Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Perhevapaa hiertää napaa

Perhevapaauudistus kaatui, so what? Jos sopuun ei päästä pidetään vanha käytäntö. Miksi se on niin vaikea ymmärtää, että uskovaistenkin lapsi on ihminen.

Nyt kaatunutta maitoa valitellaan ja selitellään rahan puutteella tai lestadiolaisuudella. Kotihoidontuki on uskontoon sitoutumaton asia, eli minulle on aivan sama saako lestadiolaiset kotihoidontukea enemmän kuin muu kansa. Heillä vain on enemmän lapsia joka selittää kotihoidontuen suurempaa käyttöastetta.

Kyllä Suomen Keskustalla on syytä kunnioittaa äänestäjien mielipidettä. Se että se uudistus kaadettiin typerästi on typerää. Miksi rehellisesti ei puhuta asioista niiden oikeilla nimillä?

Ehkä joitain ottaa pannuun, että uskovainen äiti toimii "lapsitehtaana" kotihoidontuen ansiosta, mutta vaikka he eivät saisi mitään tukea lapsia tehtäisiin yhtä runsaasti.

Noin pari kuukautta sitten oltiin huolestuneita syntyvyydestä Suomessa, ainakin Antti Rinne nousi asian tiimoilta otsikoihin. Nyt sitten rahaa ei olisi tukea lasten runsasta kodeissa hoitamista. Jos Suomeen halutaan lisää lapsia, niin silloin on kyllä kotihoidontuki yksi parhaista työkaluista, sen kuuluisan peiton heiluttamisen lisäksi.

Ministeri Saarikko yhdessä pääministeri Sipilän kanssa toimivat tylysti, mutta oikean asian puolesta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Ari on asian ytimessä, juuri näin jos meidän uskonto olisi Katollinen ja elikä paavin uskonto niin moni asia olisi toisin.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Meillä on kerta uskonnonvapaus, niin silloin sillä asialla ei pidä ilkkua lestadiolaisia. Jokainen uskoo omalla tavallaan, myös ateisti uskoo omaan teoriaansa.

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

" Se että se uudistus kaadettiin typerästi on typerää. Miksi rehellisesti ei puhuta asioista niiden oikeilla nimillä?"

-----
Tuossa sanoit asian ytimeen, asiasta paloi käämit monelta, kun hallituksen sisällä asiasta luettiin ensin netin kautta tai kuultiin uutisissa.

Tuli mieleen marraskuu 2015, kun pääministeri sanoi sote- neuvotteuissa, että "on hyvin todennäköistä, että kävelen aamulla presidentin luo").

PM Sipilän sanomisissa on ollut viime aikoina monenlaista tyyliä: presidentinvaalien illan tiedote omasta pj-ehdokkuudesta tai PV:lle ensin sanoi, että tervetuloa kilpailemaan puheenjohtajuudesta.

Ja vatulointi on kohta PM oma vakio.tyyli

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset