Vielä heinäkuussa iskias, tänään juoppo

EU-komission tiedottaja Margaritis Schinas sanoi vielä  13. heinäkuuta  2018, että median vihjailu Jean-Claude Junckerin alkoholismista vihjailu on epäasiallista.

Kaikki tiesivät jo silloin että juoppo mikä juoppo, mutta se haluttiin salata EU.n taholta, jopa oma presidenttimme osallistui pääkomissaarimme tukemiseen valheellisin keinoin. Hyssytttely ei ole auttanut. Nyt on jo julkisuudessa useita videopätkiä jossa iskiaspotilaamme on joko pörröttänyt hiuksia tai lyönyt ylä-femmaa pyörätuolista hilpeästi pussaillen jokaista käteltävää jne…

 

Tänään Iltalehdessä kerrotaan, että Jean-Claude Junckerin käytös on nostattanut kulmakarvoja EU-huippukokouksessa Itävallan Wienissä. Luxemburgilainen Juncker menetti tasapainonsa EU-Afrikka-foorumin juhlaillallisilla maanantai-iltana.

Jos työpaikalla alkoholisti ei itse koe mitään erityistä syytä ongelmaansa, voidaan kokemuksesta sanoa, että muiden mittavatkaan ponnistukset eivät yleensä johda menestykseen.

Kaikesta huolimatta pitää varoa erityisesti sitä, ettei juomista vähätellä ja sen haittoja peitellä.

Tässä tapauksessa Jean-Claude Juncker pitää saada katsomaan realistisesti alkoholin käyttämisen seurauksia. Se on sitä oikeaa välittämistä. Jos asiaa yritetään peitellä iskiaksella on se koko yhteisön moka, ei pelkästään alkoholistin.

Oikeasti se on suurempi moka hyssytellä tai vaikkapa naureskella vierestä, kun toinen juo itsensä hengiltä vieressä. Mikä työyhteisö se on, joka sallii puheenjohtajansa alkoholisoitumisen kyseenalaistamatta mitään ja ainoastaan hyssyttelee ongelmaa vetoamalla olemattomaan iskiakseen?

Sairaslomalle mies heti ja hoitoon! Kun pakkohoitoon ei voida väkisin asettaa, mutta pakkolomalle voidaan laittaa, miksi poliitikoista ei siihen ole. No koska ovat luusereita. Vaatisi selkärankaa sanoa, että Jean-Claudella ei ole niitä kultaisia vaatteita enää, mitä komission puheenjohtajalta vaaditaan.

Sanotaan että yksi omena pilaa koko korin sadon, tässä pilaantuneita taitaa olla koko järjestelmän verran, kun ei yhtä miestä kuriin saada.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu