Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Jean-Claude Arnault

Jean-Claude Arnault  on saanut kahden vuoden kakun, kun pakotti  jonkun  kanssaan suuseksiin. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Katolisen pedofiilipapin uhri Shaun Dougherty , sen sijaan kertoo olevansa lähes voimattoman, miten katolilainen kirkko suojelee pedofiilipappejaan.

Ei se että teot ovat tapahtuneet, hetkauta miestä niinkään kuin se, että katolinen kirkko ei ole halukas tunnustamaan  sitä, että yli 300 pappia käytti lapsia seksuaalisesti hyväkseen vuosikymmenien ajan.

Raamatussa sanotaan jossain jotenkin niin, että  jos jollakin on korvat kuulla, hän kuulkoon.

Katolinen kirkko on sulkenut korvansa pedofiilien uhreilta.

"Jos jollakin on korvat kuulla, hän kuulkoon." 

Miksi näin ei tapahdu aikuisten oikeasti? Mikä suojelee katolisen kirkon toimielimissä sen sulkiessa seksuaalirikollisuuden pois korvistaan, eli pois silmistä pois mielestä.

Eikö katolinen kirkko usko omaan sakramenttinsa eli rippiin?

“Samana päivänä, viikon ensimmäisenä… Jeesus seisoi heidän (apostolien) keskellään ja sanoi: ‘Ottakaa Pyhä Henki. Jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksi annetut. Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi.” (Joh. 20:19,22-23)

Parannuksen sakramentissa eli ripissä kirkko antaa Kristuksen valtuutuksesta anteeksi uskovien kasteen jälkeen tekemät synnit. 

Käsitelkään nyt siellä kirkossa omien oppiennen mukaisesti ja saatte kaiken anteeksi. Olkaa rehellisiä ja puhukaa asiat halki, niin syyttömät pedofiilipappienne uhritkin saavat rauhan itselleen.

Shaun Dougherty kiteyttää asian tyylikkäästi:

Olen antanut papille anteeksi. Hänellä täytyy olla hyvin pahoja ongelmia. Ei kukaan synny lasten seksuaaliseksi hyväksikäyttäjäksi. Hän tarvitsee yhtä paljon apua kuin uhrinsa. Eniten loukkaa, kuinka kirkko on toiminut peitellessään tapahtumia. (lainaus Yle)

Katolinen pappeus voidaan antaa ainoastaan miehille, mutta rippi eli katumus on kaikkien oikeus.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Mitä surkeimpaa kaksinaamaisuutta! On käsittämätöntä, että papit saavat edelleen jatkaa kuin mitään pahaa ei olisi tapahtunut?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

He ovat hiljaa, kuin jänöjussit pusikossa, eikä kukaan uskalla huutaa, tulkaa pois sieltä.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Minä olen kallistumassa tuossa kristillisessä anteeksiantoasissa vähän sille suunnalle, että viedään rikolliset tapaukset ensin maalliseen oikeuteen ja annetaan anteeksi vasta sen jälkeen. Siinähän syntinen ihminen saa kuitenkin anteeksi hengellisessä ulottuvuudessa yhtä paljon, mutta voi paljon harvemmin tarvita anteeksiantoa samasta asiasta, ainakaan muutamaan vuoteen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Minusta olisi oikeus ja kohtuus, kun hyväksikäytettyjen ääni saisi kuulua.

Käyttäjän Lauri-PekkaAlanko kuva
Lauri-Pekka Alanko

Organisaatio, joka massahyväksikäyttää lapsia, tulisi kieltää rikollisorganisaationa ja tuomita rikokosista ihmisyyttä vastaan.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Aina nuo uskonnot ovat hirveän tärkeitä ateisteille, ehkä he pitävät niitä niin pyhinä että olisivat valmiita jopa kuolemaan niiden puolesta, jos ne saataisiin pyhiksi ja uskovaiset virheettömiksi, siis täydelliseksi kuin heidän Jumalansa. Siinä olisi kiipeämisen paikka heillä itsellään moraalivuoren huipulle ;)

Se taisi olla Jenkeissä kun tehtiin aika helvatan iso tutkimus seksuaalirikoksista ja ainakin sen valossa muistaakseni Kirkko pedofilia tapauksinaan olivat hyttysen paska valtameressä, suhteessa mitä maallisessa maailmassa muksuja kuksittiin jne.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Kirkkopedofilia tapauksineen ja välinpitämätön kirkollisjohto antaa viestin miljoonille alamaisilleen. Siitä se hyttysenpaska leviää valtameren kokoiseksi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eihän otsikko mitenkään viittaa uskontoihin. Rinnastin siinä kaksi eri tapaa tuomita, sinä itse Risto vedät nyt mutkat suoriksi.

En kuitenkaan ymmärrä miten suuseksiin pakottaminen voi yleensäkään onnistua???

Pakotettuhan voi puraista narskauttaa terskasta palan tai puristaa palleista mehut niin että pakottaminen unuhtuu loppuiäksi?

Kyseisessä tapauksessa naisen on täytynyt olla hampaaton ja kädet selän taakse sidottu.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Bill Clintonin elämänkumppanista tuli miltei USA:n presidentti huolimatta Monicasta sun muista.

Mihin muuten homopedofiilit olisivat kadonneet katolisen kirkon ulkopuolella ?

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Pari juttua.

Missä viipyy muiden uskonlahkojen ja tosi uskovaisten paheksuvat julkiset kommentit ?

Ev.lut kirkko edustajineen on hiljaa, samoin Lestadiolaiset, Jehovan todistajat, muslimit jne. Kysymys on härskistä ekumeenisesta yhteistyöstä, joka näkyy monessa maallista lakia rikkovassa uskontokunnan edustajien pimeässä touhustamisessa. Tästä esimerkkinä umpihurskaiden keskuudessa tapahtuva syntien harjaus, ihan ikiomien ja julkisuuden ohittavien lakien mukaisesti.

Tämän pappien harjoittaman sairaan toiminnan keskipiste jätetään usein tyylikkäästi vielä keskustelussa sivuun. Lapsi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset