Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Ei mitään vauvatalkoita - verotetaan ehkäisyä

Synnytystalkoot romukoppaan. Hoidetaan väestön kuihtuminen verotuksella, eli se joka hannaa saa lisää veroja, aivan kuten ilmastonmuutosta hoidetaan -verotetaan!

Suomessa ilmastonmuutosta hoidetaan, niin että päästöjä verotetaan, se ohjaa puhtaampien autojen ostoon. Näin lainsäätäjät ajattelee ja näin myös toimivat.

Nyt on ilmastonmuutoksen lisäksi noussut uusi ongelma Suomen väestö alkaa kuihtua vuoden 2035 jälkeen. Niin, jos ei mitään tehdä sitä ennen. Tässä on siis 17 vuotta aikaa laittaa kaikki ehkäisyvälineet verolle. Se kuka nai tai rakastelee saa kantaa vastuunsa, se joka käyttäää ehkäisyä maksaa siitä, ettei siitä.

No 17 vuoden päästä ei kukaan enää muista mitä ehkäisy edes on, eikä kellään enää ole sillon rahaakaan ehkäisyyn, koska verojen ja vaippaostosten jälkeen ei enää jää kuin hikisesti vuokra ja ruokarahat. Ja siihenkin tarvitaan kaikille mojova asumistuki, ei enää jää rahaa ehkäisyyn ja kansalaisten määrä lisääntyy kuin Kekkosen aikana.

Hallituksen nyrkkisäännöt siis kunniaan:

Ilmastonmuutos - verotetaan, kyllä se siitä.

Väestön väheneminen - verotetaan, ja laitetaan kortsut kortille.

Liikaa virkamiehiä - verotetaan, kyllä kansa maksaa.

Tyhmiä lakeja - verotetaan, niitä voi aina tehdä lisää.

Sote - verotetaan, perustuslakivaliokunta miettii Neitsytsaarilla.

Maakuntamalli - verotusoikeus maakunnille, onhan kirkollakin.

Demarien vaaligallupnousu - verotetaan, että saadaan ojentaa satanen vanhuksille.

Keskustan alamäki - verotetaan, siltarummut ovat suhteellisesti kallistuneet, kun väki vähenee.

Kokoomuksen ideat - verotetaan, se joka kuluttaa se myös jaksaa maksaa.

Vihreät teesit - verotetaan, kohta ei maaseudullakaan ole muuta vaihtoehtoa, kun tulla stadiin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Päästöjen verotus on huono asia. Verotuksella on tarkoitus kerätä valtion kirstuun varoja. Miksi valtion pitäisi toivoa, että päästöjä tulee mahdollisimman paljon? Tässä on mielestäni suuri looginen dilemma.

Uusia veroja en kannata minnekään, en (edes) ehkäisyyn.

Lapsia alkasi syntyä kosolti, jos päätettäisiin poistaa tulovero vanhemmilta kahdeksi vuodeksi lapsen syntymän jälkeen. Siitä eteenpäin tuntuva verovähennys elätettävistä lapsista 18 vuoteen asti. Turha tässä napeilla pelata. Tehdään ronskeja päätöksiä, jotka tuottavat halutun tuloksen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Verotus on hyvä asia, kun kerätään veroja valtion menoihin, mutta kun niitä aletaan naamioida hyvää tarkoittavaan ohjaukseen ollaan jo ojassa.

Eihän ilmastosanktioiden verot ole korvamerkittyjä, ei niillä rahoilla esimerkiksi istuteta metsää tai varastoida hiiltä.

Hiiliverolla pahimmillaan mepit ja edusmiehemme lentelevät ruokousaamiaisille puolisoineen ja ilmastofoorumeihin sihteereineen.

Eli Juhan kanssa aivan samaa mieltä.

Puhutaan että maailmassa on liikaa ihmisiä, mutta sitten kun suomalaiset vähentää lisääntymistä se onkin suuri paha, joku mättää tässä uutisoinnissa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Väestöpolitiikan kohdalla ymmärretään Suomen marginaalinen vaikuus globaaliin väestönliasäykseen ja osataan priosisoida meidän kannaltamme oikea tavoite.

Ilmastonmuutoksen kohdalla tätä ei ymmärretä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Siinä sitten teetettäisiin DNA-testejä kun kapallinen pieniä Aaltosia olis satamissa siellä ja tääll'.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

DNA-testit ilman muuta myös verolle.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Mielikuva hymyilevästä Antti Rinteestä kehottamassa synnytystalkoisiin on sen verran halut tappava tapaus, että sitä kannattaisi viedä ehkäisykeinona suuren syntyvyyden maihin.

Tai viedä mihin tahansa, kunhan se on poissa suomalaisten silmistä ja mielistä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tämä ei mitenkään kuulu blogin aiheeseen, mutta kun keskustelu rönsyilee, niin tuli vain mieleeni todeta, että demareilla on aina ennen vaaleja johdonmukaisesti kautta aikojen ollut tapana luvata namusia ihmisille.

Tänä vuonna tuo karamelli on sata euroa lisää eläkkeisin, joskus se on ollut lapsilisien kolmikertaistaminen ja joskus jotain muuta, Mutta aina luvataan rahaa joku kiva summa jollekin "vähäosaiselle".

Eivätkö demarit kykene millään tavoin syvällisempään yhteiskuntapoliittiseen ajatteluun?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Tikkurilan rautatieasemalta Helsingin suuntaan asemalta lähdettäessä oikealla luki varaston seinässä vuosikaudet. "Suklaata mummoille", ehkä tämä graffiti on ollut demareiden vaalipajalle innoituksen lähde.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Jakaisivat ämpäreitä, ei niihin lupauksiin enää kukaan usko.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Mietipä Seppo miten paljon verotius on tuosta kiristynyt, vaikka puhutaan kauniisti verotuksen alentamisesta.

Nyt jo voidaan sanoa, että Rinteen satasen ojennus köyhälle eläkeläiselle maksetaan sillä että se sama satanen leikataan sen saman eläkeläisen asumistuesta.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Olen miettinyt ja seurannut. Aivan posketonta populismiä.

Kyllä tämäkin kansa on ihan yhtä tyhmää politiikan saralla, kuin kaikki muutkin. Kansalaisten poliittisen tietämyksen osalla ei Suomen kohdalla voida puhua sivistysvaltiosta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Irwin jätti veroilmoiukset tekemättä ja verot maksamtta ja ehti ennen mätkyjä tuhlata kaikki rahat rillutteluun, joka ylitti sfääreissään kaiken poliitikkojen harjoittaman vastaavan. Sen jälkeen laulettiin tuo värssy.

Kokonaisverotus on niistä ajoista kasvanut, kuten Arikin toteasi, mutta terveemmällä pohjalla nyt ollaan, koska pääosa veroista kerätään muutoin kuin työn verottamisella. Työn verotus on aika lailla samlla tasolla kuin 70-luvullakin, mutta kiitos ALV:n tason yhteiskunta pystyy huolehtimaan nykyään paremmin tulonsiirtoja tarvitsevista kansanosistaan. Ansiotuloveron osuutta tulee edelleen pienentää kokonaisverokertymästä ja tavoitteena tulisi olla sen poistaminen kokonaan.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Itse asiassa Irwin jätti kaiken hankkimansa rahan valtiolle eri muodoissa. Rilluttelemalla maksamattomat veromarkatkin päätyivät kansantalouteen täysimääräisenä. Ne kiertävät tänäkin päivänä tuossa samassa pyörässä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #15

Niin, kuten totesinkin, tuosta syystä olisi hyvä luopua ansiotuloverotuksesta kokonaan.

Irwin nyt ei vain noudattanut samoja pykäliä, joita muut noudattivat. Tokihan sitä voi ajatella, että ne poliitikkojenkin rilluttelemat rahat päätyvät takaisin kansantalouteen, jos noin fundamentaalisesti asemoidutaan.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Jos itsekkyyden voisi laittaa verolle hedelmäisessä iässä oleville niin alkaisihan lapsia syntyä sillä onhan nykyihmisen itsekkyys suurin syy olla hankkimatta lapsia.
Se on eri juttu mutta jos taas kateutta voisi verottaa uskoisin demarien vaalimestyksen kääntyvän laskuun.
Vielä sekin että oivallinen veronlähde valtiolle oli raipppavero heille jotka uskovat tyhjiin vaalilupauksiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset