Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Marionetin vaikea osa

Suomeen kaivataan kovasti vahvaa pääministeriä, joka ohjaa suomalaiset pois velkakierteestä. Marionetti-pääminiterien, joilla ei ole omaa linjaa on vaikea sellaista urotyötä tehdä. Politiikka on mennyt kansan kosiskeluksi, halutaan olla aina seuraavalla vaalikaudella suosituin puolue. 

Eihän sellaisella linjauksella päästä puusta pitkälle, kun tulee jo karhu vastaan.

On turha enää uskotella, että Juha Sipilä joukkoineen saisi tarvittavat leikkaukset tehdyksi. Kun Suomi nyt elää nousukautta olisi tehtävä leikkauksia ja säästää pahan seuraavan laman varalle. Mutta vuosien leikkausten jatkumoksi tätä ei uskalleta tehdä, koska vaalit ovat jo kohta ovella. Tuijotetaan gallupeja enemmän kuin tehtäisiin oikeaa politiikkaa.

Hallituksista ja pääministereistä on tullut kansan marionetteja. Jos gallup sanoo miinusta ostetaan suosio perumalla jo aiemmin linjattua. Juha Sipilä sanoi, että tämä hallitus ei vatuloi, mutta toisin on käynyt.

Seuraava pääministeri ei ole sen parempi vaihtoehto, jos nimistä Orpo, Aalto tai Rinne pitää valita.

Suomi ja suomalaiset voisivat kokeilla joskus äänestyskäytöstä, jossa oikeasti annetaan ääni ehdokkaan, eikä ehdokaan puoluekoneiston suositusten mukaan.

Laitetaan Matti Vanhanen presidentiksi ja äänestetään Sauli Niinistö pääministeriksi ja annetaan Sipilälle lupa mennä takaisin yritysmaailmaan kuppaamaan yhteiskuntaa paskalakeineen.

Juha Sipilä ei ole yrittäjän karvoistaan päässyt valtiomiehen vaatteisiin, vaikka yritys on ollut luja. Yrityspuolellakin hän on enemmän ollut järjestelmän käyttäjä, kuin järjestelmän lihottaja tai rakentaja.

Marionetti-pääministereistä on päästävä eroon ja tilalle tulisieluinen yhteiskunnan palvelija, joka ei uita sormiaan gallup-suosion sopassa, vaan tekee pyyteetöntä työtä Suomen hyväksi. Sellaista poliitikkoa nyt kaivataan, joka ymmärtää, että asiat tehdään ja sitten katsotaan tuliko valtakirja seuraavalle kaudelle.

Nythän jokainen poliitikko haluaa varmistaa vain oman jatkokautensa, ja heittäytyy meidän ikiomaksi marionetiksemme. Mitä me sätkynukeilla teemme?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Suomi on Iranin tapaan siirtymässä uskonnillisten lahkojen johdettavaksi.

Pääministeriksi valitaan hyödyllinen hölmö, joka saa ohjeensa temppelistä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Suomeen kaivataan kovasti vahvaa pääministeriä"

Meillä on jo Merkel päättämässä, ei siihen sipilöitä tarvita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset