Ei ole mitään aukkoa!

Liikenneministeri on väärässä. Ei ole mitään aukkoa löytynyt, eikä voi löytyä. Budjetti on hyväksytty ja siinä on raamit. Jos joku on lupaillut rahoilla enemmän tehtäväksi hän on puhunut palturia.

Jokainen liikenneministeri vuorollaan syyttää rahojen vähyyttä, mutta kun raamit ovat raamit. Ja sitten sellainen puhe, että edellinen ministeri on syönyt jo kaikki rahat on myöskin palturia.

Liikenteelle vain lupaillaan helposti enemmän, kun äänestäjät haluavat kuulla valhetta, mutta ministeriön ei pidä sellaista toimintaa enää jatkaa.

Rahaa ei ole ollut liikaa, mutta ei se kadonnut ole, on vain uskoteltu sen riittävän joka lupaukseen. Raha ei ole hävinnyt, muta perusta puheiden alta on murentunut.

Ei sitten rakenneta uutta tietä, eikä korjata vanhaa, niin se vain on ystävä hyvä.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu