Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Ihanaa demarit ihanaa

Tänään oli sitten Antti Rinteen ja demareiden vuoro esittäytyä Ylellä. Onhan se sanottava suoraan, että ihanaa demarit ihanaa.

Antti Rinne osaa loistaa jos haluaa, mutta nyt ei vain halunnut. Yhdessä vaiheessa tuli onkiliero mieleen, niin ansiokkaasti Antti kiemurteli oman ohjelmansa oikein päin selittämisessä.

Alun puhe oli jotenkin kiivastahtinen ja melkein  puoli minuuttia jäi aikaa käyttämättä. Lisäksi alun muutospuheet vedettiin alas pytystä toteamalla lopuksi miten hyvä ja erinomainen maa tämä Suomi on. Ensin puhuttiin viisi minuutia miten demarit tekevät muutoksen ja sitten lopuksi todetaan, että ihana maa tämä Suomi, eli mitään muutosta ei tarvita.

Ilmastonmuutos oli noin kahden minuutin arvoista, kun vihreillä puhetta ilmastosta riitti neljä minuuttia. Tentissä sitten koko aloituspuhe ilmaston osalta meni palasiksi, Antti ei osannut sanoa juuta tai jaata miten homma tehdään, mutta kovin oli innoissaan ilmaston muuttumisesta. Jopa niin innoissaan, että halusi suomalaisten ratkaisevan koko 1,5 lämpöasteen probleeman ensi vaalikaudella, vaikka Suomen vaikutus ilmastoon ei kovin kummoinen ole. Eli helvetinmoinen homma on suomalaisten hoitaa koko maailman lämpötilat kuntoon.

Ihanaa demarit ihanaa, teidän puheenjohtaja on kilpailevien puolueiden paras pelaaja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset