Tuokaa jo Isis-vaimot ja lapset Suomeen!

Suomi voi nyt näyttää hurjan luontonsa.

https://yle.fi/uutiset/3-10802014 Tai sitten ei?

Minä ottaisin Isis-vaimot ja lapset Suomeen avosylin vastaan.

Ei elämä ole kostamista tai näköalattomuutta kokonaisuuksien suhteen. Nyt suomalaisilla olisi hyvä tilaisuus kostaa hyvällä. Muistelenpa tässä omin sanoin Raamatusta Luukkaan evankeljumista ”Tuhlaajapoika ja hänen veljensä”, kristityllä on nyt omantunnon paikka näyttää onko meillä sydäntä olla ihmisiä ja elää Raamatun oppien eikä Koraanin mukaan.

Luukkaan evankeljumissa Jeesus sanoi vastaavasta asiasta näin:

Miehellä oli kaksi poikaa, joista nuorempi ehdotti isälleen: ”Anna faija minulle osuuteni perinnöstäni”. Ja isä jakoi omaisuutensa poikien kesken.

Eipä aikaakaan, kun nuorempi poika kokosi kamppeensa ja häipyi maisemista. Hän meni tahtonsa mukaan ja tuhlasi koko omaisuutensa viettäessään huolimatonta elämää. ( Hän lähti soitellen Syyriaan ja kun Isis oli hävinnyt hänen rahansa ja kunniansa joutui tämä onneton pakolaisleirille lastensa kanssa).

Kun hän sitten mustassa kaavussaan mietti sitä mitä oli tullut tehdyksi, ei kukaan kuunnellut häntä. Hänellä ja hänen lapsillaan oli puutetta ruoasta ja vaatteista. Nälkäänsä hän olisi syönyt vaikka sikojen ruokaa, mutta sitäkään ei hänelle annettu.

Silloin Isis-vaimo ajatteli:

– Olenpa toiminut tyhmästi, minulla oli Suomessa hyvä olla, mutta ajattelin islamin olevan luterilaisuutta parempi uskonto. Ei ole. Mutta minkäs teet pakolaisleiriltä ei pääse Suomeen, vaikka mitä tekisi. Onko kristilliset Isistä pahempia, eivätkä armoa hekään tunne?

Vaimo päätti ottaa yhteyttä Suomeen, mutta toimitusministeri Myöhänen vastasi tylysti, että ei puhettakaan paluusta tänne takaisin. Pitää sinut tuomita kansainvälisesti teoistasi. Alaikäiset lapsesi voimme säälistä pitkin hampain tänne ottaa, mutta aikuiset saavat olla siellä mihin ovat joskus vapaaehtoisesti lähteneet.

Kristityt eivät saa tehdä sellaista virhettä, että lähtevät Syyriaan leikkimään muslimia, sitä suomalaiset eivät salli, eivät ainakaan perussuomalaiset. Ja perussuomalaisten jytkyn pelossa kukaan ei halua antaa perussuomalaisille vaaliasetta näin meppivaalien aattona.

Luukkaan kertomuksessa nuorempi poika sentään pääsi palaamaan isänsä eteen, mutta nykymaailmassa tätä ei enää sallita.

– Kun raamatun tuhlaajapoika oli vielä kaukana, isä näki hänet ja heltyi. Hän juoksi poikaa vastaan, sulki hänet syliinsä ja suuteli häntä.

– Sitten isä sanoi palvelijoilleen: ’Hakekaa joutuin parhaat vaatteet ja pukekaa hänet niihin, pankaa hänelle sormus sormeen ja kengät jalkaan. Tuokaa syöttövasikka ja teurastakaa se. Nyt syödään ja vietetään ilojuhlaa!

 

Jeesuksella oli muitakin vertauksia, eli hyvä paimen jättää katraansa etsiäkseen kadonneen lampaansa. Tai jos joku pudottaa yhden kymmenestä kultarahastaan hän ottaa lyhdyn ja etsii sen.

 

Mitäpä muutamasta Isis-vaimosta ja heidän lapsistaan, kunhan emme vain suututa perussuomalaisia. Saattavat vielä voittaa vaalit jos saavat vettä myllyynsä.

 

Suomi ja suomalaiset hylkäävät omat lapsensa jotka ovat kulkeneet eksyksissä Syyrian autiomaassa. Onko kristitty yhtään sen parempi kuin Isis, joka tuhosi ja kylvi vihaa ja kuolemaa tuntematta armoa. Kun luen päivän uutistarjontaa en huomaa kristittyjen ja Isiksen välillä  eroa, oma itsekäs aate peittää alleen kaiken armon ja oikeuden.

 

Hävettää olla suomalainen, hävettää olla tuntematta mitään noita leirillä riutuvia Isis-vaimoja ja heidän lapsiaan kohtaan. Mikä on se virheen suuruus jonka jälkeen ei ihminen armoa saa?

 

Turha on kristityn saarnata, että kolkuttakaa niin teille avataan, kun ei avata!

 

Häpeä maailma miksi olet niin paha.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu