Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Timo Laaninen siirtymässä Väyrysen leiriin?

Suomen Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen ei ilmoituksensa mukaan ole käytettävissä ensi kesän puoluekokouksessa puoluesihteerin tehtävävaaliin. Onko Timo Laaninen siirtymässä Paavo Väyrysen perustettavaan puolueeseen? Jokin yhteys asiaoilla varmasti on, koska Timo Laaninen sai lähteä hyvästä toiminnastaan huolimatta jo kuuden vuoden jälkeen. 

Ensimmäinen ja toinen vuosi meni Timolta hommaa opetellessa, toinen ja kolmas vuosi Sipilää opettaessa ja nyt kun puolue on pääministeripuolue, hän yllättäen päättääkin heittää pyyhekeen kehään. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

''Timo Laaninen siirtymässä Väyrysen leiriin?''

Kaksin aina kaunihimpi. Voisiko tuo pitää paikkansa? Kyllä se on täysin mahdollista.

Timo on työnsä tehnyt. Timo saa mennä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Taisi olla sama mies, joka puolusti henkeen ja vereen keskustan vaaleja edeltäneen kokouksen päätöstä keskioluen poistamisesta elintarvikemyymälöiden hyllyiltä. Voimakkaan kansanreaktion jälkeenkin hänen lausuntonsa oli kaikessa arroganttisuudessaan jotenkin sensuuntainen, että "tästä pidämme kiinni ja päätöksen hyväksyjät sitten äänestävät meitä". Olisikohan keskustan perinteisen karvahattukonservatiivisuuden laimentuminen osasyynä hänen päätökseensä?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

- Olisikohan keskustan perinteisen karvahattukonservatiivisuuden laimentuminen osasyynä hänen päätökseensä?

No Paavo Väyrynen on vastaus tähänkin ongelmaan. Paavohan on kaikkien karvalakkien isä.

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Eikä pelkästään isä vaan myös äiti..jonkin sortin tuoksuhan tässsä leijuu ilmassa..kaikenlaisia kiemuroita..katotaas ny..se näkee,joka elää :)

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Muuten ei taida olla tunkua jousikvartettoon Titanicin kannelle. Puolet puuttuu tai jos ajatellaan Paavo puikkoihin, 3 puuttuu. Paasikiveä mukaillen puoluesihteeristä, huono mies oli, huonompi kuin luulin.
Mitäänsanomaton mies ajatellen CV:tä, ei tämän vuosituhannen miehiä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Timo osoittaa olevansa pätevä, kun irtisanoutuu oikea-aikaisesti. Ei todellakaan tämän päivän mies, mutta hoiti hommansa tyylikkäästi.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Ari Alsio taitaa olla huumorimiehiä. Ei muista, mitä Timo Laaninen sanoi kuultuaan keskustan kunniapuheenjohtaja Väyrysen perustavan ikioman puolueen omia vallanhimoisia pyrkimyksiään pönkittääkseen.
Mielestäni Laaninen luopumisilmoituksellaan halusi ilmoittaa sivistyneesti Väyryselle, aikasi on mennyt, anna tilaa nuoremille.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Nyt onkin sitten ainoastaan yksi kysymys. Mitä tapahtuu Keskustan puoluetoimistossa kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrysen muotokuvalle? Nythän se on "pelastettuna" puoluesihteeri Laanisen työhuoneen seinällä? Viekö Laaninen sen mukanaan jättäessään puoluesihteeri tehtävänsä kesällä? Sehän tosin komistaisi suuresti uuden Kansalaispuolueen toimistossa puolueen ainoan jäsenen, Väyrysen toimistohuoneen seinää?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset