Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Vihapuhe on turhaa, olet vain läski

 

Ihmisen elämä Telluksella on yhtä helvetin evoluutiota. Aatami ja Eeva noin 3,8 miljardia vuotta sitten olivat jo silloin vain yksi murto-osa tätä helvetin evoluutiota.

Nyt sitten 3,8 miljardia vuotta myöhemmin paasaamme maahanmuutosta ja sukupuutosta. Sukupuutto on osa evoluutiota, heikot sortuu elon tiellä ja jätkät sen kuin porskuttaa. Kunnes jätkät eivät enää saa naista. Porskuttaminen loppuu siihen.

Jumalaa ei saa arvostella, mutta evoluutiota ei voi arvostella. Siinä on suuri ero jumalan ja evoluution välillä. Jumala on usko, mutta evoluutio on elämä. Kumpi sinulle on tärkeämpää uskoa vai elää?

Meitä on täällä maapallolla paljon, eli noin 12 miljoonaa eliölajia. Ja kun ihmisiäkin on yli 7 miljardia, niin kertokaapa vaikkapa 12 miljoonaa ja seitsemän miljardia keskenään. Hirvittävä luku. Mutta kaikesta huolimatta sinä lukija koet olevasi keskivertoa huomattavasti hyväosaisempi ja aivan takuu varmasti oletkin.

Hyväosaisena sinun kuuluu pitää saavutetuista eduistasi kiinni, mutta kun se helvetin evoluutio yrittää kampittaa sinua sattuman kautta. Evoluutio tarkoittaa paljon muutakin kuin vain jihadismi, siihen kuuluu myös lintuinfluenssa ja anopin ketale. Joka tapauksessa evoluutiossa sinä itse olet itsesi pahin vihollinen.

Evoluutio kun on sellainen judo, jossa evoluutio käyttää sinun omia virheitäsi sinua vastaan, mutta onneksi se myös käyttää sinun onnistumisia sinun eduksesi.

No kun pelisäännöt ovat selkeät pitää vain elää evoluution mukana ja tietysti mieluiten positiivisesti onnistuen. Silloin menestyt maan päällä. Raamatussa se sama sanotaan, että kunniota isääsi ja äitiäsi, että eläisit ja menestyisit parhaalla mahdollisella tavalla.

Minä sanoisin, että kunnioita itseäsi ja anna arvo toisillekin. Olet vain yksi seksmiljardisosa tätä maailmankaikkeutta. Eli kaikella kunnioituksella et ole juuri mitään. Mutta sinusta voi kasvaa tulevaisuus. Usko itseesi, mutta pidä evoluutio mielessäsi, kun teet asioita. Sattumia ne kuitenkin on evoluution mielestä.

Sattumia jotka ovat sinulle joko tarpeen tai haitaksi. Muista olet vain sattumien summa tässä sattumien sekamelskassa, mikä sinä olet tuomitsemaan ketään vihapuheesta tai hänen uskostaan Jumalaan. Olkoonpa hänen jumalansa vaikkapa peilikuva omasta uskostasi, niin yhdessä olette samassa kusessa.

Joudutte elämään maassa jossa naisen euro on 80 senttiä. Sille kun ei evoluutiokaan voi kerrassan mitään. Silti ja juuri siksi tähän maahan virtaa nuorta miestä kuin kerjäläisiä, koska miesten euro on kuitenkin satakaksikymmentäsenttiä. Ihan vain tasa-arvon syystä on miehen euron oltava 20 senttiä ylitse, kun naisen euro on alle.

EU on kehittämässä tasa-arvokaavaa naisen ja miehen tuloerojen pohjalta. Samalla tapaa kuin köyhyyskin määritellään. Jos siis nainen tienaa enemmän kuin keskivertonainen hän on mies. Ja jos mies ajautuu naisten hommiin niin hän on nainen.

Evoluutio kun tietää, että sattumassa on kyse vain hernesopassa lilluvasta läskistä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Kirjoituksesi Ari, tyhjensi hetkeksi ajatusvarastoni.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Se on joskus hyvä nollata trippimittari, niin saa uusia puhtaampia kilometrejä. Kiitos palatutteesta;) Hyvää ja kaunista päivää Sinulle.

Käyttäjän VinHirvel kuva
Väinö Hirvelä

Tää oli vaan huono.
Evoluutio ei voi mitään naisen eurolle?
Kuullostaa ihan siltä, että erilaisen evolutiivisen paineen ansiosta mies ja nainen eivät olisi erikoistuneet erimoisiin tehtäviin. Joka sitten taas sivuseurauksena on saanut miehen ja naisen keskimäärin ottamaan itselleen erilaisia työtehtäviä ihan omien henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.
Pitää myös muistaa, että miehet tekevät on 20% enemmän ylityötunteja. Nämä kaksi seikkaa jos selittäisivät naisen ja miehen euron eron sinne muutaman % luokkaan. Ja btw. miehet saattavat ihan hyvin tehdä noin paljon enemmän ylitöitä tai hakeutua esim vaarallisimmmille (lue monesti parempi palkkaisimmille aloillle ihan jo sitä varten, että koska evoluutio miehet ovat kiinnostuneempia statuksen keräämisestä, koska se on yksi tärkeimpiä asioita parinlöytämisen kannalta. edelleenkin. kysy vaikka huippu muusikolta.)

Mutta ei. Evoluutio alkaa kaulasta alaspäin ja sinä kehtaat syyttää muita uskovaisiksi niinkuin se olisi huono juttu. ihan niinkuin et itse eläisi täysin "cuck/valkoisenmiehentaakka" uskossa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Tarkoitus kun oli saada Väinö Hirvelä provosotumaan , eli onnistuin. Sinähän kuumenit kuin hellankoukku.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Sianlihanpalat hernekeitossa tulee Suomessa kieltää, sillä tasa-arvoon kurottavassa yhteiskunnassamme ne ovat kuin vihapuheen kaltaisia iskuja, vaikka suurin osa niistä onkin torjuttavissa tarkkaavaisuuden ja kieltäytymisen keinoin.

P.S. Läskiksi nimittely on aitoa vihapuhetta, sillä läskisoosikin tehdään Suomessa sianlihasta eikä suinkaan kamelista.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Ennenkaikkea s**nlihasta ja muista s**atuotteista puhuminen pitää kieltää.
Koska sanat haavoittavat parempia ihmisiä enemmän kuin kivet ja kepit.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Sianlihansyöntikielto oli paikallan trikiinin estämiseksi, kun ei ollut lihantarkastusta.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Et ehdottanut Härkistä tilalle?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ihmissuvun tehtävä on jatkaa sukua. Koska maapallo on uhanalainen, pitää Mars kolonisoida. Se on elämän tärkein asia.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Jos ihmiskunta tuhoaa Telluksen niin pitäisikö tuhota vielä Mars?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Riittää kun etujoukoille sanotaan, että Mars matkaan!

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Me kaikki olemme läskejä: toisilla sitä on enemmän ja toisilla vähemmän.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Läski otsikossa tarkoittaa sattumaa eikä lihvuutta.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Sehän ei ollut sattumaa, se otsikko.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #10

Totta Mooses sekin oli sattumaa. Unto Mononenkin sävelsi tangon Sattumaa, mutta sattuma unohti siitä yhden T:een pois ja siitä tulikin Satumaa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Lihavaa ei saa sanoa muutenkaan läskiksi koska se ei välttämättä pidä paikkaansa. Laihakin voi olla läski nykytietämyksen mukaan.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #12

Se on totta, läski onkin haukkumasana jota en haluaisi käyttää koskaan. Tiedän sen läski sanan olevan aika julma niille joilla on ylimääräistä kannettavaa ja ovat saaneet kuulla läskittelyä ihan tarpeekseen.

Minullakin on läskiä, mutta sen kanssa olen tullut toimeen. Onneksi se on hiukan sulanut nyt kesällä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #13

Onnekseen eräs "Läskipää", ei televiohjelmassa syytänyt Koraania lattialle.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Ei kaikki saa luotua perhettä vaikka haluavat ja tässä tullaan siihen kysymykseen, että kuuluko se olla kaikkien perusoikeus vai pitäisikö siirtyä Osmo Soininvaaran (vihreät) opin meritokratiaan? Toisaalta nykyinen yhteiskuntakulttuuri korostaa ihmisen lisääntymiskykyvyssä ehkä jopa enemmän taloudellista vaurautta kuin älyllisiä ominaisuuksia ja tunnekokemisen vahvuutta. Pitää muistaa Janten laki ja se, että markkinatalous ei ole luonnonlaki!

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Nyt meni puurot vellit ja läskit evoluution kera sekaisin. No tämä on Aria, tämä.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Ajatteluni palautuu. EU määritellyt läskittelyn vihapuheeksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset