Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Turha on Anne Berneriä syytellä

Viestintäministeri Anne Berner olevinaan jäänyt housut kintuissa kiinni veroparatiisiyhtiön hallituksesta. Anne on jättänyt eroanomuksensa hyvissä ajoin. Hän ei olisi menestynyt liikenainen jos hän ei ulvoisi yhdessä susien kanssa. Sipiläkin on menestynyt liikemies ja hänen toimensa yrittäjänä kuuluvat aivan samaa sarjaan kuin kaikkien muidenkin menestyneiden liikemiesten tai naisten.

Ei ole mitään holttia arvostella yhtä, vaikka kiinni jäätäisiinkin yksi kerrallaan. Ei siellä kukaan yksin sooloile, kaikki menestyshän perustuu liikesuhteisiin. Yrittäjilläkin on luokkajako. Pienyrittäjät maksavat osaltaan suuryritysten verosuunnittelusta. Suuryritysten velkaketjulla tarkoitetaan aivan muuta kuin velkaa. Ja pienyrittäjän velkaketju katkeaa hyvin nopeasti pankinjohtajan tylyyn sanontaan, että meinaatkos sinä pitkäänkin vielä yrittää meidän rahoilla?

Esimerkiksi Lääkärikeskus Mehiläinen on pelastanut monen ihmisen hengen ja auttanut valtavasti ihmisten vaivojen hoidossa. Muutamat yritykset ovat naistenlehtien suosiossa, niitä kehutaan ja niitä jopa palvotaan, mutta niiden lähes kaikkien taustalta löytyy verosuunnittelua, joka on laillista Suomessa. Se onko siinä mukana moraalinen kansan tuki on sitten aivan eri asia.

Voidaanko siten olla varmoja, että Anne Bernerin toiminta, vaikka hän onkin jättänyt tuon kyseenalaisen hallituspaikkansa, niin onko se siltikään enää lojaalia pienyrittäjiä kohtaan ja onko se koskaan edes mahdollistakaan? Hän liikkuu aivan eri vesissä, kuin tavallinen pulliainen, tavallinen pienyrittäjä tai keskiluokkainen virkamies. Anne Berner kuukuu sihhen vähemmistöön jolla on jotain sananvaltaa talouselämässä, joten hänen paikkansa on silloin parhaillaan Suomen hallituksen jäsenenä eikä veroparatiisiyhtiön jäsenenä. Ja sen asian hän juuri vaihtoi astuessaan Suomen hallitukseen, niin silloin samalla hän erosi siitä "niljakkaammasta" hallituksesta. Miksi siis syyttää henkilöä siitä, että hän on hypännyt oikeaan hallitukseen.

Annea pitää nyt tukea, eikä hävystellä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Eiköhän Berner tule ilman tukeakin toimeen;)

Politiikan taustalla häntä luonnehditaankin ”kolmen puolueen Berneriksi”, sillä ennen sitoutumistaan gallupykkösen eli kepun ehdokkaaksi hän ehti suostua jo kokoomuksen ehdokkaaksi ja sitä ennen hän antoi Rkp:lle ymmärtää olevansa heidän ehdokkaansa.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hjalli...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Jos kaveri seisoo rotkon reunalla, on ystävällistä taputtaa häntä olalle ja sanoa eteenpäin sanoi mummo lumessa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

No onhan se ikävää että niin jalosta mummosta tuollaisia asioita kaivellaan.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Sipilä ja Berner vaativat, että yliyökorvaukset puolitetaan, sunnuntaikorvaus alennetaan ja ensimmäinen saikkupäivä palkattomaksi, muut muutamat seuraavat alemmalle tasolle!

Ei veroparaatiiseissakaan ole mitään tuollaisia etuja.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Koska hänen tekosiaan on siellä hallituksessa tällaisia:

"Katumuslakeja" eli verohelpotuksia veronkiertäjille. Kuinka absurdiksi tämä vielä menee ennen kuin joku huomaa tämän kusetuksen määrän.

http://www.kouvolansanomat.fi/Mielipide---P%C3%A4%...

Tiedän Ari,löydät tästäkin puolusteltavaa ja isänmaallisuutta tms.

Verrataan tätä nyt sitten harmaantalouden tutkimukseen joka sentään tuotti valtiolle hieman enemmän kuin tämä..mutta siellä on pikkupaniikki nyt rikkailla ja heti valtio juoksutetaan apuun pelastamaan. Työn tekijät on vihollisia. Siinä on arvojärjestys.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Isänmaallisuutta en ainakaan veroparatiisitoiminnasta löydä, enkä voi puolustella muutenkaan, joten nyt iskusi meni harhaan.

Avauksessa totean vain, että turha on yhtä syyttää, kun koko systeemi on mätä.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Systeemi on mätä,jos sinne pääsee systeemin mädättäjiä... jäikö tämä jotenkin huomioimatta?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #7

Vellu on myöhästynyt ne mädättäjät ovat päässet jo kuusikymmentä-luvulla. Ainoa virhe on, että yhtään tervettä ei äänestetä mukaan ja jos äänestetään eivät pääse eduskuntapallia pidemmäksi.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #9

Toki olen aina myöhässä.

Melko kauas vedit tuon aikavälin. Mutta tuosta terveestä pitää kysyä,mikä on mielestäsi sitten tämä terve?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #11

Mielestäni tämä terve politiikka on sellaista jossa vedetään kaikki tämän yhteiskunnan puolesta, eikä siis oman puolueen, oman edun tai oman suvun tai yrityksen puolesta.

Mädännäisyys alkoi Kekkosen aikana, kun sairauden heikentämä Kekkonen "kaapattiin" demareiden käyttöön. Kekkosen jälkeen demareiden hegemonia kesti pidempään, kuin tuo kuuluisa Kekkosen kausi.

Vaikka demarit pitivät itseään ainoina kirkasotsaisina poliitikkona, niin heidän vallassa ollessaan mädäntyi kansanedustuslaitoksemme täysin. Suhmurointia suhmuroinnin perään, on mätä läpi kaikkien puolueiden valunut ja valuu kansan syliin.

Nyt kun Sipilä toi pienen tuulahduksen uutta, niin kaikki ay-demarit ja vassarit ovat hyökkäämässä hänen toimiaan vastaan. Se osoittaa, että demarit eivät halua ryömiä pois alhostaan, vaan haluasisivat jatkaa tätä mädännäisyyttä ikuisuuteen.

Kuten avauksessa kirjoitan, niin koko menestyvä liiketalous perustuu sellaisten keinojen käyttöön joita ei kaikille ole käytössä. Vai miten luulet pienyrittäjän takahikiällä hankkiutuvan veroparatiiseihin?

Sama mädännäisyys pätee puolueisiin, isot polkevat armotta pienpuolueita, kysy vaikka Antti Pesoselta.

Tärkeintä ei siis ole oman puoluen hyvyys, vaan oman puolueen ylivalta muihin. Ei se silloin ole enää politiikkaa, jota myös yhteistyöksi kutsutaan vaan diktatuuria. Jokainen puolue pyrkii suurimmaksi, vaikka ei isona osaa sen paremmin käyttäytyä.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Kokkila ja vippifirma Ferratum,EK:n tyyppi.Paven huostabusinekset.Keskustan mies kansanedustajan suurimmat maataloustuet.Mehiläinen myytiin jo 2006 ULKOLAISELLE,Sitra-sijoittajan alkuun avustama "kasvuyritys(12 huostayksikköä,hyvä bisnes kehuivat,LAPSILLA) Sieltäkin rahat veti fikkaansa kerholaiset,siis sen alkutouhut ja myymiset jne..Ja nyt se vetää VOITTOA suomalaisten avoimesta piikistä.Kuten ne muutkin sos-ja terveydenhoidon konsernit,joiden ahneeseen kitaan on myyty suomalaiset pienet firmat.

Tämä keskusta on aina osannut,kuten kokoomuskin ja koko kööri.Eduskunta kun rahoja jakaa,ja päättää kelle kavereille annetaan(es.Sitra-sijoittaja),ja itsehän ne lakeja säätelevät.Toisaalla taas viroissa ja päättäjinä omia suojatyöpaikkalaisia.

Luxemburg ei anna salaisten tilien omistajista tietoja,ei edes antanut silloin,kun urpolainen niistä vaahtosi,ja mainostettiin kilvan.Se oli ainoa joka salasi viimeiseen asti Onhan siellä näiden aiempien vuosien silmäätekevillä tilejä noissa paikoissa.On vaan kätevästi unohtunut tässä eu kriisipesän sotkuissa näiden kähminnät.Turvat meni tukkoon,tai ne laitettiin.Kuten "nuuskivilta" toimittajiltakin,jotka asioita pikkuisen kaivelivat aikanaan.Kas kun ei ole rasismia ja vihapuhetta tuokin,kuten suomessa kohta poliitikoiden arvostelu/tosiasioiden sanominen sitä on.Hah,hah,ei paremminkaan enää sano.On kyllä suomalaiset peloteltu jo aikoja sitten,tai vähintään uhkailtu pysymään suu supussa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ilonalta hyvä kommentti kannattaa lukea vaikka useampaan kertaan, jos ei eka lukemisella kaikki uppoa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Minua kiehuttaa vielä enemmän Sampo Terho joka mukakansallismielisen ja vähävaraisten asiaa muka-ajavan puolueen meppinä äänesti veroparatiisien puolesta. Toinen suomalainen meppi joka äänesti Terhon tavoin oli Petri Sarvamaa, mutta vähemmän roisia kokoomuksen oikeistosiiveltä koska ei muuta yritäkään edustaa kuin näitä bernereitä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

"Kun sairauden heikentämä Kekkonen kaapattiin demarien käyttöön" Kylläpäs Arin mielikuvitus laukkaa yön pikkutunneilla, no laukkakoon. Tuo Bernerin tausta kyllä vahvistaa sitä kuvaa joka nykykepusta on itselleni syntynyt, ajaa kokoomuksesta, varsinkin sen ns. "sosiaalisiivestä" oikealta ohi. Sipilän kytkennän kepuun, hänen lestadiolaisuuden taustansa vuoksi voi jotenkin vielä ymmärtää, mutta Berneriä ei hyvällä tahdollakaa. "Köyhän asialla" näin lanseerasi maalaisliitto/kepun oppi-isä Santeri Alkio vainaa aikoinaan puolueen tavoitteeksi, mutta taitaa olla meno haudallaan rajua, hänen siellä pyöriessään, mikäli nykykepun menoa katselee. Ari on siinä väärässä, että Sipilä toisi politiikkan jotain uutta, päinvastoin Sipilä haluaa palata vanhaan, jossa ei aatteilla niin väliä, vaan ainoastaan "raha puhuu" Bernerin nimitys ministeriksi on siitä oiva esimerkki.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Arto ei näemmä tunne oman puolueensa toimintatapoja tarpeeksi.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Eiköhän Bernerissä kiinnostanut etukäteen tiedossa olevat tuomansa äänet, sai n. 9700.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kuka tarkalleen tietää mitä esimerkiksi esirippujen takana tapahtui Perheyrittäjien liitossa ja sen liepeillä?

Anne oli Karelia parketin hallinnossa ja Matti pääministerinä kuuluisan lautataapelinsa kanssa. Asia ei selvinnyt koskaan, mutta oliko se tuppeensahattu koivu sittenkin lautaparkettilava.

Minun tietoni mukaan Matin talossa meni parketit uusiksi ja jos hyvityslava oli veloituksetta, niin media sai vihin tästä.

Miksi tuollaista asiaa ei voitu kertoa? No siksi kun se ensimmäinen lavallinenkin oli "harmaa"! Sumplimisia on tässä maassa niin paljon, että median voimat eivät riitä kuin joka neljännen hallituksen päämiehen toimia tutkimaan.

Luulen, en siis tiedä, että Anne halusi politiikkaan, mutta ei vielä kysellyt paljoa muilta. Tunsi kai kodikseen RKP:n ja aloitti sieltä. Ei saanut omasta mielestään hyvää kuvaa ja siirtyi kokoomuksen puoleen, olisi kai sinne mennytkin, mutta Vanhasen Matti sai puhuttua hänet Suomen Keskustan ehdokkaaksi.

Molemmat siis hylkäsivär PYL:in ja siirtyivät politiikkaan, Matti ex-pääministerinä seilaa siellä kuin harmaa eminenssi konsanaan ilman hyvin näkyvää tehtävää. Helposti tuollaista toimintaa kutsutaan takapiruiluksi.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #17

Vaikuttaisi siltä että media on kaivelemassa skandaalinpoikasia, eihän siitä ole kauan kun Sipilän sinänsä lailliset verokikkailut julkaistiin. Saa nähdä mitä löytyy ja milloin julkaistaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset