Hallitustunnustelijan kysymyspatteri

Antti Rinne lähtee tunnustelemaan enemmistöhallitusta ja hän on yhdessä Sanna Marinin ja Li Anderssonin kanssa laatinut kysymyspatteriston, joka vahingossa tuli myös minun sähköpostiini.

 

Kysymme ensimmäiseksi, onko edustamanne puolue valmis kaatamaan aktiivimallin?

Jos olette valmiit kaatmaan aktiivimallin voitte lukea eteenpäin, muussa tapauksessa valitamme tapahtunutta.

Toinen kysymys, the second question. Haluatteko että Suomen rajavalvontaa tiukennetaan haittamaahanmuuton estämiseksi?

Jos vastasitte kyllä rajasitte samalla itsenne ulos hallituksesta.

Kolmas kysymys. Miten suhtaudutte elintason nostamiseen julkisia työpaikkoja lisäämällä, jonka kulut katetaan veroruuvia kiristämällä?

Neljäs  kysymys. Lähdettekö hallitukseen demareiden kamreeriksi?

Viides kysymys. Jos Jussi Halla-aho on kaikesta huolimatta vielä mukana, niin oletteko valmis kieltämään kaikki rasismiin liittyvät aikeisemmat jopa vihapuheeksi mielletyt kirjoituksenne?

Kuudes kysymys. Toistan Jussi viidennen kysymykseni, oletteko valmiit nielemään ylpeytenne haittamaahanmuuton ja vihapuheidenne tiimoilta? Lopeta jo lukeminen ja myönnä, että ei teistä ole minun hallitukseeni.

Seitsemäs kysymys. Teillä ei varmaan ole mitään sitä vastaan, että ensin on aina demareiden mielipide, sitten pitkä rako ja sitten vasta Vasemmistoliitto ja Vihreät ja sitten mahdolliset muut puolueet. Tyydyttekö tähän saneluun?

Kahdeksas kysymys. Mikä on suhteenne kolmikantaan ja ay-liikkeeseen?

Yhdeksäs kysymys. Lihavero ja polttomoottoriautojen käyttökielto toteutetaan tällä vaalikaudella, oletteko mukana?

Kymmenes kysymys. Jos pääministeri puhuu ohi suunsa missä tahansa tilanteessa, oletteko valmiina hallituksen nimissä ottamaan syyt niskoillenne?

 

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu