Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Dear Sergei Rjabkov

Rakas Venäjän varaulkoministeri Sergei Rjabkov, puhutte vastapakotteista kuultuanne Yhdysvaltojen uhkaavan lisäpakotteilla, jos mitään lientymistä ei Ukrainan tilanteeseen osaltanne tule.

Pakotteiden ja vastapakotteiden sinkoillessa olisi hyvä ehkä miettiä mitä on tullut tehdyksi ja mitä tulisi tehdä, jotta tältä uhittelulta kokonaan vältyttäisiin.

Minua ei teidän pakotteet tapa, eikä myöskään uhittelunne sinänsä kiinnosta, mutta se sekoittaa yleisen ilmapiirin ja lintujen laulukin hiljenee, kun pitää miettiä kuka ketäkin uhkaa ja miksi.

Täällä Suomessa on kevät pitkällä ja voisimme nauttia ihanasta auringosta, jos te ette sinkoilisi noita mustia pilviänne uutisankkureiden harmiksi. Meillä kun on tapana murehtia, myös muiden asioita, kuten tekin murehditte ukrainalaisten puolesta.

Silloin oli vielä kivaa kun teillä oli olympialaiset, mutta mikä meni sitten pieleen? Tuliko paha mieli, kun ettte pärjänneet jääkiekossa? Vai mikä mättää siellä äiti Venäjän maassa, kun pitää lähteä uhkaamaan ja uhittelemaan suuren maan rajoille siinä toivossa, että me muut sen ymmärtäisimme ja painaisimme kaiken villaisella.

Eipä tässä muuta kuin hyvää vointia sinne ja muistakaa pitää välillä taukojumppaa, että ette aivan jumidu noihin omiin kuvioihinne.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JormaVesa kuva
Jorma Vesa

Juu, olympialaisten aikaan oli vielä kivaa, mutta... minusta tuntuu, että olen tällä(kin) kertaa pihalla kuin lumiukko. Eli entäpä jos itänaapurilla olivatkin ikävät suunnitelmat valmiina jo ajat sitten, mutta niiden toteutus oli päätetty aloittaa vasta tuon suuren urheilujuhlan jälkeen?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ole sinä vain lumiukkona, avaushan ei poista tosiasioita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset