin, että tarkastelisimme Suomesta ulkomaille siirrettyjen vankien päätöksiä samassa yhteydessä.

Ymmärrän hyvin näkemyksesi isis-vaimojen osalta, vaikka itse asetun asiassa ihmisoikeuksien puolelle. Kyse on puhtaasti mielipide-erosta, ei asiakysymyksestä. Minun mielestäni sivistysvaltio ei voi toimia kostoperiaatteella.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #82

”Katselin joku aika sitten tilastoja rikoksiin syyllistyneiden palautuksista. Suomi ei toissa vuonna ole hylännyt yhtään hakemusta, jossa ulkomailla tuomittu suomalainen on hakenut rangaistuksen siirtoa ”

Valistapa nyt edelleen minua ja kerro, mistä maista näitä suomalaisia on palautettu.

Ja laita sitten linkki tuohon tilastoon, että saat hieman tukea höpöpuheillesi.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #83

Kaivelin tietoja taannoin Suomesta ulkomaille luovutettavien vankien määristä ja kohdemaista ja törmäsin tietoon, ettei Suomi ollut tehnyt yhtään kielteistä päätöstä vuonna 2017 asiasta, jossa ulkomailla tuomittu Suomen kansalainen on hakenut rangaistuksen siirtoa Suomessa.

En nyt pikahaulla löytänyt tilastoa uudelleen. En muista, oliko tilastossa mainittuna maita, joista suomalaisia olisi Suomeen rangaistusta suorittamaan siirretty. En tosin ollut tuosta tiedosta kiinnostunutkaan, kun tuolloin tietoa hain toiseen tarkoitukseen.

Mutta löysin kuitenkin pikahaulla Ylen uutisen, joka osoittanee väitteeni tarvittavalla määrin paikkaansapitäväksi, vaikkei uutisessakaan maita luetellakaan. Kun ulkomailla tuomittu suomalaisvanki hakee rangaistuksen siirtoa Suomeen, oikeusministeriö tekee vain harvoin kielteisen päätöksen.

https://yle.fi/uutiset/3-10467912

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #85

Ei tuo linkki vastaa kysymykseeni. Tunnen nuo sopimukset, joista laajin on Euroopan neuvoston yleissopimus. Niemeläinen, kaiva nyt vain esille se tilastosi, koska nämä asiat perustuvat yleensä maiden bilateraalisiin sopimuksiin. Luovuttaminen edellyttää joka tapauksessa luovuttavan maan suostumusta.

Tuskin löydät Syyrian kanssa tehtyä sopimusta.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #87

Vankien rangaistuksen siirto ei perustu sopimuksiin, paitsi pohjoismaiden ja joidenkin euroopan unionin jäsenmaiden välillä. Ulkomailla rötöstelleiden kansalaistemme hakemiin tuomion siirtoihin oikeusministeriö antaa yleensä myönteisen ratkaisun. Kuten Ylen jutussa selviää, tuomion antaneet maat eivät aina, Suomen päätöksestä riippumatta, suostu siirtoon.

Jos sinua tieto siirtojen lukumäärästä kiinnostaa, googlaa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #98

Höpöhöpö, Suomihan on liittynyt Euroopan neuvoston yleissopimukseen vankien siirtämisestä, eivätkä kaikki Euroopan neuvoston jäsenmaat ole EU:n jäseniä. Thaimaan ja Suomen välillä on asiasta sopimus (Suomen ja Thaimaan välinen sopimus yhteistoiminnasta rikosasiassa annettujen tuomioiden täytäntöönpanosta (SopS 38/1992)), samoin tästä on sovittu: Suomen hallituksen ja Jugoslavian alueella tehtyjä rikoksia käsittelevän kansainvälisen sotarikostuomioistuimen välinen sopimus tuomioiden täytäntöönpanosta (SopS 27/1997).

”Pohjoismaiden tai EU:n ulkopuolisten maiden ja Suomen välisiin vankeusrangaistusten siirtoihin sovelletaan Suomessa lakia kansainvälisestä yhteistoiminnassa eräiden rikosoikeudellisten seuraamusten täytäntöönpanossa (21/1987) ja asetusta (22/1987). Valtioiden kesken siirtoihin sovelletaan Euroopan neuvoston tuomittujen siirtämistä koskevaa yleissopimusta (SopS 13/1987) ja sen lisäpöytäkirjaa (SopS 42/2001), jos valtiot ovat ne hyväksyneet. Muutoin sovelletaan valtioiden kahdenvälistä sopimusta siirroista tai siirto voidaan toteuttaa diplomaattiteitse neuvottelemalla.”

https://www.rikosseuraamus.fi/fi/index/taytantoonp...

Luetarkkaan tuo viimeinen virke. Sopimus siitäkin syntyy, kun diplomaattiteitse neuvotellaan, vai miksi Niemeläinen sitä kutsuu?

Mihin sinä luulet, että ”Laki kansainvälisestä yhteistoiminnasta vapausrangaistusten täytäntöönpanossa” perustuu? Se perustuu Yhdistyneissä kansakunnissa sovittuun.

Kaikki perustuu sopimuksiin. Ei Suomi yksipuolisesti tuollaisia asioita lainsäädäntöönsä laita. Olit jälleen väärässä ja liikut muutenkin alueella, josta et näytä ymmärtävän mitään.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #99

Taas Jussila alkaa ulista asian vierestä. Sopimuksilla säädellään vakiokäytäntöjä, mutta ulkomailla tuomitut voivat hakea Suomen oikeusministeriöstä ulkomailla saamansa vankeustuomion siirtoa. Oikeusministeriö lähes poikkeuksetta myöntää siirron Suomen kansalaisille. Tämän jälkeen rangaistuksen antanut valtio päättää, suostuuko se siirtoon. Siirtojen evääminen johtuu rangaistuksen antaneen valtion kielteisistä päätöksistä. Esimerkiksi vuonna 2017 oikeusministeriö ei antanut yhtään kielteistä päätöstä.

Sopimukset sitovat valtioita, kyllä. Pohjoismailla on keskinäinen sopimus, jonka mukaan toisessa pohjoismaassa tuomitut vangit siirretään kotimaahan tuomiotaan kärsimään. Se ei edellytä vangin hakemusta tai edes suostumusta. Näitä siirtoja ei erikseen käsitellä, niissähän ei ole tuomitun hakemuksia, vaan ne hoidetaan sopimuksen piirissä ja tilastoidaan.

Mutta edelleenkään, kun ulkomailla tuomittu hakee vankeustuomion siirtämistä Suomeen, Suomi ei tee kielteisiä päätöksiä. Ylen jutussa on mainittu kikkailu, jolloin Suomen kansalainen, joka ei ole Suomessa asunut on voinut hakea tuomion siirtoa siksi, että tuomion täytäntöönpanokäytäntö on Suomessa useisiin ulkomaihin verrattuna vangille edullisempi.

Mutta lopeta, Jussila, jo tuo jauhaminen sopimuksista. Vankeustuomion siirtoa voi anoa maasta, jonka kanssa ei ole sopimusta. Suomi voi tehdä vastaanottopäätöksen myös USA:sta, mutta USA ei ole siirtoon välttämättä suostuisi, kertoo MTV:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ulkomailla-rot...

Suomen ja USAn välillä ei ole sopimusta.

Siirtopäätöksen tekeminen ei edellytä bilateraalista sopimusta, vaan sitoutumisen vanginvaihdon kansainvälisten sääntöjen noudattamiseen. Siksi meillä on lainsäädäntö, jolla varmistamme noudattavamme yhteisiä periaatteita. Suomi ei siis voi vapauttaa suoraan luovutettua vankia, vaan se sitoutuu siihen, että vankeus jatkuu Suomen lainsäädännön puitteissa. Samalla Suomi sitoutuu siihen, ettei se tuomitse kansalaistaan uudestaan samasta teosta.

Mutta Jussila, uskon, ettet ymmärrä. Siksi lopetan tämän tähän.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #104

Idiootti. ”Muutoin sovelletaan valtioiden kahdenvälistä sopimusta siirroista tai siirto voidaan toteuttaa diplomaattiteitse”.

Pitää jälleen vääntää rautalangasta:

En ole missään väittänyt, että siirto edellyttää ”bilateraalista sopimusta”. Saahan se ulkomailla vankilassa oleva rauhassa anoa oikeusministeriöltä siirtoa vaikka kuinka monta kertaa, mutta jos toinen valtio ei siihen suostu, niin siinähän anoo. Kysymys on Niemeläisen ymmärryksestä: siirto toimii helposti, jos on sopimus, kuten Pohjoismaissa, mutta jos ei ole, niin anomuksen teko ei ratkaise yhtään mitään. Ei oikeusministeriö voi asiaa yksin päättää.

Edit. klo 18:05

Sopimuksethan noiden Pohjoismaisten ja EU-siirtojenkin mahdollistajana toimivat. On ällistyttävää, kuinka vaikea sinun näyttää olevan ymmärtää tätä. Linkkasin sivuston, mutta ethän sinä sitä lukenut, tulit höyryämään ymmärtämättömyyttäsi.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #98

Ja Alsio suosittelee kommenttiasi, jonka sisältö ei pidä paikkaansa? Onko Alsiokin umpityhmä?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #82

”Käännät asian ihmeellisesti toisin päin, että tarkastelisimme Suomesta ulkomaille siirrettyjen vankien päätöksiä samassa yhteydessä.”

No, sinä lässytät kuolemantuomioista, niin laitoin tuon koska kommenttisi nyt muutenkin oli diipadaapaa.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #84

Edellisessä kommentissani mainitsin kuolemantuomiosta, perusteluna sille, että Suomen tulee toimia niin, ettei omia kansalaisiamme tuomita kuolemaan.

Kyse on mielipiteestä, niinkuin tässä tapauksessa koko ajan on kyse. Kyse ei ole perustuslaista eikä abstrakteista ihmisoikeuksista, kuten itsekin mainitsit. Itse en ole perustuslakiin vedonnut enkä tarkkoihin rajattuihin ihmisoikeuksiinkaan. Kyse on enemmän inhimillisyydestä. Jos ryhdymme kostamaan, emme enää ole oikeusvaltio.

Rakennan oman mielipiteeni käsitykseeni siitä, miten sivistysvaltion tulisi mielestäni toimia. Ymmärrän sinun näkemyksesi ja pidän sitä ihan samanvertaisena omani kanssa. Asiasta on turha vauhkoontua tai siirtyä alatyyliseksi.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #86

Nämä naiset ovat halunneet alistua shariaan, joten taitavat itse hyväksyä kuolemantuomion. Suomella ei ”sivistysvaltiona” tai minään muunakaan valtiona mitään velvollisuuksia tällaisessa tapauksessa, ainoat velvollisuudet liittyvät maahan päästämiseen ja siihen, että jos palaavat, jokaisen asia tutkitaan perinpohjaisesti.

Nyt tietenkin on tullut kova hätä sharian osalta, kun totuus on ikävällä tavalla paljastunut. Mitenkäs siellä Suomessa sanotaankaan: sitä saa mitä tilaa.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

#80 Pentti Linkola: ”Jos on läpeensä myrkyllisiä, moraalin ulkopuolella eläviä, sanan kiistämättömimmässä merkityksessä rikollisia ihmisiä, jotka aiheuttavat ääritapauksissa hirvittävästi mielipahaa lajitovereilleen. Mitä mystiikkaa, mustaa magiaa on takana siinä, että tällaisilla olennoilla on täydet ihmisoikeudet? Ja mikä on kuolemanrangaistuksen vastustajan filosofia?” {Voisiko elämä voittaa}.Kun kuuntelee nykyisten vihreiden jeesusteluja tulee ikävä jalat maanpinnalla kävelevää todellista ihmisen ja luonnon suojelijaa.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

M.J:"Eivät nuo siellä kotiäiteinä toimineet,..
Vuoden 2017 alusta naiset määrättiin osallistumaan kaikkiin jihadin vaatimiin sotatoimiin."

Puuttumatta nyt siihen, että itse ovat itsensä tuonne pistäneet, niin uskoisin ettei heillä ole kovin paljoa vaihtoehtoja enää tuossa kohtaa ollut.
Päättömänäkään ei ole kovin kivaa, vaikka se välillä voisikin tuntua hyvältä vaihtoehdolta.

Mitä sitten tulee näihin oikeuksiin, sun muihin, niin hieman itseäni huvittaa, kun joku aika sitten joku blondi höpisi jostain "oikeuksista maan mukaan" ja "ehkei kaikki kuulu kaikille" jnejne. Niin siinä kohtaa tuntui löytyvän Arvo ja veljensä Pohja jotka muun netin mukaan höpisi, miten ne arvot ja kaikki sellaset on jakamattomia, ja kaikki ihmisarvot/-oikeudet kuuluu kaikille jne.

Nyt kuitenkin tuomiotkin sopii antaa toisen maan lakien mukaan, vaikka se luultavasti tietää hengen lähtöä..tänne tulleita vieraan maan kansalaisia ei voida kuitenkaan laittaa lähtömaahansa, jos pelkoa että siellä voi olla uhka siitä että jää ratikan alle tjms. Hieman ristiriitaista noin maallikon aivoilla ajatellen. Se toi selvää, että asiantuntija Jussilalle tässä ei mitään epäselvää, vaan löytyy asetus se ja tuo, ja pykälä+ eun laki ja brysselin julistus.

PS tehdään nyt kuitenkin selväksi, etten itse kannata noiden kärräämistä kotimaahan, en edes siinä tapauksessa että itse ostavat matkaliput. En edes lapsien, vaikka muistelisin joskus lukeneeni että lapsisotilaita "eheytetty" tuloksellisestikin.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Luit varmaankin tuon linkkaamani tutkimuksen? Blondi höpisi tapansa mukaan hölmöjä.

Minä hämmästelen, miten joku voi ymmärtää kommenttini niin väärin kuin sinä teet. Olen aina kannattanut kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen pikaista palauttamista. Ja jos ymmärrät, olen myös sanonut, että kausaaliketju ei ulotu Suomen päätökseen, jos joku ”jää ratikan alle”.

Ei sillä ole mitään tekemistä ihmisoikeuksien kanssa, jos lähtee vapaaehtoisesti vieraalle maalle sotimaan ja sen seurauksena jonkin prosessin kautta menettää henkensä.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #94

M.J:"Luit varmaankin tuon linkkaamani tutkimuksen?"

Olen aina välillä koittanut tehdä selväksi että kesken jäänyt keskikoulu jne., jonka johdosta en varmastikaan ala tavata monikymmensivuisia vieraskielisiä tutkimuksia, tai muita sepustuksia. Oma kielitaidottomuuteni ei toki muiden vika, pelkästään omani, mutta koska Suomessa ollaan ja suomalaisia, niin koitan tulla sillä toimeen.

M.J:"..miten joku voi ymmärtää kommenttini niin väärin.."

Ehkä tässä nyt ei ollut kyse sinun väärin ymmärtämisestä, vaan kenties enempikin yleisestä suhtautumisesta, riippuen siitä kuka äänessä. Uskoisin esim. jos vaikkapa Huhtasaari olisi ensinnä sanonut että näitä "leiriläisiä" ei saa palauttaa maahamme(noutaen, tahi itse tullen), niin valtaosa kommenteista olisi käsitellyt persujen rasismia ja vihamielisyyttä ja lapset sitä ja harhaan johdetut äidit tätä jne.
Voin tietysti olla väärässäkin, mutta mutulla mennään.

Ja kuten tuolla edellisessä kommentissani totesin, niin pohdinta kokonaan maallikon ajattelua asiasta. Mitä direktiivit, tahi lakipykälät ovat mieltä, niin ei mitään käsitystä, eikä välttämättä vaikutusta omaan ajatteluuni. Joka siis edelleenkin on kielteinen kotiinpaluun suhteen, tapahtui se sitten millä kyydillä hyvänsä.

Käyttäjän timoandersson kuva
Timo Andersson

Se, ettei ihmiseltä voi viedä kansalaisuutta miltei millään perusteella, on kansalaisuuteen perustuvan poliittisen yhteisön ja sen vallankäyttöön kohdistuvan luottamuksen perusta.

Blokisti on aivan aikeassa, sillä hänen väiteitään tukevat seuraavat näkökohdat.

Yleinen tuohtuneisuus ja poliitikkojen pelkuruus saa heidät seuraamaan Suomen kommunistisen sisäministeri Yrjö Leinon esimerkkiä: karkottamaan kansalaisia maasta. Kiivaimmankin ”oikeistolaisen” pinnan alta alkaa näkyä kommunismia ihaileva totalitaristi. Suomen kansan eheyttämiseksi tehty työ halutaan tunkea vessanpöntöstä alas.

Se, ettei pakolaisleirillä olevien naisten lapsineen sallita tai ei auteta palaamaan Suomeen, vähentää ainakin minun luottamustani Suomen tasavaltaan ja sen oikeuslaitokseen. Jos mainittujen naisten kansalaisuutta ei oteta huomioon siten, että he saavat tai heidät autetaan maahamme, niin Suomi menettää oikeuden esiintyä oikeusvaltiona Euroopassa (esim. Puolan ja Unkarin osalta).

Oikeus saada asiansa oikeuteen epäiltynä on sellainen positiivinen oikeus, joka kuuluu perinteisen liberaalien puolustamien oikeuksien joukkoon, vaikkakin hän muutoin kannattaa vain negatiivisia oikeuksia (vapaus-ja koskemattomuusoikeuksia). Oikeus päästä tuomioistuimen käsittelyyn Suomessa kuuluu Suomen kansalaisen oikeuksiin ja saada asia punnintaan olemassa olevan näytön avulla sen riittävyyttä koskevine ehtoineen.

Antiikin Kreikassa voitiin yleisellä vaalilla karkottaa kansalainen maasta, jolloin sikäläinen demokratia muuttui despotiaksi, joka kavensi kansalaisten vapautta. Pelolla kansalaisuuden menetykseen voidaan kansalainen alistaa hallintoalamaiseksi.

Se, että yhdenkin suomalaisen oikeutta kansalaisuuteen sallitaan loukattavan ja sallitaan peruuttaa kansalaisuus, loukkaa kaikkien Suomen kansalaisten oikeusturvaa ja heikentää kansalaisen perusteita luottaa valtioonsa ja oikeusturvaan saamiseen. Kansalaisuuteen kuuluvia oikeushyviä tulisi saada odottaa osakseen huolimatta siitä, mistä tai miten raskaita rikoksista epäillään. Kansalaisuuden säilyminen on avainasemassa kansalaisen oikeusturvan kannalta.

Lyhyesti: naisilla on peruuttamaton oikeus nauttia kansalaisuutensa eduista, vedota oikeuslaitokseen ja kärsiä rangaistus tai saada vapauttava tuomio; lapsilla on oikeus vanhempiinsa. Lasten ja vanempien erottamiseen tarvitaan perusteita, jotka ovat riippumattomia vanhempien tekemistä rikoksista. Näiden oikeuksien pyhyys on oikeusvaltiomme kivijalka, se aikaisempien kansaa eheyttävien sukupolvien perintö, joka syntyi halusta välttää vuoden 1918 aikana tehtyjen ”laillisuusvaltion” nimissä tehdyt rikokset maan kansalaisia ja kansalaisuutta vastaan. Historiasta valistuneet ymmärtänevät myös tämän historian.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Mitä on mieltä Max, mutta eikö asia ole niin että rikos käsitellään sen maan tuomioistuimessa ja lakien mukaan missä rikos on tehty?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Suomen kansalaisuus on kiva juttu ja antaa paljon oikeuksia Suomessa. Se ei anna minkäänlaisia oikeuksia Syyriassa, kysykää vaikka syyrialaisilta. Oikeudet ovat luovuttamattomia siellä, missä neon annettu, ei sellaisessa paikassa, joka ei niitä tunne. Kaikkia noita mainittuja oikeuksia voi vaatia ja ne toteutuvat Suomessa, mutta niitä on turha mennä vaatimaan Syyriassa. Ei Suomen kansalaisuus ole tae millekään muualla kuin Suomessa eikä Suomen valtiolla ole velvollisuutta lähteä takaamaan noita suomalaiselle kuuluvia oikeuksia Syyriaan tai muualle Suomen ulkopuolelle.

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

AI pitäisi Suomen oikein hakea terroristit Suomeen? Yhteiskunta, jolla ei ole kaikissa kunnissa rahoja tarjota yksinelävälle monisairaalle vanhukselle minkäänlaistakunnallista kotiapua tai edes 30 euron kuukausimaksua vastaan turvapuhelinta, tällaisen yhteiskunnan tulisi kustantaa terroristit Suomeen? Jesidiorjiat ovat kertoneet näiden ns. ISIS vaimojen julmista teoista.,Ampuneet orjia , tehneet pommivöitä. Näännyttäneet nälkään orjien lapsia. Miksi terroristi on paha?Miksi terroristi tappaa syyttömiä ? Miten yhteiskunta kantaa vastuun ja turvallisuuden sekä oikeudenmukaisuuden ?

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

Tutkija, professori on sitä mieltä, että Suomen kansalaisuus olisi pitänyt ottaa terroristeilta pois jo siinävaiheessa kun lähtivät ISIS kalifaattiin. Suomi on jälkijunassa siinäkuinka terroristeihin suhtaudutaan. Suomen tulee taata maan turvallisuus ,ei olla terroristien edunvalvoja.

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

Ruotsalaisläåkäri joka o n hoitanut ISIS Kalifaatin orjia, kutsuu näitä ISIS - vaimoja ja ISIS - taistelijoita Ihmishirviöiksi. Lääkäri on toiminut ISIS - vaimojen parissa. Lääkäri ei ole tavannut yhtäkään ISIS Kalifaattiin lähtenyttä naista joka olisi katunut tekojaan. Lääkäri sanoo, näillä ihmishirviöillä ideologian olevan vahva. ISIS- naiset uskovat Sharialakiin ja vääräuskoisten tappamiseen . Ovat itse tappaneet ja kiduttaneet orjiansa. Värvänneet lisää jäseniä ISISin ollessa vahvana . Terrorismin tutkijat ja Supo pitävät ISIS - Kalifaattiin lähteneitä Suomalaisia todellisena uhkana yhteiskunnalle. Näiden Suomesta lähteneiden yhteydet on tutkittu ; ISIS- Sanna Helsingistä mm. on. Omannut jo ennen ISIS- Kalifaattiin asumaan lähtöä tiiviit yhteydet jihadistijärjestöön Vuosaaressa. Jihadistijärjestö Vuosaaressa on ISIS terroristijärjestön yksi ulkolainen alajärjestö joka värvää terroristeja .

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

Kannattaa lukea mm. Kristittyjen ISIS - Kalifaattiin orjiksi otettujen naisten ja tyttöjen kohtaloita. Kristitty orja sai tuntea kuinka kristitylle "ovet avataan" . ISIS terroristit ostivat tämän kristityn seksiorjaksi neljäksi vuodeksi eri miehille käytettäväksi . Kristitylle ei "avattu ovia "pois orjan roolista. Marokkolainen ISIS taistelijan vaimo kidutti orjaa joka teki työt . Kaikki kristityt orjat pakotettiin kääntymään muslimeiksi. Heiltä leikattiin munasarjat . ISIS Kalifaatissa nainen on omaisuutta . Jos naiselle ei ole käyttöä, tämä tapetaan. Vanhukset joille terrorismin Kalifaatti ei löytänyt mitään käyttöä vietiin teuraaksi. ISIS vaimot jotka tulivat pohjoismaista , ovat olleet orjien mukaan pahimmista pahimpia. Jos ISIS vaimon mies kuoli taistelussa, ISIS vaimon tuli ottaa uusi terroristi mieheksi . Näin vaimom artisti asemansa Kalifaatissa jossa orjat olivat tekemässä työt. Monet ISIS Kalifaatin kouriin joutuneet tytöt tekivät itsemurhan viiltelemällä ranteet auki veri hukka tappoi tytöt . Tällaisen Kalifaatin jäseniä ja tukijoita ei tarvita Suomeen. Olkoon nimi Sanna tai Maria. Sympatiaa ei tule tuntea .

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

Yksikään EU maa ei ole hakemassa terroristeja pois ISIS terroristien asuttamalta Al Horin leiriltä. Esim. Ranska on antanut luvan Irakille tuomita teroristiksi luokitellut kansalaisensa sota-alueen lakien mukaan. Rikokset tehty siellä, myös tuomiot tapahtuvat rikosalueilla. Teot helpompi selvittää Sota-alueella kuin kaukaa Suomessa. Terroristit ja omaiset valehtelevat joten rikollisuutta ei pystytä näyttämään toteen Suomessa .Terrorismin tutkija yliopistosta on kertonut mediassa , että Suomen kansalaisuus olisi otettava pois jo henkilön lähdettyä terroristiseen toimintaan , siinä lähtö vaiheessa. Uskontoa ei pidä sotkea turvallisuuspolitiikkaan tai terrorismiin tukemiseen mukaan..

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

ISISin Kalifaattiin lähteneiden naisten Suomeen hakemisesta: miltä tuntuu uhrien omaisista kohdata kiduttajiaan, raiskaajiaan? Saksassa jesidiorjiaan raiskannut ja kiduttanut , häpäissyt ISIS - terroristi kävelee uhriaan vastaan kadulla kuin syytön . ( Koska saanut sympatiat yhteiskunnalta tulla Saksaan toipumaan tappamis ja raiskaus retkiltään . ) Omaisista ei tunnu hyvältä että rikollisia sympatiseerataan, ollaan huolissaan esim. 900 ihmistä tappaneen ihmisoikeuksista. Ja hyvinvoinnista. Huolissaan ihmishirviön toimeentulosta joka ristiinnaulinnut elävältä kristityn ISIS - Kalifaatissa, omaiset pakotettuna katsomaan ristiinnaulausta. ISIS - Kalifaatin uhrit jotka jääneet henkiin kertovat kauheista kokemuksistaan terroristien teoista. Ristiinnaulausta ennen ISIS terroristit nauroivat kristitylle : " jos rakastat Jeesusta niin paljon rakastat myös ristiinnaulatuksi tulemisesta". Kidutusluolissa kristittyjä pakotettiin kääntymään muslimeiksi. Uhreille tuotiin mestattujen omaisten irtileikattuja päitä. Uhreja myös pakotettiin tappamaan omin käsin veljiään, sisariaan , äitejään. Tällaisen Kalifaatin terroristeja halutaan tukea ja OIKEIN hakea Kalifaatin sorruttua Suomeen . Olisi puhuttava uhrien puolesta , uhrien omaisten tunteista ... Ei huutaa pahuuden terroristien puolesta.

Käyttäjän EijaAhonen kuva
Eija Ahonen

ISISin Kalifaattiin lähteneiden naisten Suomeen hakemisesta: miltä tuntuu uhrien omaisista kohdata kiduttajiaan, raiskaajiaan? Saksassa jesidiorjiaan raiskannut ja kiduttanut , häpäissyt ISIS - terroristi kävelee uhriaan vastaan kadulla kuin syytön . ( Koska saanut sympatiat yhteiskunnalta tulla Saksaan toipumaan tappamis ja raiskaus retkiltään . ) Omaisista ei tunnu hyvältä että rikollisia sympatiseerataan, ollaan huolissaan esim. 900 ihmistä tappaneen ihmisoikeuksista. Ja hyvinvoinnista. Huolissaan ihmishirviön toimeentulosta joka ristiinnaulinnut elävältä kristityn ISIS - Kalifaatissa, omaiset pakotettuna katsomaan ristiinnaulausta. ISIS - Kalifaatin uhrit jotka jääneet henkiin kertovat kauheista kokemuksistaan terroristien teoista. Ristiinnaulausta ennen ISIS terroristit nauroivat kristitylle : " jos rakastat Jeesusta niin paljon rakastat myös ristiinnaulatuksi tulemisesta". Kidutusluolissa kristittyjä pakotettiin kääntymään muslimeiksi. Uhreille tuotiin mestattujen omaisten irtileikattuja päitä. Uhreja myös pakotettiin tappamaan omin käsin veljiään, sisariaan , äitejään. Tällaisen Kalifaatin terroristeja halutaan tukea ja OIKEIN hakea Kalifaatin sorruttua Suomeen . Olisi puhuttava uhrien puolesta , uhrien omaisten tunteista ... Ei huutaa pahuuden terroristien puolesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset