Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Jälleen virtaa Vantaa

Heureka, Vantaa virtaa jälleen. Ilmeisesti mitään vahinkoa ei vesistölle tapahtunut vaikka Vantaa pysähtyi päiväksi. Aivan kokonaan Vantaata ei saatu seisahtumaan, mutta Arolammin kohdalla oleva pieni laskujoki oli kyllä lähes koko päivän kuivillaan, kunnes rankkasade senkin avasi.

Nyt siltainsinööri Lulu, sanoo, että me näytimme niille ja saimme jatkoaikaa kuun loppuun neuvotella. Niin tosiaan näytittekin, - näytitte tyhmyytenne.

Paine mielenilmaisuun oli käynyt jo niin suureksi, että pakkohan sellainen oli järjestää. Uskottavuushan siinä muuten olisi mennyt. Nyt meni kunnia ja maine, mutta uskottavuus säilyi. Me uskomme, että pystytte tekemään tyhmyyksiä jatkossakin.

SAK on sellainen sakki jossa on porukkahenkeä tiivistää tyhmyys.

Tyhmyyttä oli laueta liian aikaisin, heti kun hiukan asian huulet näkyivät niin SAK tuli ja lamaannutti hetkeksi kaiken, sellaista sanotaan Ranskassa "pieneksi kuolemaksi". Suomessa se on orkku, Lulu sai siis orkun kun toiset ovat valmiita nauttimaan pidempään ja haluavat sellaisen orkun, että oksat pois.

OAJ, johan sen nimikin sanoo, "orkkuun asti juonnetaan". OAJ sai päät onneksi käännetyksi neuvottelujen jatkamiseksi. Hallitus ei ollut "märkänä", vaikka pitkä esileikki olikin jo takana ja kaksi onnetonta yhdyntäasentoa jo kokeiltukin, mutta ei se kuiviltaan onnistu, pitää olla tunnetakin mukana.

Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo ja päästään asiassa loppukliimaksiin, eli allekirjoituksiin saakka, eikä kukaan laukea enää mielenosoituksiin kesken pelin.

Historia tuntee monta tarinaa, mutta ei vielä yhtään sellaista jossa ilman lakkoilua olisi päästy pitävään sopimukseen, eikä päästy nyt, mutta jos sitten seuraavalla kerralla sitten. Lakkoase on kuin intiaanien sotakirves sitä pitää heilutella siksi, että se voidaan sitten rauhanpiippua poltellen haudata. Eikö tätä teatteria voitaisi jo uudistaa?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän MikkelinMies kuva
Seppo Vartiainen

Kurjuuden jakaminen on ainakin dekaadin verran vaikempaa kuin rahan. Ay-liike on perinteisesti osannut vain rahan jakamisen ja siitäkin neuvottelut ovat olleet yleensä vaikeita. Kuinka voi onnistua kurjuuden jakaminen - ei mitenkää, sillä sitä ei voi jakaa - se on tehtävä. Kerta rytinä on aina parempi kuin ainainen kitinä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ay-liike pitää yllä kurjuuden tarinaa ja ikuista narinaa, sillä muutenhan sillä ei olisi mitään tehtävää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset