Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Voihan tantraseksi sentään

Tantraseksi ei ainakaan lisää Suomen puolustustrategista osaamista, kun kuuntelin Merja Kyllösen vaalitentin Yleltä.

Joillakin menee pahasti sekaisin puolustusliitto ja sota. Jos ilmastonmuutosta torjuttaisiin ilman minkäänlaista valmistautumista strtegiseen toimintaan niitä asioita vastaan jotka mielestämme aiheuttavat ilmastonmuutosta olisimme kuin Merja Kyllönen puolustamassa Suomea.

Aivan sama hänelle ostetaanko torjuntaa varten 16 vai 64 uutta konetta. Eli ilmastonsuojeluakin tulee hänen oppiensa mukaan tehdä vain niin paljon kuin tuntuu rahkeissa olevan varaa, aivan kuten kotitaloudessakin voidaan maksaa jätehoidosta vain se mikä liikenee ja loput voidaan jemmata metsiin.

Kun kuuntelin hänen puheitaan tuli nopeasti selväksi, että hän ei ole ehdolla aidosti, vaan hän tuli puhumaan rauhasta. Rauha joka hänelle on sinänsä arvokas asia, ei kuitenkaan saa olla aseiden pelolla oleva rauha vaan se on hänen mielestään tantraseksin aikana saatu mielentila, jossa ei aseilla ole mitään tekemistä.

Valitettavasti maailma on täynnä aseita joten ainoa keino pysyttäytyä rauhassa on antaa kaverin ymmärtää, että pystymme vastaamaan hänen mahdolliseen toiveeseen vallata meiltä meidän omaamme.

Siinä tarvitaan ne 64 konetta, jos 16 on naurettavan koska 16 on naurettavan vähän.

Kyllä kotitaloudessakin investoidaan turvallisuuteen ja tehdään pitkän tähtäimen suunnitelmia, eikä vain istuta sohvalla ja ajatella, että ollaan aina pärjätty ilman ja pärjätään vastakin.

Valitettavasti toistamalla vain omaa aseettomuutta ei vieraan vallan sotavoimia voida vastustaa.

Kysymykseen Venäjästä ehdokas vastasi hyökkäämällä Yhdysvaltojen ja Ruotsin sotaharjoituksia vastaan. Että sellainen rauhanapostoli, että hyökkää jenkkejä vastaan, vaikka kysymys oli vain hänen mielipiteestä Venäjää kohtaan.

Tulee Juicen sanoitus mieleen, jossa kaikki rauhanvastustajat ammutaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (68 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Täydellistä realismin puutetta maailman, Euroopan ja Itämeren nykyisestä turvallisuustilanteesta.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Aikamoista katsojien aliarvioimista puhua noin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ei penetraatiota arvomaailmaani.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Rauhan ja tantraseksin lisäksi Kyllösen sydäntä lähellä on myös ilmastonmuutos, munasarjat ja laamapaita. Muuta sitten ei tarvita.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Selvästi edellytyksiä verbaalikilpailuun.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #9

Kyllä Merja olisi mukava matkakumppani, mutta presidentiksi en taida uskaltaa edes ajatella.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jos vihollinen suorittaa penetraation Suomeen niin tuleehan meillä olla tarjota hänelle jotain muuta kuin rauhansanomaa ja tantraseksiä.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Surkea esitys. Tykkylumi taisi olla tärkein anti.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Tykkylumi on jäänyt kainuulaisille mieleen, sehän on selväkin, mutta pitäisi hiukan tsempata kun tulee olohuoneeseen ihmisten arvioitavaksi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Et voi sanoa esitystä surkeaksi. Asiasisältö ei minuakaan turvallisuuspolitiikan suhteen miellyttänyt mutta mitkä puhelahjat!!!

Tiina Teittinen

Puhelahjat ovat lahja sinänsä. Ja tietyissä tehtävissä niiden merkitys on sisältöosaamista tärkeämpää. Valitettavasti politiikka ja kansan edustaminen ovat muodostuneet pelikentäksi,, jossa oikea osaaminen ja tiedonhankintaidot ovat sivuseikka. Vanha Pave kaiketi tätä mittaa osallistumisellaan pressakilpaan jälleen kerran.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Tantraseksi myy yhtä hyvin kuin verkkosukat.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

No vaalitulos tiedetään myöhemmin.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Mitä se tantraseksi on? Ensin luin Tatra ja ajattelin isoa auton takapenkkiä...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kuuluuko Pekka siihen pieneen vähemmistöön joka ei tantraseksistä tiedä edes otsikkotasoa?

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Joo, Tatran takapenkki, sitten tartarseksi, liha lihaa vastaan, johon tantraseksi lopulta pyrkii.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Näyttää kovasti siltä, että presidentinvaalissa ehdokkaina ovat tällä kertaa Niinistö, Haavisto, Väyrynen ja Vanhanen. Loput ovat esityksistään päätellen ehdokkaina aivan muissa vaaleissa. Joku eduskuntavaaleissa, joku puolueensa puheenjohtajavaalissa, joku eurovaaleissa, yhdessä tai useammassa näistä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Haavisto oli eilen hyvä, Vanhanen oli myös hyvä, Väyrynen ei ollut mielestäni parhaimmillaan ja hoki koko ajan, että valitkaa Niinistö, valitkaa Niinistö.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Seksi myy. Hyvä, Ari. Vaikka olet entinen mattokauppias, osoitat osaamistasi edelleen.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Mitä mitä?
Myikö Ari ennen siis tantraseksimattoja?

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Standup-koomikko lavalla. Sopii htä hyvin presidentinvaaliin kuin coolest monkey in jungle. Heikel suoriutui tällä kertaa todella hyvin. Kohteliaisuuttaan kommentaattorit löivät lekkeriksi arvostelunosion. Ei jatkoon.

Käyttäjän karitorikka kuva
Kari Torikka

On se jännää...kun Kirsi Heikel haastatteli Laura Huhtasaarta, itku oli täällä kova. "Surkea toimittaja, joka kiusasi meidän Lauraa!", vaikka toimittaja yritti toimenkuvansa mukaisesti saada ehdokkaalta ymmärrettäviä vastauksia. No sellaiset vastaukset jäivät aika vähiin.

Mutta nyt kun haastateltavana oli Merja Kyllönen, toimittaja olikin ilmeisen hyvä, koskapa risuja ei ole tullut. Sen sijaan ehdokas on tuomittu lähes yksimielisesti vaikka hän kertoi ajatuksensa oikein selkeästi, Voisi jopa sanoa, että Merja vei Kirsiä välillä kuin sitä kuuluisaa narun jatkona olevaa pässiä.

Ihan perustellusti Kyllönen ei suostunut lähtemään mukaan toimittajan sotaleikkeihin. Hänestä oli tärkeämpää ottaa kantaa kolmatta maailmansotaa todennäköisempiin katastrofeihin; köyhyys, ydinaseet, epätasa-arvo, ilmastonmuutos, luonnonvarojen tuhlaus, kehitysavun leikkaukset... Mielestäni terve kommentti monasti peräänkuulutettuun ARVOkeskusteluun, vaikka en ihan joka kohdasta samaa mieltä olekaan.

Mielestäni tähän mennessä paras tentti. Vanhanen oli myös yllättävän hyvä...selvä kakkonen. Niinistö kolmonen.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Kyllönen on nykyajan Honkajoki, mitä tarkoittaa ottaa kantaa köyhyys plus muu litania? Aukaista kukkaroa? Sitten vielä ihmetellään vasemmiston kannatuksen suuruutta johdossa oleva pellelauma unohtaen. Tiedoksi vain teille koomikoille: Sen Putinin puolue on Saulin puolueen sisarpuolue ja Venäjän kommunistit on hävinneet nykyajan gulagiin eli lopulliseen unohdukseen. Ei jatkoon, metsäkorsuun jousipyssyn kanssa hiplaamaan.

Käyttäjän karitorikka kuva
Kari Torikka

Mihin tarkoitukseen sinä olet valmis avaamaan kukkarosi? Entä oletko sitä mieltä, että presidentin ja presidentinvaalin ehdokkaan ainoa tehtävä on puhua vain ja ainoastaan lähestyvästä sodasta, jonka Putin on viimeistään ylihuomenna aloittamassa?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #23

Eihän Kari valtavirrasta poikkeaminen ole rikos, vaikka olisi ymmärtänyt valtavirran tyystin väärin.

Mutta jos puhutaan puolustuksesta niin silloin tulisi puhua puolustuksesta eikä rauhasta. Ei rauha ole mikään puolustus.

Ilmastomuutokseen vaikuttaminenkin on puolustamista, eli nykyisen ilmaston puolesta taistelemista. Jos siihenkin vastattaisiin, että olemmehan aina pärjänneet, niin olisiko se ilmastopolitiikkaa parhaimmillaan???

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #24

"Ei rauha ole mikään puolustus."

Kyllä se, Ari, on. Ei näistä ehdokkaista kukaan halua Suomea puolustaa ulkoista uhkaamme vastaan. Väyrysen taktiikkana on olla rähmällään Moskovaan, suomettua. Suoraan sanottuna antaa asevoimamme suoraan Venäjän käyttöön. Jos sattuvat johonkin niitä tarvitsemaan.

Muut tyytyvät hyssyttelemään. Ollaan vaan ihan hissukseen ja toivotaan etteivät naapurissa huomaa.

Niin paitsi Torvalds. Entinen kommunisti on huomannut, ettei Venäjällä ole kommunismista jäljellä mitään. Venäjää on siksi nyt vastustettava voimalla.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Avaatko vähän, missä muussa scenariossa kuin 3. maailmansodassa ydinaseet ovat todennäköinen uhka?

Käyttäjän SusannaMyllyl kuva
Susanna Myllylä

Sanavalmis nainen koetaan helposti ärsyttäväksi ja jonkinasteiseksi uhkaksi, kuten tässäkin kaksilahkeisessa kommentoinnissa näkyy suurimmaksi osaksi. Metaforiksi tarkoitetut sanonnat ymmärrettiin kirjaimellisesti, mutta sillehän emme voi mitään. Tähän asti paras esiintyminen ja juuri oikeat kansainväliset teemat. Munasarjat rules - tulevaisuuden presidenttiaineista.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Susanna hyökkää kaksilahkeisuutta vastaan, eli onko kaikki paha aina housuista kiinni? Merjan sanavalmius on ehkä joidenkin mielestä asiaa, mutta jos kysytään puolustusstrategiasta, niin sanavalmis vastaa siihen, niin olen sanavalmiuden kaksilahkeisena ymmärtänyt.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Merja vastasi sanavalmiisti siihen, mitä häneltä kysyttiin ja mihin hänet haastettiin.
Jos haastattelu aloitetaan sukupuolesta ja seuraavaksi muistutetaan vanhasta ( hyvin onnistuneesta ja fiksusta) kuittauksesta Timo Soinille, on sekä suurta lahjakkuutta että korkeaa eettisyyttä vastata fiksusti ja nokkelasti
- ja yrittää vetää keskustelua takaisin niihin todellisiin turvallisuusuhkiin.

En tullut eilen edes ajatelleeksi, mutta kyllä nyt näyttää siltä, että poikien parissa seksin ja tykkilumen esiin nostamisella ( jopa tahallisesti väärinymmärtäen) pyritään mitätöimään voimanainen.
Merja ilmeisesti horjutti suuresti joitain perusasettamuksia keskeisistä uhista ja ongelmista, kun ryöpytys on tätä tasoa.
Ja tätä tyylilajia.

Varoituksen sana. Älkää enää jatkako.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #56

Uhkaileeko Helena minua, vai yrittääkö hän estää sananvapautta?

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Munasarjoilla on aivan yhtä paljon tekemistä presidenttiyden kanssa kuin eturauhasella. Reilut puoli metriä ylöspäin, korvien väliin ja keskeltä kasvoja tulevan aukon, jota suuksi kutsutaan, kautta tulevan äänen ja puheen sisältöön suuntaisin huomioni.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Merjan kohdalla mainitsemastasi aukosta tuleva viesti alittaa jopa munasarjojen arvon, kun presidenttiydestä puhutaan. (Äänestin muuten aikoinaan Elisabeth Rehniä.)

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #30

Ehkäpä Merja sekoittaa nyt keskenään kehon aukot?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #30

Kieltämättä Kyllösen eilinen esitys muistutti paikoin lähinnä poliittista sketsiä eikä presidenttiehdokkaan haastattelua.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #36

Niin Merja on hyvä suustaan, mutta se ei auta kun tosipaikan kysytään jotain muutakin kuin suunsoittoa.

Käyttäjän karitorikka kuva
Kari Torikka Vastaus kommenttiin #37

Mistä tiedät sen miten kukin ehdokkaista toimisi tosipaikan edessä, kenelläkään heistä ei taida olla asiasta kummoisiakaan näyttöjä. Toisaalta liikenneministeriä toimiessaan Kyllönen muistakseni näytti selkeästi kaapin paikan eräille virkamiehille.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen Vastaus kommenttiin #40

Ja taisi olla yksi paskimmista liikenneministereistä ikinä!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #40

"Kyllönen muistakseni näytti selkeästi kaapin paikan eräille virkamiehille."

Kaapin paikan näyttäminen asiakysymyksiin liittyvissä eriielisyyksissä asianomaisen ministerin taholta olisikin ollut kypsän ihmisen toimintatapa, mutta häellä oli ylikorostuut tarve osoittaa, että "nuorta naista" eivät vanhemmat asiantuntijat määrää ja antoi potkut asianomaisille. Siitä huokui omaan latenttiin alemmuudentunteeseen liittyvä kompensointi, mikä aikaansai väärin mitoitetun reaktion. Olisi kuunnellut tyynesti ja todennut, että hänen oma kantansa on tämä ja sillä nyt mennään.

Käyttäjän karitorikka kuva
Kari Torikka Vastaus kommenttiin #44

Jukka,
kaapin paikan näyttäminen -kommenttini liittyi Arin epäilyyn siitä, että Kyllösellä tiukassa paikassa ei kantti kestä. Minä puolestani ihmettelin, kuka ehdokkaista ylipäätään on antanut näyttöjä toiminnastaan ns. tositilanteessa.

Onko sinulla ensikäden tietoa siitä mitä liikenneministeriössä silloisessa tilanteessa todella tapahtui?

Kyllähän täällä monissa kommentesissa paistaa se, että MK on väärän puolueen jäsen ja että hänellä kaiken lisäksi on munasarjat.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #55

En epäile Merjaa vaan sitä, että strategian puutuessa puhuminen ei välttämättä riitä, vaikka sitä tulisikin, kuin turkin hihasta.

Käyttäjän KuinkaKarlMarxTavataan kuva
Seppo Oikkonen

Merja Kyllösen ajattelusta en sano mitään, kun siinä ei mielestäni ole todellisuudentajua senkään vertaa kuin Laura Huhtasaaren gradun penkojilla on suhteellisuudentajua.

Mutta tuosta puolustautumisen, varustautumisen ja sotimisen suhteesta toteaisin sen yksinkertaisen historiallisen ja tätä päivää koskevan tosiasian, että ne maat jotka eniten varustautuvat ovat käyneet ja käyvät eniten sotia.

Sellaisilla aforismeilla kuin "jos haluat rauhaa, varustaudu sotaan" ei todellakaan ole mitään katetta. Konfliktien eskalaatiossa vain ydinasevarastot, joiden suurimittainen käyttö tuhoaa yhtä lailla hyökkääjät kuin puolustajat, voivat toimia negatiivisena eskalaatioaskeleena.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Varautuminen hyvä mies ei tarkoita välttämättä rahan syytämistä kalliisiin sotavarusteisiin. Varautuminen voi ollla myös diplomatiaa, mutta se, että jäisimme Herran huomaan ei ole varautumista.

Merjalta kysyttiin monta kertaa mitenhän presidenttinä hoitaisi homman ja Merja vastasi ei mitenkään. Olemmehan ennenkin pärjänneet.

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Tantra on uusi venäläinen automerkki? Ainakin kaiken maailman
parantamisen lomassa oli huumoriakin, kun muut ehdokkaat ovat
nukuttavan mitäänsanomattomia, särmättömiä ja vailla karismaa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Katsotaan nyt kummalla saa enemmän ääniä, tantraseksillä vai vanhusten hampailla. Toisaalta yhdentekevää kun Väyrynen on sitä mieltä että voittaa vaalit, ja jos ei jostain syystä voittaisikaan niin:

Entä jos presidentin linnan ovet eivät aukea vuonna 2018, aiotteko olla vielä ehdolla viidennen kerran?

– Katsotaan sitä sitten kuuden vuoden päästä.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/en-aio-voittaa-en...

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Tatra on vanha tshekkiläinen automerkki.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tatra_(company)#Tatra_aircraft

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Muistan vieläpä nähneeni Tatroja joskus muksuna liikenteessä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Todella surkea asia-anti Kyllösellä. Tietyssä mielessä lupsakka ja samalla napakka esiintyminen saattaa joitakuita sinänsä viehättää, mutta kun nyt ei ole kyse viehätyksestä, vaan asiasta. Maalle valitaan presidenttiä.

Suomen puolustuksen Kyllönen on rivien välistä tulkiten valmis jättämään agendasta pois kokonaan. Maailmoja syleilevä rauhantahto korvaa hänen mielestään sen tyystin.

Räikeä asiavirhe oli se, että hän väitti Suomen saavan Amnestilta sapiskaa siitä, että nuoria miehiä laitetaan vankilaan, jos he eivät suostu asepalvelukseen. Tämä on muunnettua totuutta, eli valehtelua. Myös siviilipalvelus on vaihtoehtona ja yli 10% palveluksensa suorittavista sen valitsevatkin. Ei sulkeidu sellin lukot selän takana heillä. Edes toimittaja ei tähän tarttunut eikä sitä korjannut.

Ilmastonmuutos näyttää useille olevan hyvinkin rakas teema, mutta sillä ei kyllä ole juurikaan tekemistä Suomen presidentin vaikutusalueella. Olkoonpa millainen arvojohtaja hyvänsä. Koko Suomella ei ole vaikutusta ilmastonmuutokseen, koska se on globaali asia ja Suomessa asuu puolisen promillea maapallon väestöstä. Lisäksi ärsyttää se epäintellektuellisuus toimittajienkin taholta, kun he olivat valmiit komppaamaan Merjan agendaa todeten, että kyllähän siellä Kainuussa on paljon lunta todella satanut ja ilmastonmuutos on siis tosiasia. Tosiasia tai ei, mutta eiköhän Kainuussa joka talvi aika lailla lunta satele. Tämä on juuri sitä höttöä, että olkoonpa sää millainen hyvänsä puoleen tai toiseen tai siltä väliltä, niin aina se otetaan todisteeksi ilmastomuutoksesta.

Käyttäjän karitorikka kuva
Kari Torikka

Itse asiassa Kainuun lumikuorman ilmastonmuutokseen kytkivät "asiantuntijat" Mari K. Niemi ja Unto Hämäläinen. Kyllönenhän mainitsi tässä yhteydessä sanan "huoltovarmuus" pariin otteeseen. Tuolla asialla on kai aika välitön yhteys myös maanpuolustukseen. En kyllä mitenkään näe, että Kyllönen olisi luopumassa puolustusvoimista. Hänhän esitti kutsuntoja koko ikäluokalle. Uskon, että vaikka palvelusvaihtoehtoja lisättäisiin, aseelliseen palvelukseen haluavien määrän suhteen ei kenenkään tarvitse olla huolissaan.

Muuten olen sitä mieltä, että politiikan kommentointi on lähinnä päättymätön sarja tahallisesti väärinymmärrettyjä "vastapuolen" argumentteja.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

- Muuten olen sitä mieltä, että politiikan kommentointi on lähinnä päättymätön sarja tahallisesti väärinymmärrettyjä "vastapuolen" argumentteja.

Kari voi olla varsin oikeassa, muta näin ei saa olla.

Minä en ainakaan ymmärtänyt väärin Merjan munasarjajulistusta, sehän on miehen ja naisen ero, että miehellä munat ovat rinnankytkettyjä ja naisella sarjaan kytkettynä. Jasilmämunat ovat kauniimmat naisilla, ei siis ole munista kiinni tämä keskustelu.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kyllä Merja otti itse myös ilmastonmuutososionsa kohdalla esimerkiksi kokemuksensa kotopuolessa sähkökatkoineen j.n.e Eivät sitä toimittajatkaan muutoin olisi ottaneet.

Ehkäpä hän käytti myös huoltovarmuus -sanaa siinä yhteydessä, mutta ei suinkaan tarkoittanut sillä maanpuolustuksellista ulottuvuutta, vaan korosti nimenomaan käsitystään siitä, että "Suomnen suurin ja miltei ainoa turvallisuusuhka on ilmastonmuutos".

Venäjää hän ei suostunut pitämään edes teoreettisena uhkana vaikka toimittajat kuinka hiillostivat Itämeren jännittyneellä tilanteella, Ukrainalla y.m. Ja maanpuolustuksen hän oli valmis lakkauttamaan nykymuodossaan. Tilalle tulisi jonkinlainen "valmiuskoulutus", jossa koulutettaisiin erilaisiin toimintaa vaativiin tilanteisiin sen mukaan, mitä koulutettavat itse valitsisivat. Mahdollisuus aseelliseenkin koulutukseen olisi olemassa, muiden muassa.

Oli sitten myös sitä mieltä, että pitkä peruskoulutus asepalveluksessa on turhaa, sillä vasta siinä vaiheessa, kun tilanne on päällä, voidaan aseeseen tarttujat opastaa tehtäväänsä. Ei ole tästä mmailmasta, vaikka joku yrittäisi sitä kuinka paremmaksi selitellä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ottamatta henkilökohtaisesti asiaan kantaa on todettava, että Amnesty on pitänyt meikäläistä sivaria rangaistuksenluontoisena, ja totaalikieltäytyjiä mielipidevankeina, se on ihan totta.

http://www.akl-web.fi/totaali/perustietoa

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Merja puhui kuitenkin toistuvasti vankeustuomiosta aseistakieltäyjille. Ei maininnut siviilipalvelusta mitään!

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Enpä tuota esille noussutta tantraseksi-juttua heti muistanut, joten pakko oli kaivaa esiin ajankohta, kun Merja Kyllönen oli tuota käyttänyt. Näyttää olleen kesällä 2016.

Tässäpä tämä Kyllösen sanoma: "Ystävämme Soini on varmasti todella kuuman tantraseksin ja kuumakivihoidon tarpeessa horistessaan moisia tarinoita kiviä halailevista kommunisteista. Kyllä täältä kuumaa vasemmistolaista kiveä Soinin kylkeen löytyy. Come to mama!"

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061121711087_u...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Markku kaivoi totuuden esiin ei mistään;))) Mukava heitto joskus on paikallaan, mutta sen jatkaminen heittona on aina onnessaan. Tilannekomiikka kun on kovin haavoittuvaa sorttia, eikä toimi kuin määrätyssä tilanteessa.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Tämän oli kaivanut historian hämäristä esiin toimittaja, ei haastateltava.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Eiköhän tuo pressavalinta ole ollut alusta saakka selvä juttu. Joten Merja Kyllönen ei siihen virkaan kovasti itseään tyrkyttänytkään. Vaan käytti tilaisuuden hyväkseen itsensä ja taustavoimiensa näkemyksen esille tuomisen maailman nykymenosta.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Eikös Merja selitellyt tantraseksi sanaa siten ettei se oikeastaan ole seksiä vaan läheisyyttä ja hyvää mieltä aikaan saavaa tai jotain tuohon suuntaan?

Kt-julkaisu näyttää olevan kyllä sanan sisällön tarkoituksesta toista mieltä. Kyllä sisältää seksiä syvällisessä mielessä ja tarkoituksessa. Vai kuinka?
"Tantra käsitetään usein vain yhdeksi seksin muodoksi, mutta se on paljon muutakin. Tantra on toki eräänlaista seksuaalisuutta, mutta siinä mukaan on otettu enemmän rakkautta, läheisyyttä, ja tunnetta. Mieltä ja kehoa hallitsemalla pari voi kokea tavallistakin moniulotteisempaa ja syvempää nautintoa." http://www.kauneusjaterveys.fi/seksi-suhteet/seksi...

Että tällaista tantraseksi-ehdotusta nykyiselle ulkoministeri Soinille Merja on ehdottanut. Siinä meillä pressaehdokas! Suorantoiminnan nainen. ;)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Nyt ei olla äänestämässä tykkylumiseksin papitarta, vaan Suomen presidenttiä.

http://majuripasi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224362-...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Suomen puolustusvoimilla oli vuoden 2015 lopussa palkattuna kotimaan tehtävissä noin 12 000 henkilöä. Varusmiespalveluksen suorittaa vuosittain noin 22 000 henkilöä. Hyvin johdettuna organisaationa puolustusvoimat käyttää palveluksessa olevien työpanoksen tehokkaasti hyödyksi.

Ruotsin Nato-raportin mukaan tärkein sotilaallinen syy, minkä vuoksi Venäjä vastustaa Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyttä on juuri Murmansk ja siellä sijaitseva Venäjän strategisten ydinaseiden kehto. (Iltalehti)

Miksi ehdokkaat kiertelevät aihetta? Merja ei ole ainoa, joka aihetta yrittää vesittää kertomalla tarinaa Talvisodasta. Suomihan hävisi maata, joutui liittoutumaan natsien kanssa jne...

Nyt tämä tie onkin se mitä Merja pitää parhaana tienä Suomen puolustamisessa.

Meillä on 34 000 miestä harmaissa, entä jos tulee se sota? Eihän kukaan odota tulipalojakaan, eikä kolareita, mutta niitä vain sattuu joskus ja siksi pitää olla tulityökortit ja autokoulut kunnossa. Sotaa varten ei kai tarvita mitään, kun meillä on tuo kokemus Talvisodasta.

Tiina Teittinen

Kyllä sai otsikko lukijoita mainitsemisen arvoisesti. Olisiko eläkepäivien sivupesti klikkiotsikoiden kuninkaana varmistettu.
Paavo jos kuka tietää miten toimittiin pankkikriisin aikaan. Kun lypsettiin yrittäjät ja säilytettiin pankit. Suomen talouselämän häpeätahra. Samoja lainoja maksetaan edelleen muualle kuin Suomeen. Velat myytiin ja Suomi maksaa. Nyt Paavo ratsastaa sanomalla ei mitään.
Laura on saanut tietoa asioista, muttaei riskeeraa liikaa uraansa. Juuri nyt hän kokeilee Suomen ulosottovelallisten verran omaa kannattavuuttaan. Voisi ollakin on, mutta mutta samalla hän syö omaa uskottavuuttaan vertaamalla tieteeseen omaa uskonkäsitystään ja nykymittapuulla mitattuna kyseenalaisesti läpimennyttä opinnäytetyötään.
Ajattelin olla äänestämättä mäissä vaaleissa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Äänestäminen on vapaaehtoista ja arvostan ajatustasi olla äänestämättä. Jos ei mieleistä ole on turha äänestää, ei kannettu vesi kaivoa tee, eikä irtoäänet presidenttiä.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Onko kansa tyytyväinen istuvan pressan toimintaan ja samalla myös maassa harjoitettavaan politiikkaan, jota pressan arvomaailma mielestäni täysin edustaa, vai halutaanko ehkä muutosta ?

’it ain't over till the fat lady sings’

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

No, kun vaalitulokset ratkeavat lopullisesti, voit sitten todeta oman näkemyksesi mukaisesti mikä on se arvomaailma, jota Suomen kansa eniten arvostaa. SItten voit jättää pulinat pois ja todeta korkeintaan kuulutko enemmistön edustamaan arvomaailmaan vai vähemmistön sellaiseen.

"Fat lady" ... tuosta voisi Kyllönen kyllä jo ottaa nokkiinsa! ;)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

En tiedä tuosta nokkiin tai muusta ottamisesta, mutta joo, vaalit näyttävät tämän hetkisen muutostarpeen määrän.

Off topic. Otsikosta juolahti,,. Tanttaseksiä Tatran takapenkillä...

Käyttäjän JairiPalonen kuva
Jairi Palonen

Isänmaamme on eliitti poliitikkojen, virkamiesten ja sisäpiiriläisten paratiisi. Isänmaamme on vuosikymmenten saatossa muuttunut täydellisen epätasa-arvoiseksi väärän eliittimme vallankäytön työkaluksi, kaverisosiaalikapitalismiksi, sekä toisaalta monille tavallisille suomalaisille nöyryyttäväksi almutaloudeksi.

Omassa erinomaisuudessaan rypevä eliitti menee ja ostaa itselleen seuraavan presidentin-silläkö suomi pelastuu.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

On se rauha niin monelle hirvittävä ajatus...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset