Artikkeli numero 337

Päättäjissä ja lainvalmistelijoissa on paljon sellaisia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä markkinoinnista yhtikäs mitään. Lakeja ja asetuksia he rustaavat, mutta eivät tiedä miten maailma koostuu kokonaisuutena. Lamastakin he lukivat vasta lehdestä.
Useat heidän lakinsa ruokkivat vain lamaa. Pyrkimys kai olisi, että Suomikin saavuttaisi terveen talouskehityksen. Huojunta poliittisten voimasuhteiden mukaisesti on lopetettava. Urpilaisen ja Kataisen on turha nokitella toisiaan, se ei tuo yhtään euroa suomalaisten taskuihin. Suomalaiset ansaitsevat nyt parempaa, kuin mihin olemme joutuneet tottumaan.
Kataisen ja Vanhasen olisi nyt korkea aika ottaa se kokoomuksen korva käyttöön ja kuunnella tosiaan mitä kansalla on asiaa. Ei kansan ääni ole Urpilaisen ääni. Yrittäjät ovat se osa kansaa, joka kantaa nyt vastuuta lamasta. Taas kerran yrittäjät jätetään yksin. Elvytys ei tehoa jos Kela-poistot ovat ainoa saalis.

Hallitus herätys, nyt mennään laskiaismäessä ja lujaa alas. Ainoastaan toimenpiteillä maa tuottaa, – ei Soroksen sanoja tavaamalla Suomi nouse.

Lopuksi lainaus Urpilaista:

”Hallituksen harjoittaman lyhytnäköisen budjettipolitiikan sijaan Suomi tarvitsee nyt rohkeita tulevaisuusinvestointeja. Globaalissa kilpailussa omia vahvuuksia on entisestään vahvistettava. Budjettiin on rakennettava sivistykseen, osaamiseen ja koulutukseen perustuvat globalisaatioeväät, joiden avulla turvaamme kilpailukyvyn pitkällä aikavälillä tarkastellen”.

– Jutta Urpilainen
SDP:n puheenjohtaja

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu