Ari Alsio - puolueisiin sitoutumaton Aappa A taistelee paremman maailman puolesta "Oulusa".

Pekka Siikalan parempi bordelli?

Pekka se jaksaa persuja kivittää. Soinilla on jo muutenkin kestämistä. Anna aina naimarauha kaikkille lempiville. Bordelleissa ei kukaan itse ole käynyt Freddyä lukuun ottamatta. Isot pojat ovat kertoneet tai autokuskina ollut olen, vaikka kotona vain ja ainostaan poljen.

Anna akka lattialla
liinaharja liinan päällä
voimistu ukolla luonto
kyisen pellon kyntäessä
hiki päiväni huviksi

Kohta housutta olemma
varpaat vaativat valonsa
lähemmäksi läikyttele
peittoako pyörittelet
urhosi upottamana.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (49 kommenttia)

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Pekka Siikalan Persuviha on jo vanhatestamentillisissa sfääreissä.
Noinkohan kohta Orimattilan mediakriitikko kritisoi sellaisin sanankääntein, että kuukauden kielto napsahtaa?
Nimittäin vastaavaa ylikuumenemista on nähty mm. Johan Bäckmanin Kokoomusvihassa, joka huipentui lopulta kuukauden jäähyyn.
Varmaan mediakriitikko siinä vaihessa kerää kimpsunsa lopullisesti ja siirtyy kirjoittelemaan www.parempimaa.net osoitteessa olevaan privaattiblogiinsa, jonka sisältö oli niinkin yllätyksellistä kuin "Kokoomus on ihan huono, Persut vielä huonompi, Halla-ahokin väärässä, Keskusta on paras, minä olen Pekka Siikala kaikkien kepulien kuningas"-jargonia jopa useita kirjoituksia päivässä (kuten täälläkin).

Jäämme odottamaan.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Voi tuntua uskomattomalta mutta vuonna 1990 Itä-Satakunnan ammattioppilaitoksen opiskelijat, pysähtyessään luokkaretkellä Hampuriin, tekivät valvojaopettajan nimenomaisesta vaatimuksesta tutustumisretken joka suuntautui paikalliseen bordelliin. Vähemmän älykäs ope antoi kaikki rahansa, kameransa ja arvoesineensä eräälle oppilaalle säilytettäväksi ja vietäväksi hotellihuoneeseen mikäli hänet ryöstettäisiin ilotalokäyntinsä aikana. Tämä tuntui aikanaan hirveältä epäoikeudenmukaisuudelta mikä sai aikaan hirveän huudon. Hyväksikäyttää oppilasta arvotavaroiden säilyttäjänä silläaikaa kun ope vierailee bordellissa. No ope oppi että bordellissa tyttöjen sanoma hinta ei ole kuluttajansuojalain alaista palvelutuotantoa ja niimpä tämä härmäläinen sonni tunnusti että harvoin on joutunut maksamaan 50 DMk pelkästä rappusten kävelystä ylös ja alas.

Keskieurooppalainen bordelli on hyvin mielenkiintoinen mutta ankea paikka. Mielenkiintoiseksi sen tekee odotus ja mielikuva. Todellisuus on jotain ihan muuta. Tyhjiä peiliseiniä, ylihintaisia juomia, valokuvaamista estäviä gorilloja ja ilmeistä valmiutta sekä huumekauppaan että väkivaltaan. Saksan suurkaupunkien liepeillä tönöttää joukko bordelleja joidenka hallinnasta ulkomaalaiset rikollisjärjestöt taistelevat todella verisesti. Näiden rysien ulkonäkö on aivan karmea ja sääliksi käy naisia tai miehiä jotka joutuvat tuntihotellissa tienaamaan leivän perseellään. Se homma vaikuttaa kaikin puolin perseestä olevalta. Surkeat luuserit käyttämässä hyväksi toisia surkeita luusereita.

Amsterdamin bordellialue on yhtä suurta huumekauppiaiden hassistoria. Surkeita ja elähtäneitä naikkosia tissit paljaana likaisen kadun ääressä. Myyjien suhinaa ja turistien kauhistelua jolle alkuasukkaat naureskelevat. Eikä Suomikaan ole bordellien suhteen yhtään kummempi. Helsingin historiassa vilahtaa niin salonki kuin vihreä helvetti jossa ilotytöt jakoivat seksiä rahaa vastaan joka meni tiukasti madamen taskuun. Ja heti kun silmä vältti, niin kallion nurkille löytyi moottoripyöräkerhon omistamia ja hallinnoimia seksimyymälöitä.

Bordellit ovat ilmiöitä joita on. Tätä lienee turha kiistää. Niiden olemassaolo perustuu yhteiskunnan tuhoon ja eriarvoisuuteen. Seksiä myymällä köyhä likka tai poika voi yrittää sinnitellä elämässä toiseen päivään. Mutta homma on vaarallista. On olemassa myös niitä jotka myyvät seksiä omasta vapaasta tahdostaan. Mutta ei bordellissa.

Hantta (nimimerkki)

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka moni kansanedustajamies on joskus kokeillut maksullista naista, luulen että lista on aika pitkä ja sieltä voisi löytyä yllättäviäkin nimiä ja varmasti myös nimiä jotka arvostelevat kovaan ääneen Freddyä.

riku (nimimerkki)

Mielenkiintoisinta tuossa Pekan tekstissä oli se, että suomalainen juntti tahtoo bordellissa aina neekerinaisen. Ja tietenkin se, että Pekka on ilmeisesti todistanut melkoista korruptiota, mutta ei ole tehnyt ilmoitusta poliisille.

Matti J (nimimerkki)

Ketäpä ei harmittaisi, jos joutuu bordellireissulla kuskin rooliin.

Zacke (nimimerkki)

Pekka Siikala nyt ei ole mitään muuta kuin aataminaikainen moraalifasisti: http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/05/30/...

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Ari ja muutkin kommentoijat, hauska kirjoitus ;)

Sitä hiukan ihmettelen, että mistä Pekka kaikki yksityiskohdat näiden "muiden" bordellikäynneistä tietää? Ei kai autokuski nyt sentään joudu viemään jotain henkilöä sisään bordelliin? Vai onko joku mennyt sinne niin tuhannen päreessä, että Pekan on tarvinnut taluttaa kaveri sisään ja "tehdä tilaus" ja kertoa väritoive ym. tämän toisen sankarin puolesta?

Mistä hän senkin tietää, että monet "tilasivat neekerinaisen"....jne.

Mutta suomalaisista Freddy on tosiaan ainoa, joka on bordellissa käynyt.....joopa joo.

Eeva

P.S. Ihan tiedoksi vain, ettei Soini ainakaan minun vuokseni joudu kuseen, sillä en ole persunainen.....no way. Ihan ok henkilöitä heissäkin on, mutta eivät kaikki. Ihan kuten muissakin puolueissa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eeva en sinua syytä. Syytän Pekkaa persujen kiusasta.

Eevalle tiedoksi, että jotkut ovat innokkaita kertomaan käynnistään tuoreeltaan autokuskillekin.

Punaiset lyhdyt sokaisevat näkemään asioita omalta kohdalta, mutta muistuvat toisten tekeminä paremmin mieleen.

Eeva on kissanainen;)

Raimo Myöhänen

Kuulehan Pekka. Vammaisille suoritetaan kotikäyntejä. Kotipalvelua harrastetaan myös Suomessa.

Pekka on käynyt huonoissa bordelleissa, kun niissä on ollut epämiellyttäviä kohteita. On monia paikkoja, joissa miss Suomikisailijat jäisivät pois palkintotiloilta. Enkä minä ole käynyt niissä paikoissa pelkästään katselemassa.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

# 10, Ari

En minä sinua tarkoittanutkaan tuossa, tarkoitin Pekkaa, jonka kommentti on tuossa edellisenä. Hän siinä uhoaa persunaisista... :)

Luulen Ari, että en koskaan joudu kyseenalaistamaan mitään sinun kirjoittamaasi, sillä pidän tyylistäsi niin paljon :)

Best regards,

Eeva

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Korjaus, tuo Pekan blogi onkin sinun blogisi alapuolella, mutta siihen kuitenkin viittasin:) ;)

Eeva

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Olen muuten joskus 70-luvulla kävellyt Amsterdamissa "Punaisten lyhtyjen katua" ja täytyy sanoa, että aika karulta se touhu näytti. Siellä naiset istuivat mahdollisimman vähissä vaatteissa näyteikkunoissa....very sad.

Eeva

Raimo Myöhänen

Amsterdam ja Hampuri ovat likaisia paikkoja. Toista on saksalaiset ja itävaltalaiset pikkukaupungit. Samoin englantilaiset ilotalot.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

http://peruseuro.fi/ehdokkaat/vanwonterghem.html

En nyt usko, että Pekka Siikalan elinpiirissä synkällä Itä-Uudellamaalla ja nyt Päijät-Hämeessä on mitään kunnon bordellia koskaan ollut. OrimattilalaisetKIN kävivät aikanaan Lahden kaupungintalon lähellä Lahden kauppahotellissa, jossa oli lähes tavallisia kevytkenkäisiä naisia.

Orimattilalaiset tulivat hevosella tai mopolla Lahden linja-autosemalle ja siitä torille ja rahat saatuaan sitten eteenpäin Kauppahotellille. Uusi Kauppahotelli on toisessa paikassa eikä siellä keräillä enää lumppuja.

Merimies Freddy Van Wonterghem on erimies, satojen kertojen sankari ja oikea seilori.

Ehdotan, että Orimattilan Keskusta myöntää stipendin jollekin ansioituneelle kannattajalleen, jotta Freddy Van Wonterghem voi viedä asianomaisen vaikka Amsterdamin Tallinnan Alakaupungin kautta.

”Puhuu tavarasta niin kuin olisi joskus päässyt koittamaan.”

- Tuntematon sotilas, Väinö Linna -

Aapo (nimimerkki)

Otti päähän tänään Iltalehden lööppijeesustelu. Harkitsen vakavasti Freddyn äänestämistä tukena ja protestina.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

marmesrob:"Ja Pekka on hevosmies"

=> Kauko Juhantalo on sekä lakimies että hevosmies niin kuin Christopher Wegeliuskin. Sen kyllä huomaa!

Gagarin (nimimerkki)

Kun puhutaan bordelleista ja maksullisesta seksistä, niin sen lisäksi, että kaikkien itseään kunnioittavien tulee julkisuudessa paheksua ilmiötä eikä suinkaan myöntää asiakkuuttaan, niin kuvaan kuuluu myös bordellitoimintaan liittyvän infrastruktuurin kauhistelu elähtäneine naisineen, hyväksikäytettyine tyttöineen, huumeineen ja roskasine katuineen.
Onhan niitä kapakoitakin kaikentasoisia. Itsehän minulla ei ole omakohtaista tietoa ... mutta isot pojat ovat kertoneet, että maailmalla on tosi siistejä ja kauniita nuoria naisia viihdyttäjän ammataissa hoitaen tehtävää joko hotelli/kotikäynnein tai sitten puhtaassa ja raikkaassa bordellissa, joka sijaitsee kaupungin prime location alueella.

#4 Hantta: "Olisi mielenkiintoista tietää kuinka moni kansanedustajamies on joskus kokeillut maksullista naista..."

Eikös se miespuolisten kansanedustajien lukumäärä ole helposti löydettävissä? En jaksa nyt etsiä, mutta katso vaikka netistä!

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Niin omituista että merkitsin mustaan muistikirjaani!

Pekka kirjoittaa iloisten tyttöjen luo kuskaamisistaan:
"...olen aikoja sitten vaihtanut ammattia..."

Jo vain minä olen luullut että parittaminen on aina ollut
Suomessa ei-suotavaa.

Allan (nimimerkki)

On se Pekka tekopyhä paskanpuhuja, vai autokuskina ja saattajana ollut ja aivan viaton pulmunen siihen mistä muita syyttää. Eikös pankkiryöstössäkin autokuski saa tuomion muiden mukana.

Mitä tulee yleistykseen suomijuntin mustan naisen valinnoista niin sekin on tyypillistä Pekan suomalaisen miehen mollaamista eikä pidä paikkaansa, sen verran minullakin on aiheesta kokemusta kun nuorena miehenä Ranskassa seikkailin.

nimetön eli anonyymi (nimimerkki)

Ihmisluonteeseen kuuluu tirkistelynhalu.

Seksi on jokaisen mielessä, ja siksi ulkopuolisilla on sammumaton halu tietää, mitä siellä vällyjen alla tapahtui.

Big brother -ohjelman yöllisiä tapahtumia kommentoidaan jopa Helsingin Sanomissa, vaikka juuri päätoimittaja kirjoitti pääkirjoituksen lehden arvostuksesta.

Peiliinkin saisi katsoa...

Normaali yhteiskunta sallii yksityisen suojan seksuaalisuuteen. se ei ole muiden asia, miten yksilö oman biologisen tarpeensa tyydyttää.

Häiriöitä tähän elämän privaattipuoleen tuovat homot, jotka ehkä alun perin "hätkähdyttivät" suurta yleisöä Pride-tapahtumillaan, mutta nykyään tekisi mieli jo kommentoida näin: "Okei, olette kovasti ylpeitä, so what... ehkä pidätte kuitenkin omat yksityisasianne omana tietonanne, kiitos!"

Ja tämä ei ole suvaitsemattomuutta. Meidän EI tarvitse tietää, miten kukin kopuloi ja mihinkä privaattiosiaan tunkee...

Sama koskee prostituutiota. Sitä on, ja se on yksi keino monien joukossa tyydyttää privaattitarpeita. Aiemmin ei puhuttu masturbaatiosta mitään, mikä sai aikaan kuvitelman, että "vain minä" olen se ainoa maailmassa, joka tekee sellaisia salaisia juttuja... Nyt on sentään löytynyt yksi mies, joka on käynyt ns. huorissa. Hänkään ei suomalainen...

Mitä seuraavaksi? Prostituoitujen Pride-marssit?

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

Pekka Siikala ei ota kommentteja, ei edes naisilta ilmaiseksi, kun on nyt kyseessä hänelle liian arkaluontoinen asia, siis seksi.

No on meillä nyt ainakin yksi mies politiikassa, ketä ei tarvitse epäillä seksin ostamisesta, koska se tiedetään. Tästä ei vaan saa tekemälläkään revittyä uutista, että Freddy olisi ainoa mies politiikan kentällä, joka on kyseisillä ostoksilla käynyt.

M.Heikka (nimimerkki)

Naiset nyt saa aina ilmaiseksikin, ainakin niin kauan kuin huvittaa. Sitten kun ei enää huvita, ei ole väliä vaikka ei saiskaan. Sitten hoidellaan ihan vaan sitä puutarhaa.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Päättääkö EU parlamentti eurooppalaisten seksielämästä ? Mikäli Seppästä on uskominen, niin sosiaalipolitiikka ei kuulu EU parlamentin päätettäviin asioihin.

Tosin taudit saattavat levitä yli rajojen, joten luonnonsuojelusta voi olla kysymys.

Juha Väänänen (nimimerkki)

Joo tosimieshän ei maksullista kaipaa, kun aina saa.
Yleensä nämä suunsoittajat ovat pahimpia paskanpuhujia.

Kyllä olen langennut maksulliseen loveen, CCCP, dominikaaninen tasavalta, britania, hollanti, suomi.

Mitä odotin? Seksiä.
Mitä sain? seksiä.

Missä pulma? Ei missään.

Ilotalot laillisiksi ja sassiin. Maailman vanhin ammatti ei mihinkään hurskastelulla katoa.

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Pekka ei taida olla käynyt Aasiassa, missä näitä "vammaisia" pyörätuoli ihmisiä kohdellaan seksuaalisesti tasa-arvoisena. Kyllä minä olen nähnyt omin silmin pyörätuoleja, yksijalkaisia miehiä ja naisia, kädettömiä, sokeita, kuuroja,jne, vaikka millä mitalla.
Ranskan muukalaislegioonassa oli vielä 50-60-luvuilla BMC (Bordel militaire controllee), jossa työskenteli arabinaisia. Bordellin tarkoituksen oli ehkäistä palveluksessa olevien miehien seksuaalisten paineiden aiheuttamia purkauksia.
Seksin ostamisen yksi syistä on varmasti sen helppous. Saa tilatessaan aika useasti sitä mitä haluaa, eikä muita velvotteita ole kuin maksaminen ja tietysti hyvä käytös, koska muuten voi saada jotain muuta, kuin mitä tilasi.
On olemassa myös escort palveluja, joissa ammattiseuralaiset, voivat tienata tähtitieteellisiä summia.
Moraaliset arvostelijat ovat lähinnä niitä, joille peiton alla pimeässä suoritettu lähestyssaarnaajakin aiheuttaa häpen tunteita ja moraalisia morkkiksia. Heille masturbointikin on pettämistä.

Tapio Tuuri (nimimerkki)

Mielestäni Siikala kävi hieman ylikierroksilla siinä kohtaa, kun hän ilmoitti olevansa valmis suosittelemaan jokaisen seksiä ostaneen miehen kastroimista.

M.Heikka (nimimerkki)

Se nyt kumminkin on tosiasia, että Suomessa huumeet ja rikollisuus pörräilevät siellä, missä prostitutio. Ei kannata olla niin sinisilmäinen.

Haluaisitteko ihan oikeasti Tallinnan tänne?

Halba viina ja halba naine, halba maaaafia ja halba aids?

Mita valia milla hei!

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Jaahas.
Siikala on keksinyt itselleen ehtymättömän kirjoitusten lähteen kieltämällä kommentoinnin blogissaan. Kun hänen kirjoituksistaan tehdään kirjoitus, niin Siikala vastaa omalla kirjoituksellaan, jossa kommentoi paitsi hänestä tehtyä kirjoitusta myös mediakriitikon erehtymättömällä varmuudella koko kommenttiosaston kirjoituksia ja tekee niistä kirjoituksen, joku haluaa sanoa asiaan jotain ja tekee aiheesta kirjoituksen, koska Siikalan blogiin ei voi kommentoida, niin sikkala vastaa omalla kirjoituksellaan jossa kommentoi, paitsi hänestä tehtyä kirjoitusta, myös mediakriitikon erehtymättömällä varmuudella koko kommenttiosaston kirjoituksia ja tekee niistä kirjoituksen, joku haluaa sanoa asiaan jotain...jne.

Hän mahtanee olla jo kliimaksissa viritellessään kirjoitusta kuinka kaikki taas käsittivät ihan väärin ja häntä mollattiin suotta ja väitettiin että hän olisi käynyt huorissa, tällaista se nettikansa vähän on ja jotain jorinaa mediasta, Perussuomalaisten haukkumista ja loppuun tavaramerkkinä kaksi sanaa eli "näin on".

Älkää enää tehkö tätä mahdolliseksi Siikalalle, koska hän poisti kaikki bloginsa hieman sen jälkeen kun oli väittänyt etteivät islamin lapsivaimot ole pedofiliaa ja kun hänelle sanottiin että ne ovat pedofiliaa huolimatta siitä että pysyisi liitossa koko ikänsä niin asiaan voisi ajatella myös naisten vapauksia sekä oikeuksia. Tätä Siikala on yrittänyt selittää parhain päin sittemminkin, mutta hän on poistanut bloginsa eikä näin ollen ainakaan suurimmalla osalla ole mihin suoraan viitata, niin Siikala voi selitellä ettei hän hyväksy lapsivaimoja, mutta jättää ikäänkuin pimentoon sen että "kulttuuriin" kuuluvina piirteinä hän niitä oli suuna päänä puolustamassa ja silottelemassa pois pedofilian piiristä.

Sittemmin hän on hakenut sympatiseeraajia kirjoittelemalla kuinka häntä on epäilty kommunistiksi ja kuinka hänestä tehtiin "pedofiili" (vaikken itse ollutkaan sitä mieltä että Siikala olisi pedofiili, niin osa tulkitsi hänen "lapsivaimot ovat osa sikäläistä kulttuuria eivätkä ole pedofiliaa"-ajatuksen siten että Siikala sitä kannattaisi). Pekalla ei vaan luonto riittänyt sanomaan että tuli suvaitsevaisuuksissaan mokattua aika pahasti ja nollattua näiden lapsivaimojen oikeudet niin koskemattomuuteen kuin puolisonkin valintaan.
Sitä Siikala ei kirjoitteluistaan päätellen ole edelleenkään joko ymmärtänyt tai sitten ei vain halua myöntää että kyseessä oli kunnon emämunaus, etenkin henkilöltä joka esittäytyy "mediakriitikkona" ja siten oletusarvoisesti tietäisi viestinnästä yhtä sun toista.

Lähetyssaarnaajat (nimimerkki)

Siis kepulaista lähetyssaarnajat - lahkoa!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Lähetyssaarnajassa on nostalgiaa. Käydäänhän sitä elokuvissakin, vaikka kotona on albumi ja dvd.

Pasi Turunen (nimimerkki)

Pekka väittää tuolla että ilotytöksi ajaudutaan ymmärtämättömyyttään.
Hlökohtaisesti ajauduin opiskeluaikanani eräältä baarireissullani ihan mukiinmenevän kauniin opiskelijaneitosen boksiin, ja aamulla sitten semikrapuloissani ympärille katsellessani näin kaapissa aika rouheaa rekvisiittaa mistä sitten aloin kyselemään. Hän sitten tunnusti notta tekee keikkaa ilotyttönä, ja mie tein aika semihuonon muuvin alkaessani moralisoimaan hänen touhuistaan.
Jumalauta että se nainen oikeasti suuttui. Sanoi olleensa mäkkärin kassana, siivoamassa, myyjänä jossain vaateliikkeessä ja mitähän lie vielä päälle, ja totesi siinä että kun hän aloitti ne ilolintusen hommat niin hän omasta mielestään lopetti huoraamisen.
Ei siihen argumenttiin ollut kyllä mitään vastaansanomista, eikä ois kerinnytkään kun lensin kaaressa kartanolle samantein. Ei pahalainen vastannut edes puhelimeen ennenkuin lähetin Interfloran kautta ruusupuskan anteeksipyyntökortin kera :-P
En kyllä sen jälkeen enää yöpynyt hänen luonaan, mutta sellainen mukava tuttavuus säilyi niinkauan kun asuttiin samalla paikkakunnalla. Nykyään on näemmä lääkärinä keskisuuressa kaupungissa :D

Pekka Siikala (nimimerkki)

Ilkka Partanen, kommentti 32

1. 14 vuotiaan kanssa harjoitettu seksi ei ole pedofiiliaa ( perehdy määritelmään, niin tiedät mistä puhut. Minä näet tiedän).

2. Kirjoitin blogissani tuolloin yhdestä 14 vuotiaan vihkimisestä avioliittoon. En puhunut sanaakaan seksin harjoittamisesta. En puhunut sananaakaan nuoremmista - olihan esillä selkeä esimerkkitapaus.

3. Oletan, että jokainen ymmärsi ettei tuollainen avioliitto ole Suomessa pitävä eikä pätevä. Oli siis kyse jonkun kulttuurin sisäisistä tavoista.

En ole milloinkaan enkä missään puolustanut lapsiavioliittoja. En yleensäkään pidä suositeltavina liittoja, joissa ikäero on enemmän kuin kymmenen vuotta. Mielestäni on järjetöntä, että kuusikymppiset miehet ottavat puolisoikseen 20 - 30 vuotiaita naisia. Kuusikymppisellä pitäisi olla enemmän vastuuntuntoa ja harkintakykyä - sen toisenkin osapuolen edun vuoksi.

Tällä bordellimyönteisyydellä niitä ääniä persuilta viedään, ja moka on niin iso, että aivan turha on minua siitä syyttää. Kun Freddyn mielipiteet ja möläytykset jo ovat lööpeissä.

Noin yleisesti on hupaisaa havaita, kuinka ihmisillä seksiin liittyvissä asioissa järki sammuu ja tunne ryhtyy hallistemaan. Ja milikuvitus laukkaamaan.

Bordellit ovat perseestä, ja bordellipalveluita käyttävinen moraali on tasoltaan lattian rajassa.

Miettikäähän, mistä on lähtöisin sanonta: "Yhdynnän jälkeinen masennus".

Kyllä se sieltä bodellielämästä on lähtöisin.

Partanenkin oppii vielä paljon asiota iän myötä, kuten me kaikki. Toivottavasti.

Pekka Siikala (nimimerkki)

Ari Alsio,

En minä persuja kivitä, kuten jokainen blogini lukenut voi havaitakin.

Enemmän minä säälin heitä, koska Soinilta on homma karannut käsistä, ja ehdokas toisensa jälkeen lausuu sellaista, mitä Soini ja persujen SUURI ENEMMISTÖ ei hyväksy.

Freddyä en hyväksy, enkä Halla-ahoa, mutta persut ovat ihan ok.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hienoa kuulla Pekka. Otan sanani takaisin siltäosin. Soinin meppitaival on haalistunut ja Terho jyrää kovasti.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Pasi on varsin oikeassa. Moni nainen rahoittaa opiskelunsa ilobisneksessä ja aviotuu sitten normaalisti ja elää siveetöntä elämää eläkemummoksi asti ja siitäkin vanhemmaksi.

Nyt vain vaimot tenttiin, että miten ne opintolainat on maksettu.

Raimo Myöhänen

"Yhdynnän jälkeinen masennus". Mikä se sellainen on?

" Bordellit ovat perseestä". Pekka. Sinun pitäisi saada naida joskus!

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

"Miettikäähän, mistä on lähtöisin sanonta: ”Yhdynnän jälkeinen masennus”

"Moraaliset arvostelijat ovat lähinnä niitä, joille peiton alla pimeässä suoritettu lähestyssaarnaajakin aiheuttaa häpeän tunteita ja moraalisia morkkiksia"

Aapo (nimimerkki)

Myös suklaan syömisestä voi jälkikäteen tulla huono omatunto tai morkkis.

Juha Väänänen (nimimerkki)

"Miettikäähän, mistä on lähtöisin sanonta: ”Yhdynnän jälkeinen masennus”."

Useasti sitä kutsutaan myös morkkikseksi. Illalla kun humalluttiin ja naiset senkuin kaunenivat illan mittaan.

Ja toisinaan oli aamulla joku haukka vieressä , joka illalla oli yönkuningatar.

Silloin iski masennus ja pahasti tai voi sanoa syväksi morkikseksikin.

Ja ihan parisuhteessakin tätä kuulemma esiintyy mm.

nainen on kuin lahna ja odottaa täyttä palvelua, ja jos seksi ei mielyttänyt oli vika miehessä.

Mutta onneksi on olemassa riettaita, raikkaita, asiallisia naisia, ei siis maksullisia.

Ja kannatan lähetyssaarnaajan saarnaa mahdollisimman moneen kotiin.

Matti (nimimerkki)

"Sinun pitäisi saada naida joskus"

Siikala ei ole saanut naida sen jälkeen kun hänen suhde..( Loppu poistettu asiattomana!AA)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kuka peijooni on yhdynnän jälkeen masentunut. Minä olen iloinen.

Tiedättekö, miksi Jumala loi orgasmin?

Jotta insinööri älyäisi lopettaa...

Pekka Siikala (nimimerkki)

Matti, kommentti 44;

Oletkohan ihan terve päästäsi? Sinuna hankkiutuisin avun piiriin aika nopeasti.

Tapio Tuuri (nimimerkki)

Sanon vielä tämän: Siikalan pitäisi hetkeksi pysähtyä miettimään ja sisäistää demokratian ja sananvapauden käsite hieman paremmin kuin nykyään.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Siikala:

"1. 14 vuotiaan kanssa harjoitettu seksi ei ole pedofiiliaa ( perehdy määritelmään, niin tiedät mistä puhut. Minä näet tiedän)."

14-vuotias kuuluu täällä suojaikärajan piiriin. Pedofilian psykiatrisesta määritelmästä voi toki saivarrella, mutta milläpä nimellä kutsuttaisiin esim. 20-vuotiasta henkilöä, joka etsii suhteita yläasteikäisiin tyttöihin? Saati 30-40-vuotiasta joille näitä saa vihkiä vaimoksi, saati kulttuuria jossa tällainen toiminta on yhteisöllisesti hyväksyttyä? Minä kutsuisin sitä pedofilian sallivaksi kulttuuriksi. On sillä viisikirjaiminen nimikin, mutta jätetään sanomatta ettei tule syytettä.

Siikala: "2. Kirjoitin blogissani tuolloin yhdestä 14 vuotiaan vihkimisestä avioliittoon. En puhunut sanaakaan seksin harjoittamisesta. En puhunut sananaakaan nuoremmista - olihan esillä selkeä esimerkkitapaus."

Muistan kyllä että blogissasi mainitsit etteivät kyseiset liitot ole pedofiliaa. Meillä on tässä näkemysero. Ymmärtääkseni avioliittoon kuuluu seksi, mutta voihan olla että tarkoittamassasi vihkimisessä sulhanen ei halunnut seksiä, vaan neljätoistavuotias "vaimo" saa itse määrätä milloin on valmis. Se on sitten toinen kysymys uskotko tuohon skenaarioon itsekään. Täsmällisillä määritelmillä saivartelu ja avioliiton olettamus tällaisen sallivan kulttuurin edustajilla täysin seksittömäksi ja naista syvästi kunnioittavaksi on sitten ihan oman uskon lujuuden varassa. Tietystihän näin voisi olla, mutta itse en pidä sitä mitenkään kovin todennäköisenä. Koska Chebab pakitti lausunnossaan, muutti ikää lain rajoille ja dokumentteja ei löytynyt ja ilmeisesti vihkimisestä on vuosia, niin asian todellista laitaa eivät pysty selvittämään viranomaisetkaan.

Siikala: "3. Oletan, että jokainen ymmärsi ettei tuollainen avioliitto ole Suomessa pitävä eikä pätevä. Oli siis kyse jonkun kulttuurin sisäisistä tavoista."

Niinpä. Olisi mielestäni ihan suotavaa että kyseisen kulttuurin tämänlaisia sisäisiä tapoja ei harrastettaisi edes niiden kulttuurien itsensä piirissä, puhumattakaan Suomesta ja muusta Euroopasta.

Siikala: "En ole milloinkaan enkä missään puolustanut lapsiavioliittoja. En yleensäkään pidä suositeltavina liittoja, joissa ikäero on enemmän kuin kymmenen vuotta. Mielestäni on järjetöntä, että kuusikymppiset miehet ottavat puolisoikseen 20 - 30 vuotiaita naisia. Kuusikymppisellä pitäisi olla enemmän vastuuntuntoa ja harkintakykyä - sen toisenkin osapuolen edun vuoksi."

Eurooppalaisittain katsoen suhteeseen tarvitaan kaksi osapuolta. Minä taas en ymmärrä niitä 20-30-vuotiaita naisia, jotka haluavat puolisokseen kuusikymppisen miehen, jos kohta en tajua mitä yhteistä kolmekymppisellä ja kuusikymppisellä voisi olla noin parisuhteessa ylipäätään. Toinen on juuri luomassa uraa ja elämäänsä seuraavien parinkymmenen vuoden aikana, toinen siirtymässä seesteisempään vaiheeseen. En käsitä mitä noin erilaisissa elämänvaiheissa elävillä on toisilleen annettavaa kumppaneina kun ei heillä ole oikein mitään yhtymäkohtaa missään. Tietysti vanhempien ihmisten kokemusten kuuntelu on arvokasta ja useimmilla vanhemmilla ihmisillä on huomattavasti laajakatseisempi ote elämään kuin monella omankaan ikäiselläni, saati nuoremmalla. Ehkä se on tietysti sitäkin, että heidän avarakatseisuutensa ei johdu oletuksista ja kokemusten puutteesta, vaan päinvastoin. Pidän blogisi tarinoista silloin kun kerrotkin jostain muusta kuin miten huonoja Perussuomalaiset ovat tai kuinka Keskusta on paras. Muistan edellisissä blogeissasi sinulla oli hyviä tarinoita menneistä ajoista ja ne olivat mielenkiintoisia. Jos sen vaihteen taas joku päivä löydät, niin varmasti luen ja lukee takuulla moni muukin. Kirjoittaahan osaat varsin eläväisesti ja tekstin on lukenut loppuun ikäänkuin huomaamattaan. Sellaista taitoa voisi käyttää muuhunkin kuin muiden puolueiden mollaamiseen tai vastaavaan.

Siikala: "Tällä bordellimyönteisyydellä niitä ääniä persuilta viedään, ja moka on niin iso, että aivan turha on minua siitä syyttää. Kun Freddyn mielipiteet ja möläytykset jo ovat lööpeissä."

Niin, ihmettelen kyllä sitä miksi ketään pitäisi kiinnostaa kenenkään bordellireissut? Toisaalta pidän terveenä sitä, että näinkin poleemisesta aiheesta keskustellaan, mutta ehkä enemmän saataisiin aikaan jos ei alkaisi sisäistä nimenhuutoa siitä ketkä kaikki ovat käyneet huorissa ja kuinka oli hieno meininki. Ikävä kyllä keskustelu kulminoitui tuollaisiin asioihin viimeksi Lyly Rajalan johdolla eduskuntatasolla, mutta mitä pidempään seuraa politiikkaa sitä enemmän alkaa miettiä että noinkohan siellä istuu ainakaan ihan täyttä 200 kansakuntamme valioista...Tämä tosin ei ole suunnattu Rajalalle, vaan tuli ihan noin yleisesti mieleen.

Siikala: "Noin yleisesti on hupaisaa havaita, kuinka ihmisillä seksiin liittyvissä asioissa järki sammuu ja tunne ryhtyy hallistemaan. Ja milikuvitus laukkaamaan."

No jos ihan rehellisiä ollaan niin itse en tiedä mitä laillisista bordelleista ja prostituutiosta elinkeinona "pitäisi" olla mieltä. Tai no, se on selvää että kohtalaisen yleisen katsannon mukaan "pitäisi" paheksua ilmiötä kokonaisuutena erittäin voimakkaasti, uhriuttaa harjoittajat ja syyllistää asiakkaat, mutta toisaalta en usko että sekään maailma on ihan niin mustavalkoinen.

Siikala: "Bordellit ovat perseestä, ja bordellipalveluita käyttävinen moraali on tasoltaan lattian rajassa."

Siis juuri näin "pitäisi" ajatella, mutta kts. ed.
Olisi hyvä jos SALLI:n edustajia saataisiin asiasta keskustelemaan, samoin olisi hyvä kysyä suhtautumista naisilta itseltään noin ylipäätään. Minä en ainakaan osaa sanoa toiminnan moraalista juuta enkä jaata, puolin enkä toisin. Pitäisi kysyä niiltä ammatinharjoittajilta itseltään, niin ei tarvitsisi arvailla ja olisi ainakin yksi näkökulma.

Siikala: "Miettikäähän, mistä on lähtöisin sanonta: ”Yhdynnän jälkeinen masennus”.

Kyllä se sieltä bodellielämästä on lähtöisin."

Tuossa nyt vedät mutkia turhan suoraksi.
Vastaavalla logiikalla voisi kysyä että mistä on lähtöisin synnytyksen jälkeinen masennus? Kyllä se on synnytysosastolta lähtöisin. Kun ei olisi synnytysosastoja ei olisi synnytyksen jälkeistä masennustakaan.
Jne. muutettavat muuttaen.

Siikala: "Partanenkin oppii vielä paljon asiota iän myötä, kuten me kaikki. Toivottavasti."

Juu, kyllä sitä parhaansa yrittää. Aina eivät tulokset ole kovin huikaisevia, koska olen kohtalaisen kovapäinen ja virheetkin pitänyt tehdä moneen kertaan ennenkuin uskoo että joku juttu ei vaan toimi. Kenties siitä ominaisuudesta on hyötyä kun luonne hioutuu, mutta aika näyttää.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Kaikesta päätellen täällä bordelleista pölöttävät eivät tiedä eivätkä ymmärrä hituakaan siitä kuinka rankkaa ja raakaa työtä bordellissa oleminen on.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Olen siviilitarkkailijan kanssa samaa mieltä. Paineita tulee isännistön ja asiakkaiden puolelta ja henkisesti omat paineensa varmasti jokainen muodostaa vielä itse itselleen, näiden maallisten paineiden lisäksi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Vesa Hackilla ei siis ollut munaa pyytää Raimolta anteeksi.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Vesa poistui markkinoilta omaan blogiinsa, mutta Siikala säilyttää koskemattomuutensa ja jatkaa totuutensa toitotusta.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Ei saa laulaa Rannanjärvestä, Rannanjärvi on kuallu. Ihmettelen edelleenkin, mihin Pekka Siikala katosi oikeusvaltio Eurosto-Suomessa ja miksi hänen sivujaan ei saa auki edes Yhdysvalloissa lähellä Seattlea.

Kiinnostaako yleensä ketään, miksi ihmisiä katoaa? Moniko jaksaisi miettiä viittä minuuttia pidempää vaikka sitä jos A. A. olisi kuollut vaikka (A) H1N1:een tai naurun aiheuttamiin vatsan väänteisiin niin kuin yksi australialainen nauraessaan kolme varttia yhteen menoon The Godiesille eli Hyväkkäille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset