Vapaassa maassa

Elämme vapaassa maassa, jossa on turha märehtiä natsilipun kieltoa. Ei ole tarvetta tehdä hakaristilipusta tabua. Lippu lippujen joukossa ja jokinen saa kantaa mielestäni vapaassa maassa myös hakaristilippua.

Jos Saksassa ja Itävallassa on se lippu kielletty, ei nuo kaksi maata ole Euroopan valtavirta, vaan heillä on omat syynsä kieltää lipun heiluttelu omassa maassaan.

Suomi on vapaa maa, eikä meillä ole tarvetta kieltää hakaristilippua.

Kieltämällä lippu tehdään siitä samalla "kielletty hedelmä", joka tunnetusti saa arvoa enemmän, kun hedelmä joka olisi vapaasti saatavissa.

Esimerkiksi kun kiellettiin yksi tunnus oli tuloksena se että hakaristilippu nousi tilalle. 

Kieltämällä saadaan vain huonommat vaihtoehdot tilalle.

Jos hakaristilippu kielletään se ei takaa mitään, jäljelle jää aatepohja ja sen kannattajat. Parempi on että saavat heilutella lippuaan rauhassa. Jos joku pelkää, että siitä saa alkunsa jotain suurempaa, niin sehän on kiinni ihmisistä. Demokratiassa, kun ihmisillä on valta.

Emme luota itseemme jos joudumme kieltämään kaikki itselle epäilyttävät asiat.

Eikös juuri sitä varten Suomi puolustanut itsenäisyyttä, että saamme olla vapaita. Jos kiellämme jotain olemme kieltojemme vankeja.

Kiellot eivät ole se juttu mitä tarvitsemme lisää.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu