Ei mitään vauvatalkoita – verotetaan ehkäisyä

Synnytystalkoot romukoppaan. Hoidetaan väestön kuihtuminen verotuksella, eli se joka hannaa saa lisää veroja, aivan kuten ilmastonmuutosta hoidetaan -verotetaan!

Suomessa ilmastonmuutosta hoidetaan, niin että päästöjä verotetaan, se ohjaa puhtaampien autojen ostoon. Näin lainsäätäjät ajattelee ja näin myös toimivat.

Nyt on ilmastonmuutoksen lisäksi noussut uusi ongelma Suomen väestö alkaa kuihtua vuoden 2035 jälkeen. Niin, jos ei mitään tehdä sitä ennen. Tässä on siis 17 vuotta aikaa laittaa kaikki ehkäisyvälineet verolle. Se kuka nai tai rakastelee saa kantaa vastuunsa, se joka käyttäää ehkäisyä maksaa siitä, ettei siitä.

No 17 vuoden päästä ei kukaan enää muista mitä ehkäisy edes on, eikä kellään enää ole sillon rahaakaan ehkäisyyn, koska verojen ja vaippaostosten jälkeen ei enää jää kuin hikisesti vuokra ja ruokarahat. Ja siihenkin tarvitaan kaikille mojova asumistuki, ei enää jää rahaa ehkäisyyn ja kansalaisten määrä lisääntyy kuin Kekkosen aikana.

Hallituksen nyrkkisäännöt siis kunniaan:

Ilmastonmuutos – verotetaan, kyllä se siitä.

Väestön väheneminen – verotetaan, ja laitetaan kortsut kortille.

Liikaa virkamiehiä – verotetaan, kyllä kansa maksaa.

Tyhmiä lakeja – verotetaan, niitä voi aina tehdä lisää.

Sote – verotetaan, perustuslakivaliokunta miettii Neitsytsaarilla.

Maakuntamalli – verotusoikeus maakunnille, onhan kirkollakin.

Demarien vaaligallupnousu – verotetaan, että saadaan ojentaa satanen vanhuksille.

Keskustan alamäki – verotetaan, siltarummut ovat suhteellisesti kallistuneet, kun väki vähenee.

Kokoomuksen ideat – verotetaan, se joka kuluttaa se myös jaksaa maksaa.

Vihreät teesit – verotetaan, kohta ei maaseudullakaan ole muuta vaihtoehtoa, kun tulla stadiin.

 

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu