Voihan tantraseksi sentään

Tantraseksi ei ainakaan lisää Suomen puolustustrategista osaamista, kun kuuntelin Merja Kyllösen vaalitentin Yleltä.

Joillakin menee pahasti sekaisin puolustusliitto ja sota. Jos ilmastonmuutosta torjuttaisiin ilman minkäänlaista valmistautumista strtegiseen toimintaan niitä asioita vastaan jotka mielestämme aiheuttavat ilmastonmuutosta olisimme kuin Merja Kyllönen puolustamassa Suomea.

Aivan sama hänelle ostetaanko torjuntaa varten 16 vai 64 uutta konetta. Eli ilmastonsuojeluakin tulee hänen oppiensa mukaan tehdä vain niin paljon kuin tuntuu rahkeissa olevan varaa, aivan kuten kotitaloudessakin voidaan maksaa jätehoidosta vain se mikä liikenee ja loput voidaan jemmata metsiin.

Kun kuuntelin hänen puheitaan tuli nopeasti selväksi, että hän ei ole ehdolla aidosti, vaan hän tuli puhumaan rauhasta. Rauha joka hänelle on sinänsä arvokas asia, ei kuitenkaan saa olla aseiden pelolla oleva rauha vaan se on hänen mielestään tantraseksin aikana saatu mielentila, jossa ei aseilla ole mitään tekemistä.

Valitettavasti maailma on täynnä aseita joten ainoa keino pysyttäytyä rauhassa on antaa kaverin ymmärtää, että pystymme vastaamaan hänen mahdolliseen toiveeseen vallata meiltä meidän omaamme.

Siinä tarvitaan ne 64 konetta, jos 16 on naurettavan koska 16 on naurettavan vähän.

Kyllä kotitaloudessakin investoidaan turvallisuuteen ja tehdään pitkän tähtäimen suunnitelmia, eikä vain istuta sohvalla ja ajatella, että ollaan aina pärjätty ilman ja pärjätään vastakin.

Valitettavasti toistamalla vain omaa aseettomuutta ei vieraan vallan sotavoimia voida vastustaa.

Kysymykseen Venäjästä ehdokas vastasi hyökkäämällä Yhdysvaltojen ja Ruotsin sotaharjoituksia vastaan. Että sellainen rauhanapostoli, että hyökkää jenkkejä vastaan, vaikka kysymys oli vain hänen mielipiteestä Venäjää kohtaan.

Tulee Juicen sanoitus mieleen, jossa kaikki rauhanvastustajat ammutaan.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu