Vihatkaa minua raukat

Mukavaa iltaa istuvan presidentin vihaajat, te jotka luulette, että suosio on sellaista, että sitä pitää kynsin hampain vastustaa. Vihaa saa kylvää, jos jollain on isompi vaalipörssi kuin toisilla. Jopa sellaista saa vihata joka selittää vaalipörssin vain jakautuvan yhteisunktaan eli vaikuttavan meidän kaikkien hyvinvointiin. Vihatkaa vain minua, minä käännän teille puhtaat peräposkeni.

Silmä silmästä ja kaksi pakaraa parhaasta vihasta.

Minä en tee vastarintaa sellaiselle joka minua solvaa sen tähden että olen sanonut äänestäväni Sauli Niinistöä. Minä poistun ja poistan sellaiset ystäväni, menkööt minne menevät minä en ole huolissani. Kesä on tulossa ja kärpäset, en siis jää yksin.

Jos jollakin on pulaa vihan kohteesta voi vihata minua, eli miksi vihata presidenttiä kun voi vihata minua?

Sitä voi repiä paitansa Margareetan kaivolla ja polkea hattunsa maahan. Sitä voi leikata korvansa irti tai puraista kieleensä, mutta miksi ihmeessä vihata suosiota. Demokratiassa on vaalit joiden jälkeen pulinat pois. Miten on käynyt Trumpille, Vaalit olivat jo vuosi sitten, mutta pulina jatkuu yhä. Mitä demokratiaa se sellainen on?

Sama meillä, kuusi vuotta sitten oli vaalit ja Sauli Niinistö valittiin laillisesti Suomen Tasavallan Presidentiksi. No nyt kun hän on hoitanut pestinsä moitteetta ja on jopa nostanut suosiotaan, niin häntä pitää nyt vihata siitä syystä. Vihata sen takia, että muut eivät pärjää, pitää jopa mennä ”heikomman” puolelle. Demokratian paradoksi siis on, että valittua ei sa äänestää, jos hän hoitaa hommansa hyvin ja saa siitä hyvästä suosiota.

Mutta minä rakastan teitä vihaajat, rakastan vaikka sielua riipoo teidän tyhmyytenne. Jos teillä olisi valtaa, niin ette olisikaan oikeamielisiä, vaan olisitte aina kieroilemassa menestystä vastaan. Antaisitte vapauden Barabbaalle ja ristiinaulitsisitte Sauli Niinistön. Sitähän se on kun suosikki pitää loata keinolla millä tahansa, jotta vihaajien oikeus toteutuisi.

Demokratian nimissä huudatte toista kierrosta, demokratian nimissä äänestätte ehdokastanne jotta oikeus tapahtuisi. Tapahtuuko oikeus jo äänestätte vain kiusataksenne suosikkia, näyttääksenne voimanne jota teillä ei oikeasti edes ole kuin vaaleissa.

Te vihaajat jäädytätte maanne jalkojenne alla, ja huudatte sitten itsellenne oikeutta, mutta oikeus on juuri nyt käsissänne, mutta ette sitä ymmärrä, vaan poljette sen maahan kuin täin.

Sauli Niinistö voi olla teille vihanne alttari jota vaalitte, mitä teille jää, kun viha otetaan pois? Mummoni opetti, että mies tulee räkänokastakin, mutta ei tyhjän naurajasta. Jos laitan naurun tilalle vihan saan seuraavan aforismin: Mies tulee räkänokastakin, mutta ei tyhjän vihaajasta.

Raamatussa Jeesus opettaa meitä kääntämään toisenkin posken vihaajalle. No antakaa sitten paukkua minulla on molemmat posket kuulolla ja voin paljastaa sen jälkeen myös peräposkeni potkittavaksi. Saatte potkia vihanne kyllyydestä, Vihatkaa minua, mutta jättäkää demokraattiset vaalit demokratian haltuun. Dempokratia ei kaipaa vihaanne. Järjestelmä joka on luotu kansaa varteen ei ole luotu syljettäväksi.

Minkä sille vihalleen tietysti mahtaa, kun ei ole koskaan ollut itse suosittu voi hyvinkin alkaa viha nousta suosikkeja kohtaan. Jos ei koskaan ole itsellä ollut isoa vaalibudjettia voi nousta viha suurta vaalipottia vastaan. Vihaa voi nostattaa vaikka niillä kaikilla syillä minkä vuoksi Jeppekin juo, eli vihalle löytyy kyllä tekosyitä, on vain valittava oma ja sillä hyvä.

Onko teille vihaajille tullut koskaan mieleen mistä vihanne johtuu, ihan niin kuin aikuisten oikeasti?

Onko pienenä lie ollut liikaa tai liian vähän leluja?

Vihatkaa minua raukat, ja kyllähän te vihaattekin;)))

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu