Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Auta hallitusta, lahjoita omaisuutesi

Opposito auttoi eilen hallitusta SOTE-sotkuissa. Auta sinä nyt vuorostasi sixbackia kehysriihessä ja luovu omaisuudestasi.

Luopumisen voit tehdä pienissä erissä ja huomaamattomasti. Apteekissa maksat vain voiteista tai pillereistä normaali hinnan, ilman valtion kompensaatiota. Helppoa kuin mikä.

Lapsiperheille on tehty auttaminen tosi helpoksi, sinun ei tarvitse kuitata enää kokonaista lapsilisää, valtio on tuhlannut siitä osan jo puolestasi.

Jos näistä ei vielä ole sinulle mikään riittävästi, niin ainahan voit vetää lärvit tai ajaa autolla kiekkaa tai syödä jäätelöä. Nämä kaikki teot ovat nyt suomalaisten kansallisvelvollisuus ja sinut palkitaan siitä hyvästä suurella määrällä poliittisia lupauksia paremmasta tulevaisuudesta.

Tuloerojen kasvu ei ole enää se pointti, nyt pointti on, kuka tuhlaa eniten, joten voidaan lanseerata uusi asteikko köyhien ja rikkaiden tilalle. Ne ovat niukkakuluiset, keskivertokuluttajat, suurkuluttajat ja äkkikuluttajat.

Enää ei ole muotia käydä kirpputoreilla, vaan nyt mennään reippaasti laatukauppaan ja ostetaan sieltä täyteen hintaan kaikkea, - ei millään alennuslapuilla voi lamaa nujertaa.

Kulutusveroa kiristetään ja se nostaa kuluttajan statusta. Olethan suomalainen ja kulutat. Muista puolittaa kaikki bonus- ja pluskorttisi. Kunnon suomalainen eiu nirsoille tai odota bonuksia, vaan laittaa elämän risaiseksi, ja auttaa näin hallitusta taittamaan velkakierteen.

Oma velka-aste voi hiukan kasvaa, mutta onhan Suomi sen arvoinen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Jukka Laine

Auta nuorempaa, lahjoita kolmannes eläkkeestäsi meille !

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Saat koko eläkkeeni, nollasta on helppo luopua.

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen

Se on jännä juttu että ovat hallituksessa sitä mieltä että kulutuskysyntää leikkaamalla Suomi saadaan nousuun, heillä on ihan oma talousoppinsa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kun kukkaro on tyhjä ja velkaa ei hallitus halua ottaa on mentävä verta juomaan kansalaisen talouteen. Se kun on helpompaa kuin tinkiä omasta avustajasta tai palkasta.

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen

äkkiseltään tuntuis että fiksu yrittäis saada kasvua aikaan maassa eikä latistaa sitä...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #5

Siitähän täällä on puhuttu viimeiset kolme vuotta, ei kukaan lue näitä blogeja sillä silmällä, että opiksi ottaisivat.

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen Vastaus kommenttiin #6

on ollut kyllä harvinaisen tuskallinen taival nykyhallituksella, Sipiläkin on kuin raikas tuulahdus noitten broilereiden joukossa. no onneksi täältä pääsee helposti pois hoitamaan bisneksiään muualle.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #7

Virolaiset duunarit tänne ja suomalaiset yrittäjät Viroon?

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen Vastaus kommenttiin #8

Eikun tehdasta Viroon ja tuotteet keskieuroopan ja Venäjän markkinoille.
Suomi häviää joka käänteessä, vain hullu investoisi tänne.

Jouni Nordman Vastaus kommenttiin #9

No,jos tahdas jo on täällä, niin sen tuotannon maksimi tuottoon saamiseksi, pitää Viroon vain voitot viedä. Tuotekehitys pitää viedä Hollantiin, sillä siellä on se täysin verotonta.

Tällä tavalla kaverini toimii, sanoo että on todella mukava olla yrittäjä, kun pystyy makaamaan kunnon tuotantopalkkiot, sekä itse ottaa palkkana yrityksestä joka kolmas vuosi kunnon palkka, tämä tietenkin sinä vuotena jona asuu Virossa yli puoli vuotta. Mutta on kertonut myös kuinka kommarit ovat tämän mallin taakse kääntyneet, sillä hehän tukevat valtiota yli puolella kun tulos palkkauksen saa.

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Kulutusvero on kaikkien verojen pahis. Se on laiskan päättäjän tapa toimia. On helppo laskea ja olettaa, kuinka paljon lisää saadaan tulovirtoja kassaan kun nostetaan veroa. Kansalaiset ovat tottakait syylliset ja häiriökäyttäytyjät kun muuttavat ostostapojaan ja oletus ei toteutunutkaan.

Joo, mutta vastuu on raskas ajatteli höyrytrampin kippari ääneen, kun omatunto herätti ja käänsi kylkeä punkassaan.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kulutusvero on kavala kaveri, koska se saa kuluttajan syyttämään yrittäjää, vaikka verottajan käsi on hänen taskuillaan.

Se tosiaan muuttaa ostokäytöstä ja kaikki halpa menee kaupaksi, vaikka köyhän ei kannata pitkässä juoksussa ostaa halpaa ja laadutonta.

No se muuttaa myös laatua, eli kun laatu ei mene kaupaksi kauppiaat asettavat hyllyynsä huonompilaatuista tavaraa ja kauppa käy taas. Laatuatavaraa et sitten kohta enää saa mistään, ei edes rahalla.

Valtio nujertaa korkealla alv-verotuksella käsityöläiset ja pienyrittäjät ja vain bulkkituotteet ja kirpputorit elävät.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Edelleenkin olen sitä mieltä, jotta jos valtiolla on varaa kouluttaa valtionkirkkojen papit veronmaksajien kustannuksella, maksaa sotapappien ja uskonnonopettajien palkat ja vielä ylläpitää teologisia tiedekuntiakin, niin rahapulaa ei ole.

Jokainen maksakoon pappinsa itse.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset