Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Miksi miekkarissa?

Miksi ihmiset menevät mielenosoituskulkueisiin? Mitä järkeä sellaisessa toiminnassa yleensä on? Jossin maailmalla marssitaan aborttia vastaan ja Suomessa suurin uutinen on, että Timo Soini on osallistunut. Miten asia ajaa abortteja vastaan, kun kohu kääntyy niin, että jokainen hokee, että se ei ole Suomen virallinen kanta.

Timo Soini sai siis aktiivisuudestaan täysin päinvastaisen mielenilmauksen, eli nyt Suomen virallinen kanta on, että marssitaan aborttien puolesta.

Timo Soinin toimet eivät juuri muuten ole näkyneetkään, kuin ruokousaamiaiselle vaimon matka ja nyt tämä miekkarimatka. Mitä muuta kaikkea Soini sitten on tehnyt, kuin kauhistellut abortteja?

Kukaan ei varmaan tee aborttia pohtimatta asiaa ensin tykönään perusteellisesti, miten ihmeessä Suomen ulkoministerin kanta siinä jotain uutta asiaan toisi. Jos minä olisin paksuna ja haluaisin keskeyttää raskauden jostain omasta mielestäni painavasta syystä, niin miksi ihmeessä joku katolilaisen kanta minua hetkauttaisi puoleen taikka toiseen.

Minun tiedossani on paljon juttuja katolilaisten lapsiin kohdistuneista raiskauksista, miksi kukaan ei marssi papiston eteen ja vaadi tämänkaltaista toimintaa lopetettavaksi. No sehän olisi turhaa, kun tätä tapahtuisi pimeässä kuitenkin.

Maailmasa elää 200 miljoonaa naista joiden sukelimet on silvottu, yhdenkään suomalaisen ministerin en ole kuullut marssivan sellaisen toiminnan lopettamiseksi. Ministeri Häkkänen ei pidä asiaan puuttumista erillisen lain väärtinä edes. Suomessa pystyttäisiin jo lain nojalla toiminta estämään, mutta kukaan ei vain syytettä nosta.

Kesälomat taas alkavat ja pilvin pimein Suomestakin lähtee nuoria tyttöjä silvottavaksi kotimaahansa, josta  perheet ovat paenneet, kun siellä oli niin vaarallista. Mutta eivät silpomista saa Suomessa joten on pakko uskaltaa mennä vanhaan kotimaahan silvottavaksi, kaiken uhallakin.

Outoa, eli haetaan turvapaikkaa turvallisesta maasta, jossa ei saa edes lapsia silpoa, mutta sitten ei osata arvostaa sitä, vaan jatketaan silpomista, vaikka kaikki muu on jätetty taakse.

Timo Soin vastustaa uskonnollisista syistä abortteja ja se hänelle suotakoon. Naisten sukuelinten silpomiselle ei edes ole uskonnollista vaatimusta, joten se voitaisiin kyllä lopettaa, ilman lakimuutoksia ja iölman marsseja.

Pitäisi vaan jokaisen järkeillä itse, eikä mennä aina vanhan kaavan mukaan.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Tarjositko jonkun uuden kaavan vai toistitko itseäsi?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Toistan itseäni kuten tavallista. Ja niin näytät tekevän sinäkin.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Arilta hyvä blogi ja Soinilta typerä käytös. Minusta ruotsalaisten tarjoama "kaava" on fiksu ja pätevä neuvo nuorille tytöille: metallilusikka alushousuihin, jolloin vanhempien katalat silpoamissuunnitelmat paljastuivat viimeistään lentokentän turvatarkastuksessa.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Niin metsä kuulemma vastaa kuin sinne huudetaan.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Tajunnanvirtaa tosiasioiden lomassa...

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Mielenosoituskulkueisiin meneminen on kenties julkisuustemppu julkuille.

Soini sai vaalimainosta tahallaan tai vahingossa.

Häkkäsen puheista sain käsityksen, että mitään ei tarvitse tehdä, kun mitään ei tehdä vaikka tehtävää olisi. Omituista.

Kansalaisaloite: Tyttöjen sukuelinten silpomisen kieltäminen, 15 052 allekirjoitusta. Samalla tunnistautumisella voit allekirjoittaa useamman kansalaisaloitteen!
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3056

Toni Rintala

"miksi kukaan ei marssi papiston eteen ja vaadi tämänkaltaista toimintaa lopetettavaksi"

Siitä voi saada syytteen uskonrauhan rikkomisesta tai vastaavasta.

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Minua ei mikään papisto kiinnosta, koska mihinkään uskontokuntaan en kuulu, en edes vapaa-ajattelijoihin.

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

En ole eläissäni mihinkään mielenositukseen osallistunut. En edes Helsingissä asuessani. Toisaalta taas täällä sydänmaaseudulla mielenosoitukset ovat kovin kaukaisia.
No, toisaalta, lähdettiinhän täältä joskus, en muista kun ei kiinnosta, johonkin traktorimielenosoitukseen pääkaupunkiseudulle.
Oma käsitykseni mielenosoituksista on; paljon melua, ehkä tyhjästä.
Minulle riittää kun elämäni sujuu raiteissaan, polttoaineen hinta nykyisellään tietenkin hiertää mutta onnekseni meillä on kaasuauto. Kalastushommissa menee sitten sitä bensaa mönkijän tankkiin. Ei vielä hinta 1.60€ hirvitä, siksi vähän ajoja on ja kun kalastusveneeni "polttoaine" perustuu aurinkoenergiaan; mikäs tässä. Ei aihetta mielenosoituksiin.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kyllä kai ulkoministeri on matkoillaan Suomen edustaja, ei siellä vapaa-aikaa voi viettää niin, etteikö silti edustaisi Suomea.

https://www.verkkouutiset.fi/professori-timo-soini...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ihan riipumatta mitä tykkää miekkareista ja mistä miekkareista tykkää tai ei niin kulkueessa liikkumuminen on sosiaalista mielihyvää tuottava psykofyysinen kokemus. Sitä tosiasiaa käyttää hyväksi niin hyvät kuin pahat.
Jopa kaikenmaailman kuninkaallisten hääkulkueiden katselukin tai joulukadun avajaiset taitavat tuoda mielihyvää.
Marssi on yksi tanssin muoto.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Sitä minä tyttöjen sukuelinten silpomisessa eniten ihmettelen, että miehet sen hyväksyvät, vaikka koskemattoman naisen kanssa sukupuolielämä olisi paljon antoisampaa. Varmaan se on hallitsemisen halu, mikä tällaista teettää. Naiset alistetaan tarpeettomiin kärsimyksiin ja nautinnon puutteeseen, josta myös miehet kärsivät, mutta eivät tietenkään sitä myönnä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Justiinsa Viljo, rikkinäiseen värkkiin ei tee mieli koskea.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset