Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Salaa nauhotettu Kokoomuksen ryhmäkokouksesta

Ote kärpäsenä katossa Kokoomuksen ryhmäkokouksesta perjantaiaamuna.

 

 

Ensin me kovasti paheksuimme ulkoministeri Timo Soinin toimia, joilla hän on vastustanut niin kotimaassa kuin ulkomaillakin abortteja. Annoimme Timo Soinille huutia oikein koko ryhmän voimalla. Moitimme Timo Soinin toimia vakavasti!!! Voi Timo jos olisit kuullut!

 

Olismme mielestämme voineet aivan hyvin lähettää Timo Soinin ulos hallituksesta, niin vihaisia me olimme prkl!!!

Pidimme erittäin vakavana sitä, että Suomen ulkoministeri on esiintynyt toimiesssaan tehtävässään naisten oikeuksia vastaan. Nöyryytimme mielestämme Timo Soinia soimaten kädet nyrkkiin puristettuina, kun yhdessä puhisimme hänen päälleen kirouksia. Näin siitäkin huolimatta, että Soini itse on sanonut toimineensa oikein ja toimisi niin jatkossakin.

Me paheksuimme ulkoministerin toimintaa oikein urakalla, koska ministerin on aina toimittava vastuullisesti tehtävässään Suomen edustajana.

Sitten päätimme yksimielisesti, että äänestämme lähtökohtaisesti Timo Soinin puolesta, koska muutenhan se hallitus olisi tässä hötäkässä kaatunut.

Tulemme jatkossakin toimimaan vankkumattomasti Suomen ja naisten oikeuksien puolesta yhtenä rintamana. Emme siis ole hairahtuneet naisten ja tyttöjen aseman heikentämiseen missään vaiheessa, senhän teki Timo Soini emmekä missään tapauksessa me.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän LeenaRosendahlOsHanhijrvi kuva

Soinin aborttivastaisuus tuntui tulleen täytenä yllätyksenä kokoomuksen kukkahatuille.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Vitsi vitsi, näin siinä taas kävi. Nykyinen Juha Sipilän hallitus on Timo Soinin ja sinisten panttivankina. Anna Soinille pikkusormi, käsi ei riitä menee koko ( keho)ruumis.

Luulisi Sipilää Ja Orpoa v..u.avan. Sipilän lento härdelli oli pelkkää teatteria. Olisiko sittenkin kannattanut kaataa hallitus tai ottaa perussuomalaiset hallitukseen?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ollaanpa Timo Soinista mitä mieltä tahansa, niin ei hän esimerkiksi Sipilään tai Orpoon verrattuna ole mikään oppipoika poliittisena pelurina. Eihän hän muuten olisi ulkoministerikään.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Ei Soini ole ollut kovinkaan hyvä ulkoministerinä... Hänen lahjansa olisivat viitanneet pikemminkin sosiaali-ja terveysministeriksi... Vaalien alla kun kertoili, että köyhän asia on hänelle sydämmen asia, tai jotain sinne päin... mutta onhan siellä köyhiä puolustamassa Pirkko Mattila... Muhoksen Mimmi...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

LOL. Soinia ei juuri oltukaan huomattu ulkomailla, mutta luottamusäänestys huomattiin ja tässä Reuters

Finnish foreign minister criticized for attending anti-abortion vigil

https://www.reuters.com/article/us-finland-governm...

Käyttäjän markkulehto kuva
Markku Lehto

Joo, oliko tämä taas sitä samaa sarjaa jossa päivittelemme kauhiasti: "Mitähän ne meistä ajattelee muualla maailmassa, kun Suomen pääministeri kävelee kynttilä kädessä ? " Minkälaisia kommentteja maailman media on julkaissut Soinin abortinvastaisesta mielenilmaisusta ? Ja paljonko Soinin osallistuminen ao. tapahtumaan on estänyt naisia saamasta abortteja ?

Mutta taitavasti demarit saivat myllyn pyörimään Maarit Feldt-Rannan johdolla. Antti Rinnehän on tiukasti pysytellyt taustalla ja myhäillyt, kun kokoomuksen ja keskustan rivit ja osa kansanedustajista on saatu tunteisiin vetoavilla puheilla täysin sekaisin. Kyllä tiesi Feldt-Ranta tarkkaan mihinkä saumaan iski. Täytyy nostaa hänelle hattua. Taitavaa peliä.

Jokohan kupletin juoni on jo selvinnut näille kokoomuksenkin kansanedustajille ? Kaikki kun ei ole politiikassa aina sitä miltä se aluksi näyttää.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

~ Reporting by Jussi Rosendahl; Editing by Alison Williams

Ei näistä ulkomailla mitään tiedettäisi, elleivät suomalaiset työntäisi juttua sinne. Ja vaikka tiedettäisiin, niin kiukaan siellä ei korvaansa lotkauttaisi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ihan kotikutoiselta vaikutti, eli suomalaisesta kynästä lähtöisin.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Niinhän ne likimain aina ovat uutistoimistojen täkäläisiltä kirjeenvaihtajilta ellei kyseessä ole joku suuren luokan tapahtuma, johon mediat lähettävät omia toimittajiaan.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #14
Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Kokoomuksen naiset:
"Me äänestetään vastaan!"
Petteri: "Mut siis tää on hallituskysymys."
Kokoomuksen naiset: "Tytötteletkö sä?"
Petteri "En mutta..."
Kokoomuksen naiset: "Se tytöttelee! Me ollaan vastaan mutta me äänestetään tyhjää tai poissa!"
.
.
.

Kokoomuksen paikalla olevat naiset: "Poissa"
.
.
.
Jaana Pelkonen facebookissa äänestyksen jälkeen:
"Näittekste kun mä olin tanssii tähtien kanssa kisassa. Siis omg!" (linkki videoon)
Jaana Pelkonen mediassa:
"Mua melkein tytöteltiin!"

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kommentoija Salosta en ole aiemmin epäillyt herrasmieheksi. Pysyn edelleen vanhalla kannallani (-;

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Mua kiinnosti kokoomustytt... eiku naisten some-päivitykset äänestyksen jälkeen joten kävin naamatussa stalkkaamassa. Muutama tunti äänestyksen jälkeen ykkösenä tosiaan oli toi maikkarin visailu.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Ari AlSiO, kiitos. Olisi mielenkiintoista tietää, ymmärtävätkö ryhmäkokoukseen osallistuneet kirjoituksesi sisältämän "piikin".

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Tuskin ymmärtävät. Eivät muuten olisi syyllistäneet Sipilää. Sipilä taas toistaa historiaa, eli tukeutuu Soiniin kokoomuslaisia paimentaessaan.

Rauha on palannut hallitukseen, eli kun se ei eilen kaatunut, ei se kaadu maanantainakaan. Hajoita ja hallitse!

Kun Soini ei ole Orpon kainalossa, pitään hänen olla Sipilän kainalossa, ilman kannatusta ei hänellä ole omia kainaloita missä ketään pitää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset